הפרק של היום - עונה 6 פרק 8 (7) :

sapirush001

New member
אה גם אני

ImZ

New member
לגבי טיפולי השיניים:../images/Emo77.gif

הטיפול שעשו לג'ואני עולה המון כסף, כתרי ויניר זאת המצאת המאה, ורופא השיניים שלי כל הזמן שואל אותי מתי אנחנו עושים לי כאלו, כי ארבעת השיניים הקדמיות האמיתיות שלי די מעוותות, וכבר כמה שנים יש לי עליהן כיסוי אחר, שכבר צריך להחליף במשהו קבוע יותר ויפה יותר. אין לי אומץ (את הכסף אני יכולה לארגן איכשהו...) לעשות את זה בגלל הצורך בהשחזה של השיניים האמיתיות. לגבי דניאל: אני מאוד מתפלאת על מה שנאמר, בגלל שזכור לי שמתישהו בתוכניות (אולי בעבר) אמרו משהו על סינדי קרופורד והשומה, על זה שכולם בתעשיית האפנה אמרו לה להסיר את השומה והיא סירבה, ולבסוף זה בדיוק מה שפירסם אותה. ההסבר היחידי שאני מוצאת להתנהלות הזאת של התכנית היא כלכלית - cover girl כנראה הודיעו להם שאין סיכוי שהזוכה שלהם תהיה עם רווח בין השיניים, כי ככה הם רוצים זאת (וזאת זכותם), ולכן מבחינת התכנית, אין טעם להשאיר בתחרות בחורה עם רווח בין השיניים.

../images/Emo70.gif נשמע לי הגיוני רצח

ואם זה נכון זה טוב זה אומר שקאוור גירל כבר שמים עין על דניאל אמן שהיא תזכה.. אבל היא ח==י===ב==ת את הטיפול הזה בשיניים רק ככה תהיה מושלמת אמיתית :)

ImZ

New member
זה לא אומר שהם שמו עין עליה,

זה פשוט אומר שחברת קאוור גירל לא מעוניינת בפריזנטורית עם רווח בין השיניים. כדי לתת למתמודדת עם רווח בין השיניים את ההזדמנות המגיעה לה, ההפקה שלחה אותה לטיפול שיניים.

הפרקקק!!!

איכשהו הצלחתי לראות אותו בסוף פור ריל בטלוויזיה (תודה למיקמיק בכל זאת !!) פרק ממש לא משהו.. יש אוירה כבדה כזאת כאילו הבנות עייפות או משהו.. אפילו ג'ייד הפסיקה לחפור וזה משעמם. דניאל- לא ברור לי מה היא חושבת אבל עם הרווח בשיניים היא תהייה מושלמתתתתתתת!!!! לפעמים מראים אותה סתם ככה מהפרק כשהיא סוגרת את הפה והיא מדהימה אותי כמו איזה נסיכה אינדיאנית. יש לה כל כך הקרבה פוטנציאל והרווח הזה ממש מכוער!! היא סתם רוצה להראות שיש לה ביטחון או משהו אבל חבל כי נותנים לך הזמדנות תיקח! אם שבוע הבא היא מתקנת תרווח אני נותן לה לזכות העונה@! אהבתי תתמונת בובה ג'ואני- ברבי חמודה וקטנה. ההתנהגות שלה כל כך מדהימה.. והיופי שלה כאילו באמת בא מבפנים. נראית יותר טוב עם השיניים החדשות וממש מצליחה במשימות. ננה- חופר קודחת ובאמת נראית כמו גבר. אני כבר לא יכול לשמוע אותה באמת ועם החפירות על ג'ון!! היא כזאת כבדה והתמונה שלה מזעזעת! פורונדה- באמת ה"תגלית " של העונה. כי כשהיא נבחרה ממש לא הבנתי מה היא עושה שם היא נראתה לי כזו מכוערת וגם בפרקים עצמם היא לא תמיד משהו. אבל פאק התמונות שלה הכי הכי חזקות העונה@! גם הבובה שהיא מדהימה.. וגם שחור לבן... איפור ומצלמה עושים לה ממש טוב!! לדעתי וזה ני==ח==ו==שששש היא תגיע למקום 3 שזה כבוד! ג'ייד- נמאס כבר ולא ברור למה משאירים אותה! כל פרק היא מקום שני ולא עפה למההה?!?!?!?!? היא באמת מ=כ=ו=ו=ע=ר=ת. יש לה פנים מגעילות והמהפך שלה הוא אחד הגרועים בהיסטוריה של התוכנית.. שגזרו לה את השיער וצבעו ככה בעע.. חחחחחחח הכי מצחיק שהשופטים ייבשו אותה זה ההיה הייבוש הכי גדול אי פעם! שמישהי רצתה צומי חיובי וקיבלה בול ההפך חחחחחחחחח טיירה מלכההההההה ברוק- חבל עליה! אבל היא ממש התבגרה.. אהבתי שהיא לא בכתה.. באמת יש לה המון פוטנציאל אבל היא לא עשתה אפילו תמונה 1 טובה אז הבנתי תשופטים. ושרה ממש חייבת לעוף! היא משעממת בטירוףףףףףףף ועכשיו התאמצתי והתסכלתי ברשימה כדי לזכור מי המועמדת האחרונה בכלל. קיצר לפי איך שהדברים נראים לי עכשיו ובאמת שאין לי שמץ ואני לא רוצה ספויילרים זה ככה: פורונדה תהיה מקום 3 רק בגלל המאמצים וההתשפרות! גו'אני מקום 2 כי היא אלופה כמו כל אלה שהיו מקום 2 ודניאל תזכה (אמן)אחרי שהיא תיישר תשיניים כי היא מדהימה אבל יש לה את הניצוץ המיוחד הזההההה!! אם כן אני ממש מכיר תסדרה נקווה שכן חחח אמן אמן אמן! (גם אם גו'אני תזכה זה סבבה) נ.ב טיירה היייתה כל כך יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אלוהיםםםם היא הזכירה לי את ג'ניפר לופז איכשהו. אלוהית.

sapirush001

New member
זה באמת היה שתארוך../images/Emo58.gif

ומשתהייה מקום 3 זו או ג`ייד או שרה 98.9%

לא קראתייי תספויילר אין מצב שאני הורס

לעצמי רק יש לי הרגשה שאני צודק!!!! כי לפי איך שאני מכיר את ה-5 עונות אחרונות נראה לי אני יודע מה הם מחפשים! :) אמן שדניאל אמן.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

שרה מקום רביעי?!?!?! אני לא מבין איך היא לקחה את פורונדה.. זה לא הגיוני.. עזבו את זה שאת מולי סו, ננה,לזלי,ברוק.. אבל גם את פורונדה? די דיי נמאס ממנה.!!

NP16

New member
הספוילר מעיד על הגמר כולו, הזהרו. ^^.

אני יודע ששמתי סימן אבל אני עדיין רוצה לדאוג שלא יכנסו. כי לי יצא להכנס למשל לספוילרים שחשבתי שרק אומרים מי תנצח, ואז גיליתי עוד ועוד..

WTF?!../images/Emo58.gif

את פורונדה? היא נהייתה מעולה! בהתחלה ממש לא אהבתי אותה,אבל היא מדהימה עכשיו! גם אותה!?

Nataly B

New member
ועל זה שיצאה לה תמונה ממש יפה למרות כל הכאב

זה האמת לא בסדר! מישהי, כמו ברוק למשל, הייתה יכולה ליפול רק בגלל זה. היו יכולים להעשות לה את זה אחרי התוכנית.

Ruhama2005

New member
אני לא כותבת פה כמעט אף פעם אבל אני חייבת

פשוט להגיד שהעונה הזאת משגעת אותי כל שבוע מחדש!! עד עכשיו הייתי בעד כל הבנות שעפו (חוץ מג'ינה). קארי,מולי סו,ברוק,קתי ועוד כמה שאני לא זוכרת - לדעתי הרבה יותר טובות מג'יד השחצנית הזקנה או מננה הקירחת השחורה. מה לעזעזאל נסגר עם ההפקה?? רק חסר ששבוע הבא הם יעיפו את ג'ואני המדהימה. אין אין - היא פשוט כזאת יפה.

למעלה