הפרק השבועי!

orale83

New member
מתחילים להיות מוזרים?...

מה עוד קירסטן יכולה לעשות חוץ ממבטים. בקושי יש לה שורות. ממש בעעע מה שעושים לדמות שלה. כל כך שונה מעונה ראשונה.

Aviad1987

New member
את לא היחידה שחושבת ככה

אבל - בשידורים החוזרים של העונה הראשונה שיש כל ערב ביס וויקאנד שמתי לב שהדמות שלה הייתה פחות או יותר אותו דבר גם עונה שעברה פשוט לא היה לה איך לבטא את זה, העונה הזאת רואים אותה באמת כמו שהיא.

invisiblegirl

New member
למה הכוונה?

מה זאת אומרת "לא היה לה איך לבטא את זה"? בגדול האפיונים של הדמות זהים - גם בעונה ראשונה היא הייתה רצינית. אבל הדמות שלה הייתה מגוונת. היו לה גם הרבה קטעים שהיא הייתה מחייכת וכו'. בפרקים האחרונים של העונה השנייה יש מלא סצינות שאין לה שורות רק מדברים והיא מביטה, איך אפשר לבטא משו בלי שורות? וכל הזמן היא רצינית מדי. זה משגע!

invisiblegirl

New member
למה הכוונה?

מה זאת אומרת "לא היה לה איך לבטא את זה"? בגדול האפיונים של הדמות זהים - גם בעונה ראשונה היא הייתה רצינית. אבל הדמות שלה הייתה מגוונת. היו לה גם הרבה קטעים שהיא הייתה מחייכת וכו'. בפרקים האחרונים של העונה השנייה יש מלא סצינות שאין לה שורות רק מדברים איתה או סביבה והיא כלום, רק מבטים, איך אפשר לבטא משו בלי שורות? וכל הזמן היא רצינית מדי. זה משגע!

orale83

New member
בדיוק! קירסטן העונה פשוט...

..."לא מגוונת". ונכון, אין לה שורות, יש סצינות שאני ממש מצפה ממנה לדבר, וכלום, היא רק בוהה!! די זה מעצבן, נגיד פרק לפני אחרון שג'ולי הקניטה אותה לגבי קרטר, או בסצינה שקרטר התוודה לפניה שהוא נדלק עליה, ציפיתי ממנה שתגיב, תגיד משהו, אבל כלום - רק בהתה בו, יש גבול! וזה נכון בעונה הראשונה ממש, ממש אהבתי את קירסטן. הדמות שלה הייתה הרבה יותר מגוונת, היו לה הרבה סוגים של סצינות, גם רומנטיות (קירסטן וסנדי היו מהממים)... לדעתי קלי מדהימה כסצינות הדרמטיות, היא משחקת אותן פשוט מעולה, אבל בעונה השנייה נדמה שיש לה ר-ק סצינות כאלה, וזה מתחיל להיות ממש כבד.

קמימונת

New member
פשוט פרק טוב ../images/Emo45.gif

וכל המשולש הזה של מריסה-ריאן-טריי ממש מתחיל להיות מביך

TheCharm

New member
נכון

מצד אחד טריי אולי מניאק אבל הוא לא נראה כאילו הוא רוצה להיכנס בין מריסה וריאן, מצד שני זה ב-ד-י-ו-ק מה שהוא עושה...

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifציטוטים../images/Emo41.gif

פה (סליחה שלא שמתי את זה ישר פה, אבל הפורום ההוא קצת יבש, אז פרסומת סמויה, כאלה
)

daniellena

New member
תודה רבה!! ../images/Emo51.gif

ועזוב את ההוא שהתעצבן עליך בגלל זה!

TheCharm

New member
רק עכשיו

שמתי לב כמה דברים יכולים להיות דו-משמעותיים עם התגובות שלכם. שימו לב דוגמאות מהתגובות שלכם: "הקטע עם הביצה הרג אותי לגמרי" " וזאת נראתה ממש ביצה כבדה." "היה יותר מוזר אם סת' הוא זה שזרק את הביצה" "ושהוא אמור לתפוס את הביצה" כאילו, נסו לחשוב על זה במובן השני של הביצה (רמז - ךשא
)

איימיס

New member
פרק מצויין !!!

היה מעניין , מצחיק וטוב ... באמת הסצינה הראשונה שכולם במטבח הייתה טובה ומצחיקה וגם הקטע שרייאן דוחף את סת' על הלוקרים
וגם שסת' לא תופס את המפתחות של המכונית ... לא יודעת מה איתכם , אבל חוץ מהמשולש של רייאן , מריסה וטריי (שאגב - הוא מאוד מעניין ...) גם הקטע עם קריסטן וזה שעובד איתה (ברח לי השם שלו) ממש מותח אותי , זה הסיפור היחיד שלא ברור לי מה יהיה איתו בסוף . ממש ממש אהבתי את מריסה היום , לא יודעת למה , איך שהיא עזרה לטריי והכול . והיא ורייאן--->
אני פשוט אוהבת את הזוג הזה !

JoHnYmYsTeR

New member
משהו קרטר או ההפך..

ואת בבית?ב2 ועשרים?מספיק פיקחה בשביל לכתוב בפורום? לא מתאים לך...

איימיס

New member
כן כן ../images/Emo98.gif

מתחילים כיתה י'א , צריכים להיות רציניים אז לקחתי את עצמי בידיים ואני לא אשתה בזמן הקרוב . אבל יש בעיה , יש מסיבה שבוע הבא של י'א - י'ב עם שתייה חופשית , מה אני אמורה לעשות ??? (סתם סתם , אני לא באמת ככה ואני לא רוצה שזה מה שתחשבו עליי , זה הכול בצחוק ...
)

פרק ממש ממש טוב

הסצינות הכי טובות> במטבח בהתחלה,איך שראין מעיף את סת' על הלוקר והקטע עם הביצהה בעעעע טרי מביא לי עצבים הוא דומה לכלבב!

רגע רגע רגע!!!! נזכרתי במשו ../images/Emo122.gif

כשריאן דחף את סת' על הלוקר
איןןןןןןןןןןן... נשפכתייי XDDD זה קרע אותי טוטאלית! שווה לראות את זה מחר בשידור חוזר רק בגלל הסצנה הזאת
חחחח זה היה ענק!!! וגם כשסת' בא ביציאה של "בשלישיה" ואז אמר שזה יצא מוזר XD אין, לשם שינוי נקרעתי ממנו בפרק הזה. וטריי מסתכל על מריסה באופן חשוד X_______X זה לא מוצא חן בעיניי.

shiri li

New member
דוגריי!!

עם הלוקר זה היה ממש מצחיק... ואני כ"כ לא רוצה עוד קטע מעצבן שיפריד בין ריאן ומריסה, ובטח לא עם הטריי המעצבן הזה... איך הדבר הזה חתיך?! בעע.

חחח פרק ענק!!

פשוט מעולה
אהבתי את כל הסצנות
אבל אהבתי במיוחד את הסצנה שריאן דוחף את סת', וסת אומר לו "אל תאשים אותי במתח המיני שלך"

dht160

New member
פרק ממש לא טוב !

אחד הפרקים הגרועים,הצפויים ומשעממים שיהו אי פעם. גיא

dht160

New member
פרק ממש לא טוב !

אחד הפרקים הגרועים,הצפויים ומשעממים שיהו אי פעם. גיא

סת'

סת' היה קורע בפרק הזה,למשל כשהוא צילם תמונות אז הוא היה אומר :"את שובבה,תביאי לי את זה 'הדום' סקסית שכמוך את נמר ביער" והוא מצלם כורסא חחחחח או כשסאמר גילתה שהם חוזרים לקומיקס הוא אומר "לא אנחנו עושים רומן גראפי" ואז הוא מרים את המגן עליו. וכשהוא תופס את הביצה, סת': ראיין תפסתי את זה!! ראייין: מצויין!!!........... ת-ב-ר-ח!!!!! אבל הכי מצחיק שהוא וראיין בביה"ס זה הולך ככה: סת': תן לצייר לך תמונה מה יקרה שניכם נכנסים למטבח בפיג'מות "היי(קול גברי)" "ההי(קול נשי)" YOO-HOO? MYABE JUST YOU LETS KISS ON THE MOUTH LET'S FRENCH HARD

למעלה