הפרק השבועי- 4.4

פרק מעולה ../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif

פרק ממש ממש טוב. סוף סוף פרק קליל אחרי כמה פרקים מאוד אינטנסיבים. אהבתי כמעט הכל בפרק הזה אבל הדבר שהכי אהבתי זה ראיין וטיילור. אני חושבת שראיין וטיילור הם הדבר הכי טוב שקרה לאוסי והם הסיבה העיקרית לצפות בעונה הרביעית. בעונה שכמעט כל העלילות בה מוצו, וכל הדמויות כבר עייפות ומשעממות, ראיין וטיילור הם הדבר הכי חמוד, מצחיק, מרענן ומשעשע שיש. הם כל כך לא מתאימים שהם פשוט מתאימים, כל כך לא הגיוניים שהם פשוט הדבר הכי הגיוני שיש והכימיה בינהם פשוט מדהימה !!! אני אהבתי גם את ראיין ומריסה (בעיקר בגלל ראיין ופחות בגלל מריסה - אני פחות או יותר אהבתי את ראיין עם כל אחת), אבל אני חייבת להודות שלראיין וטיילור יש הרבה יותר כימיה. וטיילור לגמרי הפכה לדמות השניה (אחרי ראיין) החביבה עליי. הקטע שראיין נישק את טיילור, היה כל כך חמוד, ושתי הנקישות על האף מייד אחרי הנשיקה, היו אפילו עוד יותר חמודות. ואהבתי את העובדה שהיא לגמרי התאהבה בו, הם כאלה מקסימים ! העלילה השניה שאהבתי היא העלילה של ג'ולי וקייטלין - שהם עוד נקודת אור בעונה הרביעית. אני תמיד אהבתי את ג'ולי, אבל לא ממש התלהבתי מקייטלין בעונה השלישית, בעונה הרביעית לעומת זאת, אני ממש אוהבת אותה, אני חושבת שכל האינטראקציה שלה עם ג'ולי מאוד משעשעת, והיא גם מרגישה כמו בת "טיפש-עשרה" אמיתית, וזה חשוב מאוד, כי עכשיו שכל הדמויות הראשיות (ראין,סת',טיילור וסאמר) כבר לא בתיכון, הדמות שלה נותנת הרגשה קצת צעירה. חוץ מזה, ווילה כזאת חמודה ומקסימה, הלוואי והיו מחליפים את סאמר ושמים את ווילה במקומה. סנדי קירסטין וספיצי - עלילה מאוד משעשעת ושיפור אמיתי לעלילות שסנדי קיבל בעונה השלישית. והקטע בסוף שסנדי וקירסטין משחקים "סטריפ סקרבל" היה חמוד ברמות. סוף סוף קנדי חזרו לעצמם. סת' וסאמר - משעממים, לעוסים, טיפשיים וילדותים ! במיוחד סאמר שהשנאה שלי אליה רק הולכת וגוברת מיום ליום, היא מרגישה כל כך לא אמיתית בעיני. בתחילת העונה היא לגמרי שבורה מהמוות של מריסה ועכשיו פתאום בסצנה אחת היא עברה על כל 5 השלבים של האבל, והיא לגמרי בסדר ? ואז היא פתאום לא בסדר ... וואט אוור ! והיא גם כל כך אנוכית גם לסת', אני לא מאמינה שהוא בא אליה והיא לגמרי נטשה אותו בשביל להיות "היפית" שוב. סת' - בדרך כלל אני דיי מחבבת אותו, אבל בפרק הזה הוא היה קצת מעצבן. אני שונאת שהוא כזה שטיח של סאמר, וגם לא היו סצנות של ראיין וסת', שהם לדעתי אחד הדברים היותר טובים באוסי. לפחות היה בינהם שיחת טלפון, זה גם משהו... אני שונאת פרקים שיש יותר מידי סת' וסאמר. שסת' בלי סאמר הוא הרבה הרבה יותר טוב לדעתי. צ'ה- אהבתי את הקטע שהוא מחבק את סת' שהוא ערום כזה ושר לו. אבל חוץ מהקטע הזה הוא היה דיי מעצבן דרך אגב- אני לא יודעת אם מישהו יודע את זה, אבל אח של בן מקנזי (ראיין) גם הופיע בפרק הזה, הוא הופיע בתור הבחור שמעודד את סאמר בסצנה שהיא במעונות ומטיפה לאנשים להשתמש באנרגיה סולרית, ואחר כך הוא מופיע בסצנה שסת' ,סאמר וצ'ה עומדים להכנס לאולם הזה, ולסת' לא מרשים להכנס כי הוא לא תלמיד. הנה לינק לתמונה שלו עם ריצ'ל: http://img47.imageshack.us/img47/9273/zachwq0.jpg

זוועה!!!!

היה לי אתמול פסיכומטרי ונרדמתי בערב והפסדתי את הפרק וגם את השידור החוזר אני כולי בדיכאון מזה!!!!

למעלה