הפרק של היום
19/8/04

vitamin P

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif19/8/04../images/Emo3.gif

תקציר:ספין סיטי - ידיד לעת צרה מייק מציע שחברי הצוות יעברו בדיקות סמים כדי שיהוו דוגמא חיה לקמפיין המלחמה בסמים של ראש העיר. אלא שבמהלך ביקור בקהילה אינדיאנית, מתמסטל מייק בטעות... בתפקיד אורח: ראקל וולש פתחתי היום את התקציר מסיבה מיוחדת אבל בדרך כלל תרגישו חופשי לפתוח את הודעת הפרק היומי
נשמע כמו פרק ענק ומצחיק....
צפייה נעימה לכולם!!!!!!!!!!!

vitamin P

New member
כן.....ואין צורך בכינוי הזה../images/Emo13.gif

אני הולך.... אני רואה ספין סיטי והולך בעצם אני אכתוב את דעתי אחרי הפרק אז אין סיבה מיוחדת חח
והמשחק שהצעת נשמע נחמד עם ההימורים כדאי לחשוב עליו עוד קצת ונתחיל אותו עוד כמה ימים ככה

vitamin P

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה פרק ענקק כן כן מגיע לו 5 לדעתי
איך שסטוארט אמר לקרטר בהתחלה: מיעוט????? אתה גם שחור וגם הומו אתה מייצג 2 שליש מכדור הארץ אתה כמו מים??? חחח זה הרג אותי
מה ???? קר פה!!!!(בדיקת שתן במעבדה) מה שצחיק אותי זה הפרצוף של מייק
הקטע בשירותים בסוף היה ענקק חח : אני גאה בך אתה חבר אמיתי וכל הדברים האלה

Kippi S

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גם אני חושבת שהיה ענק!! היום החלטתי לראות את ספין סיטי ולא את אי.אר ויצא שווה ביותר!!

axnholic

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי

לא יודע, לא צחקתי כמו מטורף, ולכן אני לא יכול לתת לזה 5. אכן היה פרק טוב. אני תוהה האם עכשיו שאמא של פול פנויה יהיו יותר תרחישים מופרעים ומצחיקים במשרד

למעלה