הפרק השבועי
פרק 9

אנה רווולז../images/Emo47.gif סת המניאק!

איזה מניאק סת, אין לו פשוט רגשות - הוא לא רואה שאנה דלוקה עליו והולך לסאמר! אני בטח היחיד שרוצה לראות את אנה וסת יחד. סופסוף מריסה וראין יחד!{או לפחות זה נראה ככה}. אני שמח שראין הצטרף לסאקר, ככה לפחות תהיה לו עוד תחרות עם לוק. אני שמח שסנדי וקירסטין השלימו

noy13pour

New member
חח... איוווווווווווווווווו

מה ?????? סת' מניאק? אנה רולז? תגיד התחרפנת???????? אנה הרסה את היחסים של סת' וסאמרררררררר ולצערי *** ***** *** **** *** חח לא יכולה להגיד כי זה בקשר להמשך אמן אנה תמותתתתתתתתתתת

אבל אנה ידעה מההתחלה

שהוא רוצה את סאמר, זה לא אשמתו.. ולפעמים אנשים פשוט לא רוצים לראות דברים כאלה.

מ i ר

New member
איזה פרק מושלם!!!

ההתחלה לא היתה משהו, אבל הסוף פשוט עשה את הפרק!
סת' מדהים כמו תמיד.. ומהיום אני מאוהבת גם בסנדי!

bad attitude

New member
היה פשוט מושלם

הנשיקה הגיעה סוף סוף וברגע כל כך מושלם הכל היה מושלם וסנדי היה קורע מתמיד וסת' אין מילים הבן אדם פשוט ענק הסדרה הכי טובה שראיתי אי פעם בקיצור לא תהיה לה בחיים מחליפה.... פרק ענק אולי הכי טוב שראיתי והכל בזכות הנשיקה והקטע שריאן עמד מול לוק ובסוף לוק ויתר וריאן הלך אל מריסה היה יפה כי לוק פשוט עשה מה שהוא היה צריך לעשות הוא ויתר פשוט

popit

New member
../images/Emo26.gif

אהבתי.פרק טוב. סת' הזה כזה מלך
. אני אוהבת קצת את אנה.רק הייתה לי בחילה בקטע שהיא לבשה את החולצה הירוקה והעגילים האדומים
. מסכנה שבסוף סת' לא התייחס אליה... אהבתי שכזה ריאן אומר לסנדי שסת' "עם הבנות שלו" וסנדי כזה:"סת'?סת' כהן?" ושבסוף סאמר אמרה לו שהיא תקיא. סופסוף ריאן ומריסה ביחד
זהו.

Aviad1987

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

ממש אהבתי. אנה מסכנה, סת' קצת ביאס אותה הייתי אומר וסוףףף סוףףף הם התנשקו כבר. כמה אפשר לחכות?! רבאק.

JoHnYmYsTeR

New member
אחד הפרקים הטובים...

סוף סוף הנשיקה שכולם ציפו לה.. הדבר היחיד שהעלה בי גיחוך היה בהתחלה.. שקריסטן החמיאה לסת' ואז הוא אמר לה.. אמא תפסיקי זה כ"כ כואב

LemonLimeLilach

New member
איזה יופי

הם התנשקו! האמת היא, שהיו דברים ממש צפויים בפרק הזה - שריאן יעלה על הגלגל ענק עם מריסה במקום סאמר, ושהם יתקעו והוא יפחד, ושהם יתנשקו. אבל זה עדיין היה סופר מקסים. לא הבנתי למה הוא ביקש סליחה מלוק. בפעם הראשונה שאנה הייתה בסדרה די רציתי אותה עם סת', כי אז לא סבלתי את סאמר... אבל בינתיים זה השתנה, ובמילא סת' לא רואה מה קורה סביבו, ולא רואה אפחד חוץ מסאמר. ובתחילת הפרק? הקטע עם המבטים? ואחרי זה בארוחת ערב כשהוא ניסה לדבר וכולם שתקו? רציתי לחבק אותו. פשוט ח-מ-ו-ד.

DonkeyMan

New member
אח, איזה יופי של פרק

אני דווקא די מחבב את אנה, היא מן חמודה כזאת, ווואי הולי כזאת זונה! איך היא צחקה על מריסה ועוד שהיא ישבה מולה (והיה אפשר לראות שהיא הבחינה בה). חוץ מזה כריסטין אחלה, ממש לא אהבתי אותה בפרקים הראשונים אבל עכשיו ממש שניתי את דעתי, וקרע אותי שריאן אומר שסת עם הבנות שלו ואבא שלו כזה "סת?" |הימום טוטאלי| "סת כהן?" חחחח

M i l k y W a y

New member
הפרק הכי יפה בינתיים!!

איזה מתוקים ראיין ומריסה!! כ"כ התעצבנתי שבפרק כל דבר הפריע להם להיפגש.. ממש לא ציפיתי לנשיקה המדהימה הזאת!! ועוד איך הוא עושה לו "עוד סיבוב".. נקרעתי מצחוק!!! וסנדי וקירסטין כאלה חמודים.. הם ממש היו מעניינים היום והחזיקו את הפרק.. סאמר מתחילה לעלות לי על העצבים וסת' גם לא חכם גדול..הוא מצחיק אומנם אבל לא יודעת הם טיפה מעצבנים.. ומה קשור לוק לכדורגל??הוא לא היה באיזה ספורט מים???ומריסה ידעה שלוק שם איך היא לא אמרה לראיין כלום?!?!

jessie8

New member
אוי איזה פרק

אני לא אוהבת שזה ככה מסתבך למרות שזה חלק מהרעיון בסדרות כאלה זה עדין מעיק!

jessie8

New member
שכחתי משהו

היה כמה קטעים שבאמת אהבתי ודי שכחתי מכמה קטעים שכרגע נזכרתי בהם (כן אני קצת סנילית) אז בעצם זה היה פרק לא רע

TheCharm

New member
ציטוטים >>>>>

Anna: Seth doesn't understand the whole 'hard-to-get' strategy. Ryan: That's because he's not. אנה: סת' לא מבין את אסטרטגיית ה'קשה להשגה'. ריאן: זה בגלל שהוא לא כזה. * * * * * * * Kirsten: Doesn't Seth look rad? Sandy: Oh, you do look rad. Mad props, son. קירסטן: נכון שסת' נראה פיצוצי? סנדי: או, אתה באמת נראה פיצוצי. תמיכות משוגעות, בני. * * * * * * * Seth: How do you do that, by the way? Convey everything with just a look? (Ryan gives him a look) סת': איך אתה עושה את זה, דרך אגב? מעביר הכל דרך מבט? (ריאן נותן לו מבט) * * * * * * * Seth: Yeah, that's the mantra every year, and every year some big water polo player ends up peeing in one of my shoes... Nah, I'm just kidding. He pees in both of them. סת': כן, זו המנטרה כל שנה, וכל שנה שחקן פולו מים גומר בכך שהוא משתין באחת הנעליים שלי... לא, אני סתם צוחק. הוא משתין בשתיהן. * * * * * * * Seth: The master race has been perfected, Ryan, and they all go to our school. סת': המאסטרים של המירוץ היו מושלמים, ריאן, והם כולם הולכים לבית הספר שלנו. * * * * * * * Anna Stern: Oh, so insulting him counts as conversation? Summer: Oh, well, if it doesn't we've never spoken. אנה סטרן: או, אז לרדת עליו נחשב לשיחה? סאמר: או, טוב, אם זה לא אז אנחנו אף פעם לא דיברנו. * * * * * * * Sandy: You're brave to face the preppy little savages. And I mean the teachers. סנדי: הצלחת באומץ לעמוד מול העשירים המפונקים הקטנים והפראיים. ואני מתכוון למורות. * * * * * * * Summer: Sailing is so not like the fastest way to get anywhere. סאמר: לשוט זה כאילו כל כך לא הדרך הכי מהירה להגיע לאנשהו. * * * * * * *

למעלה