הפרק ה-8

ד י א ט ה

New member
יסמין

שחקנית טובה, שכחתי את שמה לגמרי מצליחה לעצבן אותי. כזאת תמימה ומתמרחת מהבנות המעצבנות שחונקות. אחלה שחקנית, גם יפה בעיני. הפרק היה נחמד, אני מקווה שנעה לא תבלע את הפתיונות של גיל .

Yassi K

New member
הכי הצחיק אותי בעולםםםםם:

שלפני כמה פרקים אדם אומר ללינג "אני הולך לים" אז היא שואלת אותו "יש כוסונים?" חחח במבטא כזה הרגה אותי!!!!!!! וד"א אני יודע שזה לא קשור פשוט רציתי להגיד ועכשיו נזכרתי

SeXxy GirL 2

New member
אממ...

היתי נורא בשוק איך שאדם נישק את יעל... הוא נישק אותה בפה או בלחי? וסוף סוף היראו אותו קצת יותר מפעם הקודמת.. כל כך נהנתי.. הפרק היה ממש יפה ומענין!

ortalo0o0sh

New member
נראה לי הוא נישק אותה כזה בפה..

כי היא גם הייתה בשוק חח.. כיך לה!!!!!!

יש את השיר של פיק-אפ ב...

יש את השיר של פיק-אפ בwww.91fm.co.il ואפשר ללמוד משם את המילים.. קוראים לשיר 'רחוק' ודניאלה פיק מבצעת אותו.. תהנו!

ד י א ט ה

New member
דניאלה פיק הקרפדה

היו צריכים לשים ביצוע של אפרת גוש לא של דניאלה פיק הקרפדה הקול שלה עושה לי בחילה וצמרמורת. גועל נפש.

SeXxy GirL 2

New member
דווקא אני ממש ממש אהבתי!

זה שיר כל כך יפה!! אני חורשת עליו כל הזמן! הקול שלה מאוד יפה ומיוחד.. והגיטרות עושות מוזיקה ממש טובה!!!! זה שיר מאווד יפה.. ואני אוהבת את המילים של השיר!

ד י א ט ה

New member
בטח

בטח שהמילים של השיר כל כך יפות, ברק פלדמן המבריק כתב אותן :) ובטח שהלחן יהיה יפה, יוני בלוך הלחין אותו. רק הביצוע. אם היית שומעת את הביצוע של אפרת גוש אני בטוחה שהיית משנה את דעתך לגבי הביצוע של דניאלה.

איכסססססססס דניאלה פיכס

אני לא שמעתי את של אפרת גוש אבל גם תינוק במעון יכול לשיר יותר יפה מדניאלה..... למה?? למה לעזאזל בחרו בה לשיר????? זה הורס את כל הטלנובלה..................

למעלה