הפרק השבועי- 4.4

angel enamorado

New member
הפרק השבועי- 4.4

הפרק השבועי עונה 4 - פרק 4 אחרי הדרמה ב3 הפרקים הראשונים האחרונים של העונה, הגיע הזמן שהסדרה תחזור למה שהייתה אז אחרי שאני כבר צפיתי בכל הפרקים של העונה הרביעית, זה בהחלט בפרק טוב, ומצחיק
תקציר: סאמר נפגשת עם פסיכולוג, מתגברת על מותה של מריסה וחוזרת להיות סאמר הישנה. סת נוסע לפגוש אותה בבראון. ריאן מתחיל עבודה חדשה ומקווה שחייו ייכנסו למסלול. סנדי מנסה להכיר חברים חדשים.. תהנו ותחזרו לספר איך היה :)

סנוביש

New member
יווווווו כל כך!!! ../images/Emo45.gif !!!!!

הנשיקה הקטנה היתה מפתיעה ומתוקה
לדעתי הם יכולים להיות זוג ממש מקסים. אני מקווה שיתפתח בינהם משהו, זה דרשני לגמרי
שמישהו יספלייר לי איזו פיסת מידע קטנה ורומנטית
וסנדי היה משעשע עם ה"דייט" ההזוי שלו עם ספיצי..... WTF ?! וג'ולי היא אחת הנשים הסקסיות!!!! פאק כמה סקס נוטפת האישה הזאת... היא מצחיקה אותי תמיד :] היא כזאת טינייג'רית כלואה בגוף של אישה בת 30 + סאמרסת' >>> בורייייייייייייינג... משעממים למוות. הזוגיות שלהם כל כך מתה. זה מסטיק כבר יותר מדיי זמן, אני עוד מהעונה הראשונה לא אהבתי אותם ביחד ספציפית. >>> דנדשה בפורום, צופה בעקביות עוד מהעונה הראשונה <<<

angel enamorado

New member
|ספוילר+ רומנטי..חח

את ביקשת..חחח עוד קצת למטה V V V V כמו שרשמת "זה דרשני לגמרי" - הם יהיו זוג, מצחיק ומשעשע

סנוביש

New member
אעאעאעעעע!! תודה לך!!! ../images/Emo58.gif

ייאיי :] :] :] חיחי איזה כיף.. לא חשבתי שאני יאהב איי פעם ספויילרים. זה יהיה שינוי מרענן כל כך... וטוב כמובן (מעולה).

../images/Emo45.gif

כשראיתי את העונה השלישית ושמעתי על זה, זה היה נראה כל כך מוזר... אבל עכשיו רואים כמה שהם מתאימים!

תמיר1991

New member
שכחת את הספוילר../images/Emo6.gif

אבל כאילו לא ציפינו לזה...
מי שראה את 404 יכול היה לקלוט את זה בלי בעיה... תמיר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תודה רבה! ../images/Emo24.gif

סוף סוף מישהו שמסכים איתי שסת' וסאמר הם הדבר הכי משעמם ולעוס שיש !
ואני לגמרי מסכימה לגבי ריאן וטיילור- הם כל כך חמודים ובלתי צפויים והכי חשוב מרעננים, סוף סוף עלילה מפתיעה וכיפית וחדשה ולא עוד סצנות קיטשיות ומתקתקות מבית סת' וסאמר, עכשיו יש לפחות עלילה אחת מרגשת. אם את רוצה לדעת עוד על ריאן וטיילור, את יכולה לבקשר באתר שלהם http://www.ryanandtaylor.com/ מכיוון שהעונה כבר נגמרה בארה"ב האתר כמובן מלא ספוילרים.

InBaR 85

New member
חדשה../images/Emo70.gif

קוראים לי ענבר ואני בת 14
כרגע סיימתי לראות את הפרק.....זה רק אני או שטיילר מתחילה להתאהב בריאן?

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הם מה זה טרחו להבליט את זה כל הפרק...
כל פעם הם עשו שיהיה לה כזה ניצוצות בעיניים ממנו. זה כזה שקוף שיקרה ביניהם משהו, לדעתי... תמיר.

hadi13

New member
אהבתייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לבנתיים הפרק שהכי אהבתי העונה למרות שעם סת וסאמר זה עדיין מצב מעצבן
טיילור כזאת חמודה,בעונה השלישית היא הייתה יותר מעצבנת ועכשיו היא השתנתה קצת
וקייטלין
אי אפשר שלא להתאהב בה
ריאן משתפר שבעקרון אני הכי פחות אוהבת אותו איזה חמוד מה שהוא עשה בשביל טיילור

תמיר1991

New member
סוף סוף פרק ברמה של עונות 1-2.

כמה זמן חיכיתי לזה
מתנתקים ממריסה [שהתעסקו בה שלושה פרקים, שלושה פרקים יותר מדי.......] ועוברים לדבר האמיתי
אם העונה ממשיכה ככה, זה יראה לי מאוד מפגר שהורידו את הסדרה
תמיר.

Self Reliable

New member
אהבתי מאוד את הפרק :]]

רייאן וטיילור כאלה חמודים :] הם ניראים יותר טוב ביחד ממריסה וראיין המבוגרים גם לא היו משעממים הפרק. מה שלא הבנתי בפרק זה איך זה אפשרי שסאמר התגברה על מותה של מריסה בשבוע, נשמע לי הזוי לחלוטין. סאמר וסת', כמו שאמרו כבר משעממים. וכמו שכבר אמרו [שוב], ג'ולי היא סקסית בטירוף! הלוואי ואני אהיה כמוהה בגיל 38/39.

Itamar Levy12

New member
עזרה-החמצתי את הפרק אתמול.

אם מישהו יכול להפנות אותי לקישור במסרים אני ממש ממש ישמח. ניסיתי למצוא ביוטוב ולא הצלחתי(לא משנה איזה שם ניסיתי להכניס). עזרה, בבקשה!!
איתמר.

למעלה