הפרק של היום 17.11.04

הפרק של היום 17.11.04

רק דבר אחד יש לי להגיד. זה היה כל כך מוגזם הקטע עם הפסל של מריה, שאפילו חבר שלי צעק על טוני "איכסה יא מגעיל כל הפה שלך כבר מכוסה בגבס!" אני פשוט מזועזעת מהקטע הזה...לא נורמליים בחיי...

balbalina

New member
הפרק של היום...

אני לא רואה שירשור פשוט. הקטע של קמילי משתגעת פשוט הצחיק אותי ממש!!! כמה משוגעת היא יכולה להיות (טוב אולי גם אני הייתי משתגעת אם הייתי רואה את בעלי מתמזמז עם פסל) אני חושבת שדווקא היום הפרק ממש זרם וקרו די הרבה דברים חדשים ומעניינים. ועוד משהו קטן- למה הם מחליפים את שיר הפתיחה כל שני וחמישי אני בעד השיר שהיה ממש בהתחלה.

T a l14

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שטוני ומריה כ"כ קרובים אחד לשני... וגם אני נקרעתי מהתחרפנות של קמילי, הבחורה חולה! ואיך טוני התחיל לנשק את "מריה"
...זה היה כזה יפה!ומגעיל! וד"א- אני חדשה. קוראים לי טל ואני בת 13. אני מקווה להשתלב!

גם טוני וז'אנרו קרובים אחד לשני...

אבל עד שהם יפגשו, המשיח יבוא! וזה בטח יקרה גם עם מריה וטוני. ברוכה הבאה לפורום טל

נעמהdj21

New member
וולcome ../images/Emo24.gif טל! את תשתלבי

ואת מוזמנת לענות לשאלון החביב שלי בנושאים קולינריים... בהצלחה בפורום!

T a l14

New member
איפה?../images/Emo12.gif

ומחר אני נוסעת לאילת!
...ואני שמחה!
...

נעמהdj21

New member
שתהיה נסיעה טובה... אוף אני גם רוצה

לחזור לאילת...והשרשור של האוכל עוד בעמוד... תחת: " הפורום זקוק להחייאה" משו כזה

אני גם ניגעלתי

איזה סצנה מגעילה הפסל וטוני-זה כבר עבר כל טעם טוב. זה ממש היה נורא אבל נורא דוחה ומגעיל. מזל שהיה קצת אקשן עם קתרינה... איזה קטע שהאמא שלה העיפה אותו בזמן הלידה...חחחח

אני גם ניגעלתי

איזה סצנה מגעילה הפסל וטוני-זה כבר עבר כל טעם טוב. זה ממש היה נורא אבל נורא דוחה ומגעיל. מזל שהיה קצת אקשן עם קתרינה... איזה קטע שהאמא שלה העיפה אותו בזמן הלידה...חחחח

אני גם ניגעלתי

כן, זה היה מצחיק ../images/Emo13.gif

בימים ההם חדר לידה בהחלט לא היה מקום מתאים לגבר להסתובב בו, הוא רק היה מפריע. בטח היה מתעלף ברגע שהיה רואה דם...

ponpon3

New member
פרק מדהים!!! ../images/Emo99.gif

וגם אני חשבתי בהתחלה שהסצנה של טוני מנשק את הפסל הוא ממש מוגזם, אבל הוא נתן משחק מעולה (חח.. אני לא הייתה מסוגלת לנשק פסל, בעע
)! וממש שמחתי שקמילי ראתה את כל זה, לא יודעת, שמחה לאיד כזאת- מגיע לה! אוףף! שמרטוני ייפגשו כבררר!!

פרק 49 - 17.11.04 ../images/Emo5.gif

זה היה נורא!!! כמעט הקאתי! אלוהים ישמור זה פסל, וההוא מתנשק איתו, ממזמז אותו, נראה לי עוד שניה היה מז**ן אותו - מה זה הגועל נפש הזה???מה זה הסטטצ'ופיליה הזו? אם הייתי קמילי גם אני הייתי חוטפת קריזה, זה היה כזה דוחה
זה היה ממש מצחיק איך שהיא צרחה ונכנסה להתקף אמוק, אבל הפעם אני מבינה אותה - המחזה שהיא ראתה היה גורם טראומה לכל אדם. אני מאוד מקווה שהיא לא מתכוונת להשאר עם טוני אחרי זה, די ברור שהוא מעדיף את מריה, או אפילו פסל שלה
על פני קמילי. דרך אגב, דמיינתי או שגם לקמילי נהייתה בטן קטנה עכשיו? ומאחר ואני משתדלת להדחיק את הסצינה מהראש שלי, נעבור לנושאים אחרים:
ז'ונינה היו מדהימים היום
ונראה לי שמורוגה זה לא כינוי לפורטוגזי. נהיה לי שזה "עקשן" או "משוגע" לפחות לפי ההקשר שנינה אמרה לו "אתה באמת מורוגה, אתה יודע"
למה מריאוזה לא נותנת לאיזבלה לראות מי שר לה סרנדות? היא רוצה שהילדה תשאר רווקה לנצח? אוף, ההדחקה לא עבדה. אני מקוווה שאני בכל זאת אצליח לישון הלילה...

נעמהdj21

New member
וואי אני חייבת לראות את זה...../images/Emo5.gif

נשמע לי הזוי כל העניין של טוני... אני מקווה שזה באמת לא יצא מגבולות הטעם הטוב.

למעלה