הפרק השבועי 14/11

Sapientia

New member
ענת מגן מתוקה../images/Emo99.gif אבל רותם-

די, נמאס לי ממנה
בכל חור תוקעים אותה

מילי17

New member
היא אכן התראיינה

אתמול. וגם שרה את "אני באה אליכם". היא ענתה על השאלון המורחב, לא הפיקה לקשקש כמה שהיא אוהבת את ברברה סטרייסנד, ושהסרט האהוב עליה הוא "מצחיקונת". היא הייתה ממש מתוקה ולחוצה.
. אתה יכול לראות את הראיון באתר הרשמי של יאיר.

נעמהdj21

New member
הנה מירי - הייתי בתוכנית אתמול

והצטלמתי איתה .היא הסתכלה לצד אבל לא נורא... פעם אחרונה שהייתי בתוכנית של יאיר זה לפחות 6 שנים...אז השיער שלו עוד היה יחסית שחור
אבל מתה עליו...

lior92

New member
התכנית של יום שני 14/11

התכנית היתה ממש נהדרת ....מירי היתה מעולה בהופעתה ובשיר שנבחר " באה אליכם" פרץ נשמע ונראה כמו ליצן החצר החדש של מפלגת הלוזרים הדועכתושתי הבנות שמסיימות את התכנית ממש ....אבל ממש משעממות בהשוואה לעדי אשכנזי הגדולה (קטנה במידות) .....תמשיך לעשות לנו יופי של ערבים מהנים נוספים ...גם ככה תמיד יש לנו חדשות מתסכלות בדרך כלל....בהצלחה בעונה החדשה.

../images/Emo10.gif יגאל עדיקה ..ליבי ליבי עליך...

לגבי התכנית של אתמול אז עמיר פרץ היה גרוטסקי , מפריח סיסמאות בגרוש הראת לנו מין מלך שהמלכנו במערומיו .. ולא היית צריך להתאמץ .. במשפט "תגיד לאמא שלי שתכין לך אוכל הונגרי .." היה הכל .. אבל הדבר הכי חזק ואמיתי בתכנית היה יגאל עדיקא .. דווקא בגלל שהוא ממשיך הלאה דווקא בגלל שהוא לא מתבכיין בגרוש .. דווקא בגלל שהוא מדבר על אבייתר שמעיר הערות טכניות לגבי התכנית דווקא בגלל זה זה היה כל כך חזק.. אבל לא יודעת איך להגיד את זה ..היה קשה לי יותר לשמוע את השיר של מירי מסיקה על ההורים שמחכים ומתגעגעים לילדם.. כשאבייתר היתום נמצא מאחורי הקלעים .. היה לי קשה עם זה ... ומירי מסיקה שרה יפה .. אז למה צריכים לראיין אותה ..ולהרוס..

אירוחים

יש לי שאלה שאני רוצה תשובה עליה אני לא מבין מה קורה קודם כל התוכנית של יאיר הפכה להיות שעה וגם בקושי יש אורחים בעונה הקודמת הוא היה מביא לפחות 6 אולי 7 אורחים בתוכנית אז מה קרה חבר'ה?

למעלה