טוב, שיהיה כיף
אני גם שולחת את הקישור לדף הסצינות שלי, יש שם המון דברים מ1992, שיעזרו לך לדמיין ותמונות שאין לי סצינות להתאים (כי רוב הקלטות שיש לי מהתקופה ההיא הן בצרפתית, שלא תדעי) ככה, מהתחלה? ניקי וג'ק נשואים, ניקי רוצה את ויקטור (שרצה אותה אבל פספס אותה כשנישאה לג'ק, הוא ניסה לעצור את החתונה ולא הלך לו...) ואז מגלה שהיא בהריון מג'ק. היא מגיעה לויקטור כדי לדבר איתו על זה והוא מעוצבן על דבר אחר בכלל ומוציא את זה עליה (אני למען האמת לא ממש זוכרת את הסצינה, אבל הם מדברים עליה בפרקים הרבה יותר מאוחרים בתור הרגע שהכל יצא משליטה...) היא יוצאת לרכב כדי לחשוב על דברים ונופלת מהסוס, מאבדת את התינוק ופוגעת לעצמה בגב, ג'ק מוצא אותה. בבית החולים, היא מגלה שויקטור ואשלי התחתנו (ריבאונד...). ויקטוריה, דרך אגב, עדיין בפנימייה בזמן הזה. עובר זמן, לניקי כואב, היא מקבלת גלולות נגד כאבים מהרופא שמזהיר אותה שהן רק זמניות כי הם מאוד חזקות. מחכה שיעבור, לא עובר, בסוף היא הולכת לרופא עוד פעם, שמזהה אצלה בעייה חמורה יותר ממה שנצפה בתחילה ואומר לה שהיא צריכה ניתוח כדי להחלים, אבל יש סכנה שהיא תישאר משותקת. ניקי מזדעזעת ולא מוכנה אפילו לשקול את זה, היא חוזרת הבייתה עם אספקת גלולות חדשה אבל הכאב לא מפסיק, היא מנסה כל מיני שיטות, אבל בסוף רק מגדילה את כמות הגלולות... ואז ביום שכואב לה במיוחד (ומלודי היתה כ"כ משכנעת!) היא מנסה קומבינציה עם וודקה, ובמשך הפעם הראשונה אחרי תקופה ארוכה היא מצליחה לתפקד כמו בן אדם. אני חייבת לציין שאני לא בטוחה באיזה שלב ג'ק מגלה על הבעייה ועל העובדה שהיא מסרבת לטיפול (ואיך) אבל הוא יודע, אבל לא יודע בשלב הזה שהיא שותה, כי שתייה מעטה מספיקה לה בשלב הזה. בנתיים ויקטוריה חוזרת מהפנימיה, וחייה עם ניקי. ניקי יודעת שויקטור הוא האדם היחיד שיכול ללחוץ עליה מספיק לעבור את הניתוח אז היא מרחיקה אותו ממנה (דבר שג'ק לא עצוב לגביו, ולכן הוא גם לא מגייס את עזרת ויקטור לשכנע אותה לעבור את הניתוח). בנתיים מצבה מתדרדר בהדרגה, היא צריכה כמויות גדולות יותר ויותר של שתייה וכדורים, ג'ק מגלה על השתייה ולא יודע מה לעשות, הוא אובד עצות, בשלב מסויים היא הולכת לנסות לעבור את הניתוח ולדבר עם רופא, ונתקלת באישה בכיסא גלגלים שמספרת לניקי שהיא נהייתה משותקת כתוצאה מהניתוח שעברה, היא מבקשת מניקי להוריד לילד שלה ספר ממדף עליון. ניקי מדמיינת את עצמה במקומה ובורחת משם ולא נכנסת לתור. זה מסובך, בנתיים יש סיפור צדדי של ויקטוריה שעוברת לגור עם ויקטור ואשלי כדי לסכסך בינהם ולהחזיר את אבא ואמא אחד לשני (אני מתה על ויקי, הזכרתי את זה?) - אז היא לא יודעת מה קורה עם ניקי - ויקטור ואשלי כמעט נפרדים אבל אז עולים על ויקטוריה והיא נשלחת חזרה לניקי. ניקי מתדרדרת, שוכרת אומנת לניקולס בנוסף למיגל כי היא לא מסוגלת לטפל בו, בשלב מסויים ג'ק גורם לה ללכת לגמילה, אבל היא חוזרת (ביום של נשף המסכות מחופשת לאציל) ובוכה לג'ק שהיא לא היתה מסוגלת לעמוד בכאב. בשלב הזה גם ויקטור מתחיל לחשוד, אבל כדי להרחיק אותו ממנה ניקי אומרת לו שיפסיק להתערב לה בחיים ושיעזוב אותה בשקט, אומרת לו דברים קשים כדי להרחיק אותו ממנה בכוונה, וזה עובד, ויקטור נעלב ממנה ועוזב בטריקת דלת והם חוזרים למוד של לא לדבר. ויקי גם מתחילה לחשוד, ג'ק מאבד את השפיות מניקי היא לא קמה מהמיטה בבוקר, היא שתוייה כל הזמן, אפילו לא מצליחה לשים מסקרה בלי לרעוד (ראי תמונה). הם עדיין לא יודעים למה וג'ק לא מספר (למי אכפת מהחיים שלה, העיקר שויקטור לא יהיה מעורב! הוא לא היה מסוגל לקבל את העובדה שהוא נכשל בלעזור לה). בנתיים יש המון סצינות מדכאות, כמו ניקי מתחננת בפני ג'ק לרקוד איתה, הוא מסכים, והיא כמעט מתעלפת מכאבים אבל מנסה להמשיך לרקוד איתו...). או הפעם שהיא פיטרה את מיגל והוא הופיע אצל ג'ק בפרצוף חיוור. בשלב מסויים ויקי עולה על השתייה, ומספרת לויקטור שלא מאמין לה כ"כ, אבל בודק. הוא מזמין את ג'ק וניקי ללכת לדאבל דייט איתו ועם אשלי, ניקי נלחצת, היא נראית זוועה ובקושי הולכת, איך היא תעבוד על ויקטור? היא קוראת לספר ומאפר שיעבדו עליה כמו שצריך, לוקחת המון כדורים, מתדלקת מדי פעם בשירותים ונותנת את ההופעה של החיים שלה בפני ויקטור (וג'ק ההמום שלא מבין איך היא עשתה את זה עד שהוא רואה את הוודקה בארנק ועוזב אותה - אבל חוזר) - ויקטור בטוח שויקטוריה שיקרה לו. אז יום אחד ויקטוריה מגיעה ומוצאת את ניקי מעולפת משתייה, קוראת לויקטור שמגיע ומזועזע לראות אותה במצב כ"כ נורא ונשבע לעשות *הכל* בשביל לעזור לה, ולא אכפת לו כמה היא תשנא אותו בתהליך, אין לו מושג על הכאב, הוא רק יודע שהיא שותה ומאשים את ג'ק, הוא מנקה את הבית מאלכוהול ומופיע כל יום לעשות לניקי "שיחות", הוא מנסה להבין למה היא שותה, אבל היא לא מספרת לו על הכאב (מפחדת שהוא ילחץ עליה לעבור את הניתוח) והוא פשוט לא קולט מה לעזאזל קרה לאישה שהוא הכיר. ואז מגיע ההתעמתות עם ויקטוריה, ואז היא מגלה על הכאב (אפילו מצאתי תמונה) ומספרת לויקטור, שעובר ללחוץ על ניקי לעבור את הניתוח, הוא מבקש, צועק, מתחנן - לא עוזר לו. ניקי בנתיים מספרת לו למה היא היתה על הסוס באותו היום, הם משחזרים את מה שקרה באותו היום וויקטור מבין שאם היא היתה אומרת לו שהיא אוהבת אותו, הכל היה נראה אחרת בשבילהם, הם בוכים, מתחבקים, אבל הוא לא מצליח לשכנע אותה להתגבר על הפחד. בשלב מסויים, אחרי 6 נסיונות שכנוע, מתוך יאוש, הוא מאיים לקחת חזקה על הילדים עם היא לא תעבור את הניתוח ותפסיק לשתות. היא נבהלת, מתוך לחץ שותה עוד, יוצאת לשלג, נופלת וכמעט קופאת למוות, ניקולס מוצא אותה. כמובן שמאשפזים אותה במצב קריטי של היפותרמיה(סצינה נורא מרגשת של ויקטור וג'ק יושבים מצדדים שונים של מסך ותורמים דם, שניהם מדברים על אהבתם אליה, בלי לדעת שהשני גם שם...) ומכריחים אותה לעבור את הניתוח, גם מגלים בנוסף לבעייה הידועה שיש לה גידול (אבל מגלים שהוא שפיר), בסופו של דבר היא עוברת את הניתוח. תוך כדי ההחלמה שלה היא וויקטור מתאהבים מחדש, למרות שהם מנסים להדחיק, היא צועדת את הצעדים הראשונים אחרי הניתוח לזרועותיו... הם מתנשקים... טוב, זה הרעיון המרכזי של הסיפור, הוא לקח שנתיים והיה שם הרבה יותר ממה שתיארתי אבל יש גבול. אור.