הפרק ה-8

er 4ever

New member
הפרק ה-8../images/Emo160.gif

נדבר מצייר את שירה בעירום
. יעל מקבלת הצעה מבמאי תאטרון. מקור השנאה בין נועה לשירה מתחיל להתבהר. שלמה הולך עם אדם לים ופוגש את רז. ברוריה נחושה לזכות בפרס העובד המצטיין. צפייה מהנה

lior lior

New member
תודה רבה :)

מאיפה לקוחים התקצירים? מהאינפורמיישן שמספקת חברות הכבלים/לווין? ז"א את בודקת דרך הטלוויזיה?

למה כולם שואלים את זה??

אדם לא בטוח בזהות המינית שלו, ולבנתיים אפשר להגיד שהוא דו מיני..

keren original

New member
שאלה קטנה

מישהו אולי יודע איזה לק שמה יסמין לשירה באצבעות הרגליים לפני סוף הפרק, אני חייבת את הלק הזה, מדהים בטירוף!!

Salanit

New member
פרק שווה../images/Emo41.gif

גם היום היו מעברונים חדשים אם אני לא טועה...מעברונים יפים..
ובמעברון שבו מראים רכבות יש מוסיקה קצבית נחמדה מאוד. וואי, איך אדם משתעשע עם זוג האחים, אבל כשהוא דיבר עם האחות של רז(שכחתי את שמה) הוא נראה הכי לא הומו שבעולם.. כנראה שלאדם יש כימיה מעולה עם שני המינים
והדרך שברוריה "קרעה" את הממתקים!!איך היא דחסה אותם לפה....אחלה קריעה
ויסמין מסכנה.
כשהיא התקשרה לגיל היה לו קול כזה מנוכר. הוא בכלל לא מעוניין בה, כל מה שהוא רוצה זה להחזיק את הסמים בתיקה עד שיגיע הזמן להעביר אותם ללקוחות שלו. סתם מנצל אותה. ואיך אני מתה על הדיבור של שירה ינון-"הכי קרמיט הצפרדע"

ortalo0o0sh

New member
סוף סוף הראו את מקס יחסית כמו שצריך

קודם כל נתחיל בזה שלא הראו אותו חצי שעה אחרי תחילת התוכנית אלה רבע שעה (חחח אני גם סופרת חח).. וגם לא הראו אותו לאיזה 2 סצנות שבהן הוא דקה בלחץ.. אלה ליותר מדקהה (לא שזה הרבה אבל יחסית לשאר) נהנתי לראות אותו.. והנשיקה שהוא הדביק ליעל!! ואוו הייתי בשוק לרגע

הוא בכלל לא רוצה אותה

הוא סתם רוצה לנצל אותה כדי להעביר את הסמים...בגלל זה הוא גם ביקש להיות איתה בטיסה לפריז..

למעלה