ציטוטים >>>>>
Anna: Seth doesn't understand the whole 'hard-to-get' strategy. Ryan: That's because he's not. אנה: סת' לא מבין את אסטרטגיית ה'קשה להשגה'. ריאן: זה בגלל שהוא לא כזה. * * * * * * * Kirsten: Doesn't Seth look rad? Sandy: Oh, you do look rad. Mad props, son. קירסטן: נכון שסת' נראה פיצוצי? סנדי: או, אתה באמת נראה פיצוצי. תמיכות משוגעות, בני. * * * * * * * Seth: How do you do that, by the way? Convey everything with just a look? (Ryan gives him a look) סת': איך אתה עושה את זה, דרך אגב? מעביר הכל דרך מבט? (ריאן נותן לו מבט) * * * * * * * Seth: Yeah, that's the mantra every year, and every year some big water polo player ends up peeing in one of my shoes... Nah, I'm just kidding. He pees in both of them. סת': כן, זו המנטרה כל שנה, וכל שנה שחקן פולו מים גומר בכך שהוא משתין באחת הנעליים שלי... לא, אני סתם צוחק. הוא משתין בשתיהן. * * * * * * * Seth: The master race has been perfected, Ryan, and they all go to our school. סת': המאסטרים של המירוץ היו מושלמים, ריאן, והם כולם הולכים לבית הספר שלנו. * * * * * * * Anna Stern: Oh, so insulting him counts as conversation? Summer: Oh, well, if it doesn't we've never spoken. אנה סטרן: או, אז לרדת עליו נחשב לשיחה? סאמר: או, טוב, אם זה לא אז אנחנו אף פעם לא דיברנו. * * * * * * * Sandy: You're brave to face the preppy little savages. And I mean the teachers. סנדי: הצלחת באומץ לעמוד מול העשירים המפונקים הקטנים והפראיים. ואני מתכוון למורות. * * * * * * * Summer: Sailing is so not like the fastest way to get anywhere. סאמר: לשוט זה כאילו כל כך לא הדרך הכי מהירה להגיע לאנשהו. * * * * * * *