הפרק של היום - עונה 6 פרק 8 (7) :

YARDENIS11

New member
הפרק של היום - עונה 6 פרק 8 (7) :

שם הפרק The Girl Who Has Surgery כל התגובות על הפרק של היום לכאן
~~~~~

L O L O59

New member
הקטע עם ג'ייד - מסריח ביותר

סליחה על המילה. מי הם שיקבעו אם זה אמיתי או לא? גו'אני עכשיו מושלמת. דניאלה חייבת לטפל ברווח! פורונדה הביתה..היא מזעזעת. מתנה מאוד נחמדה לג'ייד ולננה. היה מוזר לראות את ג'ייד בוכה

כי זה היה פתטי ושקוף חחחח

וראו לפי התגובה שלה שחשפו אותה חחחחחחחח איזהה ייבושששששששששש זה היה כמעט נחנקתי מרוב צחוק חחחחח היא שחקנית גרועה וטיירה מושלמת כל כך..

khzh120

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ג'ואני שולטת,וכל מילה נוספת מיותרת
הבחורה מלכה!

L O L O59

New member
אני לא מכירה אותו

אבל בטח שהוא כן בן סימון זה לא יכול להיות משהו אחר

אממ..

השם משפחה של חברה שלי זה בן סימון והיא מרוקאית שלמה מכל הצדדים

L O L O59

New member
אז מה מוזר?../images/Emo3.gif

בן משהווו..זה בדרך כלל משהו צפון אפריקאי

NP16

New member
וואי איזה פרק מוזר.

ג'ייד וננה פתאום היו כלכך חמודות. ג'ואני, אין, היא תהרוג אותי, שתי תמונות מושלמות. דניאל, התמונה שהיא בכתה היא יפה שם ממש אפילו שאין רגש, וכשהיא בובה זה פשוט מושלם. ננה הייתה כלכך גרועה בתור הבובה, נראה כאילו הדביקו אותה. אבל עם הבכי, וואו. בכלל, אהבתי את הבכי של כולן חוץ משרה, ואני בכלל לא אוהב את שרה, הייתה צריכה ללכת לדעתי, למרות שבאמת לברוק אין תמונות יפות חוץ מהבכי שגם בעצם לא היה מי יודע מה אבל אהבתי אותה שם. (כמה מילים דחפתי למשפט הזה, אלוהים) וג'ייד גם ממש שיחקה אותה בתמונות, ובאמת זה היה נראה מזויף, אבל כזאת היא ג'ייד.. מ וזרה ומיוחדת כזאת. ויודעים מה? אני אוהב את זה. פורונדה הייתה ממש ממש טובה,אין לי ממש מה להגיד עליה ברוק
, זה היה שובר את הלב אם היא הייתה בוכה. כל הכבוד לה שהיא לקחה את זה בקלות, וכמו שאמרתי למעלה, באמת היא לא הצטלמה משהו. אה ואווה
איזה מדהימה. זאת טופ מודל חבריי!

NP16

New member
אין תמונות? יש כלכך הרבה שהייתי רוצה לשמור.

למעלה