הפרק שהכי בכיתי בצח"מ בכל הזמנים

SupeRonit

New member
אלפי תודות

איפה הקישור
(וסליחה שאחרי הפירוט המצוין שלך אני רוצה עוד-זה פשוט נשמע מעניין)

junny

New member
פייתון

הרבה זמן לא ביקרתי בפורום אבל אני שמחה שיצא לי ליפול על ההודעה שלך בין הראשונים- אתה תמיד מצליח להצחיק אותי

אור2221

New member
אין לי כ"כ פירוט

על הסצינה הספציפית מעבר.. זה היה פיזי, משהו שצריך לראות, ויקי באה לדבר עם ניקי על השתייה, ניקי התחילה לדבר איתה אבל תוך כדי השיחה הלכה לבר ובהתה במשקה, ואז לקחה אותו ליד ומזגה. ויקטוריה ניסתה לקחת את המשקה מהיד שלה, התחננה בפניה שתפסיק לשתות, ניקי בכתה שהיא לא יכולה וניסתה לקחת לגימה, ויקטוריה תפסה את המשקה והיה מאבק בינהן, ואז היא נחבטה קלות כנגד הקיר וכמעט התעלפה מהכאב. ויקטוריה התחילה לבכות וברחה החוצה, תוך כדי שהיא אומרת לה שעכשיו היא יודעת למה היא שותה.

python 4

New member
ואני כל הזמן בוכה,

בעיקר כשאני רואה את קאסי מול העיניים. איזה עינוי! טוב סתם, האמת היא שמדי פעם יש קטעים מרגשים שגורמים לי להזיל דמעה, אבל אני לא זוכר כאלה בצח"מ (טוב, אולי חוץ מהיום עם הקטע של מק). בצ'וקות גם היה קטע מרגש, נדמה לי משהו עם תרזה שגם גרם לי להזיל דמעה. טוב נו, על מי אני עובד. אני בוכה כל הזמן! קל לרגש אותי.

../images/Emo182.gif שדילן התינוק של לורן

מת מדלקת קרום המוח ,אני עדיין זוכר את המנגינה העצובה שהתנגנה ברקע כפיליפ מת גם נזלה לי דמעה גם היום שראיתי את מילי וקאסי מדברות בטלפון וראיתי על המבט את הגעגוע של מילי

python 4

New member
נכון!

בכיתי היום פעמיים - ממק בהתחלה וממילי בסוף. יו איזה פרק מרגש!!

המנגינות שברקע

שגורמות לי להתרגש הן של "לחיות". אין בכלל ויכוח. ב"לחיות" יש קטעי מנגינה מהמממים לאורך כל הפרק (לפעמים יש קצת יותר מדי מהפסנתר, אבל זה כבר עניין אחר
) הם ממש יודעים לרגש עם מנגינות הרקע (לא מדבר על תוכן העלילה עצמו) ואף סבונייה לא משתווה אליהם בתחום הזה. אגב, למה ב"צעירים" אף פעם לא מסיימים אפיזודה אחרונה עם שיר? לא זכור לי אפילו פעם אחת! חבל...

ים כחול

New member
אל תצחקו עליי אבל בכיתי .....

כשלין הפסידה את פול לטובת כריס .... היא בכתה ואני יחד איתה
לין אשה מרגשת וטובת לב וממש רציתי שהיא ופול יהיו יחד
והיה קטע עם ויקטוריה וקול כשהם גילו שהם אחים ואחר כך לא בקיצור זו הייתה תקופה מאד מרגשת
זהו בעצם ... אם אזכר אכתוב שוב

S w i t c h

New member
לא זכור לי שבכיתי באיזשהו פרק...

אמנם היו פרקים מרגשים, אבל לא עד כדי בכי

dviridit

New member
קטעים שמרגשים אלה בעיקר איחודי

מש0פחות כשקאסי חזרה הבית ומאק וקתרין נפגשו כשהתחלתי להבין שהן נכדה וסבתא. ריגש אותי גם כשויקי וקול גילו שהם לא אחים ויכולים לממש את אהבתם וכשלורן ואמא של שילה ניצלו על ידי פול ונדמה לי שגם ד ני וסקווט בטוח שהיה שם.

dviridit

New member
אגב סיקרנתם אוןתי לגבי הפרקר שמחר

או ביום שישי. מחר הפתיח החדש. יופי.

noname20041

New member
אני בכיתי

כשאמרו לטרישה וראיין שהם איבדו את התינוק והיא צעקה, אבל שלא תטעו, בכיתי רק בגלל ראיין המסכן לא בגלל טרישה השטנית. בכיתי קצת גם כשויקי ביקרה אות בבי"ח (והפעם זה היה בגלל ויקי כמובן)

junny

New member
אני כל הזמן בוכה

אני כל הזמן בוכה בצח"מ וחבר שלי תמיד צוחק עלי. כשויקי איבדה את התינוק ושטרישה איבדה את התינוק אבל את הפרק שנינה איבדה את התינוק אני זוכרת כמרגש ביותר שהיא חשבה שתאבד גם את ראיין. שניקי גססה שדרסו את פול לפני החתונה עם כריסטין שאבא שלו חזר לארץ תמיד אני בוכה. עם דמעות, קולות, הכל.. כאילו מישהו מת. אבל- רק בסרטים/ טלויזיה וכ"ו.. לא בחיים הפרטיים אני עוצרת הכל אז כנראה שזו הסיבה שאני ככה בוכה מהר בצח"מ

למעלה