הפרק השבועי ---> תגובות!

הוא לא התבאס שהיא באה!

הוא פשוט כעס עליה אבל הוא שמח לראות אותה פשוט הכל ממש היה לו קשה והיה לו קשה להאמין לה... ובגלל שהוא ממש אוהב אותה אז בשיחה שלהם כשהם קמו מהשולחן הוא נתן לה עוד הזדמנות... ואז כשהוא ראה אותה לבושה יפה לארוחה הוא התחיל להשלות את עצמו שבאמת היא תשתנה והכל... וכמו שאמרתי האשליות התנפצו כשהיא נפלה שיכורה על הריצפה... חחחח איך נסחפתי עם הפיענוח הספרותי... אבל אני רואה שזה טיפה נחוץ כאן חחח

M i l k y W a y

New member
בסדר אבל ברגע שהיא הלכה הוא שמח

שהוא לא יגור איתה אלא איתם...ואפשר לראות את זה שהוא לא היה בדיכאון אחרי שהיא הלכה...ברור שהוא התבאס כי זאת עדיין אמא שלו אבל היי הוא עכשיו הולך להיות עשיר ושכן של זאאת שהוא אוהב..הוא בטוח לא יחשוב על אמא שלו...

לא ממש.

אני חושבת שצריך להכיר את הבן אדם לפני שיכולים באמת לאהוב אותו, ובלי הקשר לאמונות שלי בקשר לאהבה, אני כמעט בטוחה שהיא עוד אהבה את לוּק כשריאן הגיע.

המטאפורה? אני טוב במטאפרורות!

אני מזה קולט דברים ויענו מבחין בסצינות מה בעצם הם באו לרמוז וכל זה... הרי אם האשליות שלו לא היו מתנפצים אז הוא היה מתאכזב כשהיא עזבה שוב... אבל הוא לא לקח את זה קשה! עובדה שהיא עשתה לו שלום והוא עשה לה בחזרה ובמטבח הוא אמר כזה בשמחה שהוא יפרק אח"כ את התיק והעלה חיוך...

m a i 7 6 0

New member
די איזה פרקקק

יואווו סת יצא כזה חמודדדד וסנדי בכלללללל אין עליווו כזה חמודד איך הוא דואג לוו ואמא של מריסה [ברח לי השם =/] כזו ביצ'ית אלוהיםםםםם אבל עדיןןן היה פרק מעולההה חחח

dht160

New member
היה ענק !!

איזה פרק מדהים. סוף סוף התחלנו להתעמק בעלילה קצת ולדעת יותר קצת על כל דמות. קריסטין נשברה לנוכך המראה של ראין בכלא וזה די הפתיעה אותי בהתלה (בצםיה הראושנה בסדרה) שהיא חהליטה להביא אותו אחרי הביקור כי עד עכישו כלום לא הזיז לה אז מה קרה פתאום ? מוזר הקטע של סאמר ומזליטו (סליחה ס'ת) עם הקוביות היה ממש משעשע. כמו גם הקטע שהוא נכנס וראה אותה בחזייה והיה בשוק. וגו'לי קופר !! אוי !! איך אני שונא אותה בא לי לתת לה אגרוף גיא

Aviad1987

New member
ג'ולי קופר וקריסטן

קודם כל מי שמשחקת את ג'ולי קופר עושה את זה בצורה מעולה דבר שני מה שערער את קירסטין זה היא ראתה מה באמת קורה שם בכלא. היא כאילו הייתה בעולם שלה בלי לדעת מה באמת קיים שם... כשוראים משהו כזה מזעזעים ברמות

sweet fairy

New member
זה היה פרק ענקקקקקק

כל פרק יותר טוב מקודמו ואני כבר הספקתי להתמכר

Doji

New member
פרק מצויין

המשחק של קירסטין כ"אם המודאגת" כלפי סת' מאוד מוגזם, הוא כבר ילד גדול ולא בן 13. לדעתי קריסטין קיבלה את ההחלטה הסופית להשאיר את ריאן בין היתר כדי לרצות את בעלה סנדי כהן (ממתי לגבר קוראים סנדי?) ושלא יכעס עליה יותר מידי על שנתנה את ההלוואה של ה- 100K$. כל הקטעים עם סת' מעולים

TheCharm

New member
קיי. ראיתי אתמול ו...

וואי! קודם כל, הקטע של אימא שלו נראה כבר מההתחלה, שהיא כלבה והכל. מה שלפי הרבה יותר מגעיל זה ההתנהגות של קירסטן וסנדי. למה הם מביאים לו את אימא שלו, שעזבה אותו עם פתק?! שככה סילקה אותו! ועוד שסנדי ראה אותה והכל. זה לא מסתדר בכלל. מה שכן, זה היה מה זה כיפי כשהוא נשאר!:) "אני אפרוק את התיקים שלי אחכ". ומריסה עיצבנה אותי. סאמר מצחיקה. "נשוף!". חחח. :)

Aviad1987

New member
לא כל כך באשמתה

היא הושפעה מהטאמבל הזה שהיא יצאה איתו אבל הם היו צריכים בכל מקרה לנסות למצא איתה הם עשו את הדבר הנכון לדעתי

היא לא הייתה צריכה לתת לו להשפיע

עליה. היא אמא רעה. אבל קירסטן צודקת - מי הם שיחליטו אם אמא שלו טובה מספיק בשבילו או לא..? איך אומרים - לפעמים צדק הוא רק כוכב

TheCharm

New member
ציטוטים

Ryan: My mom ditched me. I burned down your wife's house. How is this going to be okay? ריאן: אימא שלי עזבה אותי. שרפתי את הבית של אישתך. איך זה יהיה בסדר? ******** Summer Roberts: Still hasn't called you back, huh? Well he was in lockup. Maybe he's into dudes now. סאמר רוברטס: עדיין לא צלצל אלייך בחזרה, הא? טוב, הוא היה בהסגר. אולי עכשיו הוא בקטע של בנים. ******** Julie: He basically called me white trash! He said I was from Riverside! Jimmy Cooper: But you are from Riverside. Julie: It was his tone! ג'ולי: הוא בעצם קרא לי זבל לבן! הוא אמר שאני מריברסייד! ג'ימי קופר: אבל את באמת מריברסייד. ג'ולי: זה היה הטון שלו! ******** Sandy: We've got to stop meeting like this (as he meets with Ryan in the Juvy visitation room) סנדי: אנחנו חייבים להפסיק להיפגש ככה (כשהוא פוגש את ריאן בחדר הביקורים של המוסד) ******** Kirsten: I love your dress Julie: You do? It's yours! קירסטן: אני אוהבת את השמלה שלך. ג'ולי: כן? היא שלך! ******** Summer: God, he loves you. He got in a fight, and burnt down a house for you. That's hot. סאמר: אלוהים, הוא אוהב אותך. הוא נכנס לקרב, ושרף בית בשבילך. זה חם. ********

Aviad1987

New member
כן זה היה מעולה

בכלל הפרק הזה היה מלא בהברקות שנונות ומצחיקות

למעלה