הפרק השבועי ---> תגובות!

TheCharm

New member
הפרק השבועי ---> תגובות!

אחרי שהפרק הקודם נגמר בקליף האנגר רציני, כשגם ריאן וגם לוק נעצרים על כך ששרפו את הבית לדוגמא של קריסטן, היום אמור להיות פרק לא פחות מעניין. צפייה נעימה אבריוואן!
תקציר מתוך לוח השידורים של Yes
ההימור: ריאן נתפס ונשלח למוסד לעבריינים צעירים עד לשימוע. קירסטן מבקרת את ריאן יחד עם סת', מזדעזעת ומחליטה לשחררו. היא עורכת מסיבת צדקה ומזמנה לשם את ריאן ואימו, אשר משתכרת ומעוררת מהומה.

TheCharm

New member
אוף! אוף! אוף! אוף אוף אוף!!!

באו אלינו אורחים ולגמרי ברחה לי השעה ולא ראיתי! תפסתי את עצמי ב21:30 והתחלתי לראות אבל לא הצלחתי להתפקס בזה וחשבתי על דברים אחרים! אז העדפתי כבר לא להרוס! אז עכשיו אני אראה את זה מחר. ברצף של סמולויל ומגרש ביתי (כי למרות שאמרתי לעצמי שאני אראה סמולויל בשישי, אני פשוט לא מוצא את ז הלנכון:p). בתקווה שאני אחזיק מעמד ולא אמות מהשעמום של וואן טרי היל (אבל, מה לעשות, אייב גוד טו גיב איט אה שוט. בכל זאת, לא שופטים על 2 פרקים. אבל על 3 כן. מחר הפרק הקובע. יאי:p)

T nager

New member
הפרק השלישי של טרי היל דיי נחמד,

אבל גם לפי 3 אי אפשר לקבוע.. לפחות לא בסדרה הזו.. חכה קצת יותר קדימה.. פרק 6 ככה..

Aviad1987

New member
ע-נ-ק-!

איזה פרק מצויין היה פה הכל התפתחות מצויינת של העניינים, כל הרמיזות האלה והתככים מבפנים התסריט היה פשוט מעולה, נהנתי
שימשיך ככה

M i l k y W a y

New member
יאאא איזה פרק יפה!!!

סוף כל סוף הוא יגור איתם!!!! איזה חמוד סת היה!! איזה חתיך ראיין!! יש קצת מתח מיני בין ראיין לקריסטן או שזאת רק אני?? מריסה יצאה נעל...וההורים שלה מגעילים... סנדי מלך!! אני כב לא יכולה לחכות לשבוע הבא...

Aviad1987

New member
מתח מיני בין ריאן וקירסטין?? חחח

אני לא ראיתי את זה
אבל אמא של מריסה כזאת ביץ'. אהבתיייי את הפרק בטירוף
סת' וסאמר יכולים להיות זוג כזה חמוד

M i l k y W a y

New member
יש שם איזה מתיחות ומבטים....

נראה לי.... וסת' וסאמר באמת יכולים להיות זוג חמוד אבל אין על ראיין ומריסה איזה מתוקים!!

M i l k y W a y

New member
חחח.. למה כמו בדוסון קריק..

פייסי והמורה שלו... זה בטח יהיה יותר מעניין ממריסה וראיין עם כל הכבוד...

M i l k y W a y

New member
אה והקטע עם המנגינה במסיבה

היה הקטע הכי יפה שראיתי בכלל!!!כזה נתן אווירה של מתח!!

סת קרע אותי!!!

איך הוא התלהב כשסאמר רצתה אותו איתה חח ואיזה ייבוש היא קיבלה כשהוא בא לעזור וללכת עם ריאן חחחחח זה היה גדולל חחחחחח וכשהיא קראה לו מהבר "מזליקו באמונוס (נלך- בספרדית)" חחחחח מזליקו אליק

Aviad1987

New member
חחח כן

ושהיא קראה לו בכל מיני שמות והוא מנסה לתקן אותה ולא מצליח להוציא מילה מהפה. אהבתי
המשחק שלו מעולה

חחחחח כן..... בסוף הוא התייאש

היה שלב שהיא קראה לו באיזה שם ואני חיכיתי שהוא יתקן אותה והוא רק ציחקק... הוא הרי היה בעננים מזה שהיא מתייחסת אליו, היא לעומת זאת לא תזכור אותו למחרת והוא יתבאס- זה מה שבטוח! העיקר היא עשתה כסף חח כאילו שהיא באמת צריכה ת'כסף הזה

דיייי אני מת על הסידרה הזווווו

איזה עצוב זה היה כשאמא שלו נפלה!! זה כאילו כל האשליות שלו התנפצו שוב!! ממש כואב לי עליו! וכשהיא עזבה כמעט בכיתי..... אם הם היו מושכים את זה ניראה לי הייתי מציף את הכרית! חח איזה ריגשי אני יאללה

Aviad1987

New member
LOL. אהבתי את המטאפורה שלך

לא חשבתי על זה ככה וכן הקטע האחרון שהיא עזבה אותו שוב, והקטע שהיא חזרה היו ממש עצובים

M i l k y W a y

New member
אבל זה לא נראה כאילו הוא התבאס

מזה שהיא הלכה, הוא נראה לי השתוקק לגור אצלהם.. הוא אפילו התבאס עליה שהיא באה...

למעלה