הפרק השבועי - "האאוטסיידר"!

TheCharm

New member
הפרק השבועי - "האאוטסיידר"!

מאירועי הפרקים הקודמים: אחד מהמשקיעים שהשקיעו אצל ג'רמי קופר מגלים שהוא איבד את כל הכסף, ובנשף העלייה למעמד הגבוה של בנות החברה, ג'רמי ואותו משקיע נכנסים לקרב. סנדי וריאן מתערבים, וכולם נחבטים. לוק עוזב את מריסה, וריאן מלווה אותה במקום, בעוד שסת' כרוך אחרי סאמר - בת לוויתו. כשסאמר מוצאת מישהו אחר שילווה אותה, הוא הולך לזאת שריאן היה אמור ללוות, והם מתידדים. היא עוזרת לו בביטחונו העצמי. מריסה עומדת מול ריאן ולוק, ומחליטה שהיא צריכה להיות לבד... תקציר הפרק, מתוך YES:
האאוטסיידר: ריאן מוצא עבודה במסעדה מקומית, שם הוא מתחבר עם דוני, בחור מעיר סמוכה. גם סת' מתחבר לדוני, למרות אזהרה של ריאן שלא יסתבך איתו. להולי נודע שלוק ומריסה כבר לא יחד, והיא מתקרבת אליו.

TheCharm

New member
מוזיקה, רייטינג ותקציר באנגלית

השידור המקורי של פרק זה קיבל 7.0/10 אחוזי רייטינג. שידור חוזר, 6 ימים מאוחר יותר, הביא 3.7/6 אחוזי רייטינג, מה שמביא 13.7 מיליון אנשים שצפו בפרק. מוזיקה: "The Way We Get By" by Spoon "Sucka MCs" by The Grand Skeems "Eya Eya Oy" by The Grand Skeems "Let's Get Retarded" by Black Eyed Peas "Brick By Brick" by Grade 8 "Rock Like This" by The Grand Skeem "All Kinds of Time" by Fountains of Wayne "Rolling With Heat" by The Roots הערות, בלופרים, ובערך 12 ציטוטים. אגב, אתם יכולים לגנוב לי את ההערות ובלופרים. באט ג'סט נוט דה ציטוטים!

JoHnYmYsTeR

New member
זהו חוץ מהקטע של מריסה וריאן..

לא אהבתי ממש ת'פרק...אהבתי גם שקריסטן התחילה לרדת על כל אחת מהם... אממ וזהו בערך... אחד הפרקים הפחות טובים שראיתי ...

לסת' היו קטעים ממש טובים

מצחיקים הפרק.. אני לא זוכרת בדיוק אבל שהוא אמר שזה לונג ביץ' ולא צ'צ'ניה ועוד משהו על הבגדים שהוא לא צריך ללבוש לשם. ג'ולי זונה, כרגיל. מריסה וריאן...אחח..:\ ובקטע שדוני ירה בלוק בדיוק הייתי צריכה לנקות סויה ששפכתי על הספה אבל אני זוכרת את זה מאז שראיתי.. איזה טמבל הדוני הזה, חבל, היה יכול להיות חבר מגניב לריאן.

הפרק לא היה משהו!

הפרקים הקודמים היו הרבה יותר טובים, אבל פה ושם היו קטעים סבבה! אני שמח שמריסה וריאן התקרבו, אבל באסה שכל פעם משהו אחר הפריע להם! הדוני הזה ממש מעצבן, וגם סאמר יאא איזה סנוביש גירל!

זה מה שחמוד בה

תמיד נמשכתי לדמויות צפוניות, כמו נגיד הילארי בנסיך המדליק מבל אייר וג'קי.

אני חייבת לשתף

לא שזה מעניין מישהו ראיתי הרגע את אבהת חיי ב24 :) איזה שיר מדהים איזה קול מדהים (זה אנושי?! זה קול של מלאך!) איזו אישה מדהימה...

למעלה