הפרק השבועי
פרק 9

אני מוכרחה להגיד ש

עד עכשיו אני מחייכת אלוהים, אלוהיםםםםםםםם!!! איזה פרק אדיר!!!! והכי מתוחכם השם שלו... "גבהים". ואני לא מבינה את זאת שנגד אנה (כתבה למעלה...) מה היא הרסה בדיוק? משהו שלא קיים? (לפחות בינתיים) וחוץ מזה סת' רואה בה כידידה ובסאמר את הכוסית הקטנה. זה הכול. אז נכון שאנה פיתחה רגשות כלפיו, וזה נכון שהוא עיוור, אבל זה לא הופך אותה לזונה כמו שהתכוונת.. אז נא להרגע במקום להתנפל. דבר שני - ריאן ומריסה(!!!) אוי זה היה כל כך שווה מה שהלך ביניהם, במיוחד הרגל שריאן שם ללוק. ואיזה סיסי הלוק הזה! מה הוא בוכה!? ממש נקבה. מפחידןןןן..חח והשותפה של סנדי! אני יעיף לה כאפה לפרוצה! היא כזאת סכסכנית מגעילה ושועלה ערמומית ותחמנית, נוכלת שכמותה. וזהו

והקדשה לסת' ../images/Emo99.gif

בתחילת הפרק הוא אמר משהו על שישתינו לו בנעל, ואז הוא אמר "לא באמת" (או משהו בסגנון..לא זוכרת) ואז הוא בא ביציאה "ישתינו בשתיי הנעליים". וגם היה מצחיק שהוא ישב עם אנה (חצי טוסיק בחוץ? אהמ? חחחחח) ואז כזה היה שתיקה והוא כזה מוזר וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש! וכשהוא הביא לאנה את הדובי...חומדדדדדדד שלי
-דוגרי אני מעדיפה שהוא יהיה עם סאמר כי זה כלכך כלכך צפוי דמט!- ובארוחת ערב שכולם היו מדוכאים
חחח כשהוא ניסע לפתוח נושא לשיחה זה קרע אותי איך שכולם היו אדישים. איזה צובי מסכן.. איזה יצורון

loli121

New member
הפרק הכי יפה

וואי זה היה פרק שולט !! אפילו לא העלתי בדעתי שהם יתנשקו וסת' כמו תמיד קורע האמת אנה מוסיפה ברמות לדמות שלו וכמובן לסיפור עם סאמר !!! אבל הכי הכי הכי הסוף איזה סוף מדהים !! הייתי בטוחה הוא יקיא שם חח.... זה הצחיק אותי

noy13pour

New member
הרגע...

הרגע הייתי בפורום של מגרש ביתי וקראתי שצאד מורי היה צריך לשחק את סת' ובסוף לא.. איזה מזל ככה אני רואה את שניהם בשתי סדרות אלופות!!!! חיחי

FeLiPe Te Amooo

New member
איזה פרק!!!!

ראיתי היום... איך אהבתי ת'סוף! פעם ראשונה נראה לי שככה נגמר פרק! שהם ביחדדד חחח איך הוא עצם עיניים .. מסכן איך הוא פחד חחחח ואנה אני אוהבת אותה חבל שסת' לא רוצה אותה.... חחח איך רואים שסאמר מקנאה! אהבתי את סנדי וקריסטין. הם ממש חמודים שונאת את רייצ'ל! התפקעתי מצחוק כשלוק בכה חחח ואהבתי איך שאבא של מריסה גירש אותו ולא נתן לו לראות את מריסה! :) פרק טוב!

פרק שולטטטט

אין סת קורעע אותי ~!!!!! סת שולט!!!! כוסנון יהודון!!!! מתאים לו להיות עם סאמר הם כאלה מגניבים ביחד!!!

nati 911

New member
פרק מעולה!!!!

ממש אהבתי תפרק הזה! ובמיוחד את סת' ואנה.... תאמת אני מעדיפה שסת' יהיה עם אנה במקום עם סאמר כי היא סתם סנובית מגעילה!!! וזהו

ליאוריש

New member
מה שבאמת מוצא חן בעיניי בסדרה הזו

זה התסריט שמלא בציניות אצל כולם לרוב אצל ריאן וסת' סת מה זה מצחיק אותי...חחח אבל אין לראות את סאמר כל שבוע זה תענוג רק לא מובן למה מתלהבים ממריסה...היא רגילה לא יותר מזה. היא פשוט מעצבנת...זה הכל. בפרק הזה מצא חן בעיניי הקשר בין סת' וסאמר זה היה מצחיק כל השיטות שהוא ניסה... וסוף סוף אני מתחיל לחבב את הדמות של ג'ימי...האם יחזור הדבר וטייט דונובן (ג'ימי) יהיה טוב כמו שהוא היה בחברים.

Angelus

New member
../images/Emo182.gif סתם לא קשור ../images/Emo182.gif אבל..

יש הרבה חדשים פה, לא? תציגו את עצמכם, אל תתביישו.

tazit

New member
לדעתי...

הפרק היה יפה, אבל לא בין הגדולים. כשהם עלו על הגלגל, הנשיקה הייתה צפוייה. וגם הקטע במשולש אנה, סת' וסאמר. אני דווקא אוהבת את סת' וסאמר, מצחיקים ומדליקים ביחד. פרק יפה.

loli121

New member
אני דיי חדשה

טוב לא ממש אבל בקיצור קוראים לי ליגל הייתי פה קצת מידיי פעם עכשיו קבוע התאהבתי בסדרה !!!! הכי קורע היה ההתחלה עם המבטים

למעלה