הפרק שהיה שבוע שעבר...

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifמשהו נגד שיער ארוך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נעלבתי קשות. הדיעה שלי על הפרק הקודם: קודם כל, אחרי הפרקים האחרונים, הדיעה שלי על רוזוול השתנתה ממש לטובה. מסדרה שנמתחת כמו גומי (אנחנו ביחד, לא אנחנו צריכים להפרד, אנחנו שוב ביחד, הנה אנחנו נפרדים) היא הפכה לסדרה מותחת לחלוטין. בזכות 3 הפרקים האחרונים היא קפצה להיות הסדרה השנייה האהובה עליי (באמת, חשבתם שהיא תעקוף את באפי? פחחחחחחח). אז בקיצור, את הפרק הקודם ראיתי בשני חלקים (ערוץ 10 הזונות האלה!!! העבירו את 24 גם ליום ראשון!!), אז בחלק הראשון עוד חשדתי איכשהו בטס, אבל אחרי הפסקה ארוכה שלא ראיתי, נזכרתי בזה מתישהו והחלטתי שאני דווקא לא חושד בה, ואוליהיא אפילו חייזרית,כי זה ההסבר היחידאיך היא שלטה במקס, ואז ראיתי את החלק השני, ובחלק שליז ואבא של טס אספו את השברים ומקס צלצל בדלת, אז איך שהאבא שלה זקף את האזניים, הייתי בטוח כבר שהם חייזרים (נו טוב, זה גם בגלל פרצוף ה-
שיש לו, אבל זה פחות משמעותי).

הוא יפהפה עם שיער ארוך!

הוא סתם ערס עם קוצים... להיפך..עם שיער ארוך הוא כל כך...אחח...

h e n y

New member
נכון!!!!

בשיר של העונה הראשונה אז מראים אותו והוא באמת נראה כמו
אבל עם שער ארוך הוא כוסון- וגם בעונות הבאות הוא מה זה משתנה

frikin shin

New member
למי אכפת! הוא יפה בכלל!!!

ולא הבנתי על מה דיברתם? חשבתי ששיער ארוך זה לא זה של העונה הזאת ואז ראיתי את הפרסומת! חחח יש לו כמעט עד לכתפיים!
יפה לו כל התספורות... למרות שעם השיער הארוך הוא נראה קצת כמו טרזן

frikin shin

New member
מנצל"שת

לא רציתי לפתוח שרשור חדש אז תראו מה הכנתי! סתם הייתי משועממת... שמתי גם את התמונה שניסיתי לחקות... מה אתם אומרים?

SmallVille Girl

New member
ליז ומקס מזה דומים זה לזה !

כולם דומים בעיקר אלכס .. אבל איזבל פחות ... :/ אבל לא נורא זה יפה 1!

למעלה