הפרק היומי!

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

קיקיו רוצה לחכות לזה שנארקו יאסוף את כל השיקון ואז היא תשמיד אותו^^ זה בעיקרון פשוט מה שהיא אמרה.

אהה, זה הפרק הזה...../images/Emo19.gif

שבו קיקיו מביאה לנארקו חצי מהשיקון.XD יופי קיקיו.

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

איזה פרק נשלט ושווה סגידה!^^ ואי, קיקיו מגניבה משזכרתי
וקאגומה טיפשה מאוד... ואינויאה!
מחר טוטוסאי!!!! יוווווו, השבוע פרק 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*מתה* איזו שליטע! וקאגורה מתקרבת מרגע לרגע^^ כמה שהיא מגניבה^^

אר! *רעשן רשען* זונה זונה זונה!!!!!

שונאת אותה! אר! עוזרת לנאראקו הצינזור צינזור הזאת!!!!!! מסכנה קגומה... פעם אחת לא די?! שתראה אותם מתנשקים פעמיים
נשבעת התקרבתי לטלויזה וכמעת החטפתי לה אגרוף נפנים! וגם לנאראקו הזה!!! נראקוף! מנייאק מתרומם בן זונה שכמותו!!!!! נאראקו =סקילה!!!! ארררררר!

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifאבל

הם לא באמת התנשקו לא? זה פשוט מה שקגומה ראתה בהזיה אם הבנתי נכון (ובטח הבנתי הפוך לגמרי כמו תמיד)...

GalBatz

New member
לא ~פוחדת~.

זה לא היה רק פחד, האשליות האלה שהם ראו. כלמני רגשות "רעים" כביכול...

אני אוהבת את קיקיו צ'אן ../images/Emo108.gif

היא כל כך חביבה ^^ אני לאט לאט מתחילה להבין למה אורן אוהב אותה o0 למרות הדיבוב המעצבן ואם כבר דיבוב
נאראקוסיימתי בזאת את סיקור הפרק

surrent

New member
כ"כ יפה!!!!

איזה מאמי קאגומה עם ה"אל תשאל אותי!" יו.. פרק מזה טוב. נאראקו מתחיל להיות פחות ופחות יפה כל פרק וקיקיו שפעם די חיבבתי מתחילה להתקרצץ. אהבתי שמירוקו בא בסוף וסחב את סאנגו. הוא נראה כזה מותש. אינויאשה כזה חמוד.. במיוחד איך שהוא דואג לקאגומה. (חח.. שהיא התביישה היא הייתה כאת מצחיקה!)

J e i n

New member
היה פרק ממש יפה

נורא מעניין. איזה בישי היה אינו עם קאגומה!

HAN2005

New member
פרק יפההה

היה פרק ממש חמוד ורומנטי, קיקיו עדיין דלוקה על אינו' אז מה מנסה להרוג את קאג', מחר פרק קצת תקוע... מאוד תקועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אבל לא חשוב

GalBatz

New member
סוגוייייייי!*_*

הו, לא זכרתי שהפרק הזה כ"כ טוב.
חהחה. קיקיו טיפה מעצבנת, אבל לונורא. הגיון קצת מעוות, אבל לונורא. היא חביבה בכלזאת.
והם טיפשים. הם שכחו מקירארה. מעניין אותי איזו אשליה היא ראתה.
Youkai Naraku. Iie, HANYOU Naraku. אה, ומצאתי את האקורדים של פוקאי מורי וזה אפילו לא קשה כ"כ.|אושר| *חוזרת לנגן*

הגיון קצת הרבה מעוות.../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אבל אני כבר לא שונאת אותה. סתם לא אוהבת אותה במיוחד.

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifחחח באמת מה עם קירארה

אם הייתי היא, הסיוט הכי גדול שלי היה לאבד את הקולות המאמיים שלה*_*

פרק נחמד.

וזהו, רק נחמד. בקטע ששיפו מצא את הבגדים של כולם ושאל איפה הם, ישר חשבתי "אורגיה!"XD טוב, זה באמת נראה ככה

למעלה