הפרק של היום

הפרק של היום ../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif../images/Emo7.gif

אוי איזה פרקקקקק.... מזמן או בכלל לא היה פרק כזה יפהההה יוווו כל כך התרגשתיייייייי.... עשו את הלידה של קתרינה כל כך יפה ואמיתית, וכל הסיפור שמסביב עם המשפחה,ומאוריסיו, וגם לא מרחו אותנו יותר מדייי...יוווו... אין מה להגיד ממש היה מקסים הסיפור לידה! בכלל היה סוף סוף פרק יפה ומעניין ולא מרוח וגם ההתפתחויות הלאה נראות מעניינות! רק שימשיכו ככה!

ponpon3

New member
חח.. נרדמתי באמצע הפרק ל-5 דקות...

אבל זה לא כי הוא היה משעמם או משהו, אני סתם מתה מעייפות..
חוץ מזה, אחלה פרק!

T a l14

New member
היו איזשהם התפתחויות בנושא של

טוני ומריה ? *מחזיקה אצבעות* וקרה משו עם ג'וזה מנואל
ונינה? וקיצר...מה קרה היום בפרק?

אמממ אז ככה...

בעניין זוז'יניה לא היו התפתחויות הפרק. בעניין מריה וטוני... ספויילר לפרק הבא!!! מריה רואה את טוני על הרכבת ברחוב ונורא מתרגשת אבל חושבת שזה חלום וצריכה להסתיר את זה מבעלה שלא מבין מה יש לה

limooor

New member
משהו חשוב על הפרק

באמת פרק יפה הלידה מדהימה (בניגוד לסדרות הספרדיות שם הן יולדות בנות בנות 4 חודשים עם עגילים) בברזיליות הן יולדות באמת תינוקות כאילו הן יולדות באמת מדהים ודרך אגב בתור אמא לשני תינוקות חייבת להגיד, איך זה שזוג מקיים יחסים ונקלט בפעם הראשונה להריון, וזוג שני מקיימים יחסים שנה ולא נקלטים והתקופה הזאת לא היו גלולות כנדומני

לידה

הפריע לי למה השאירו את מאורנינו בחוץ, לא מגיע לו להיות לצידה בלידה? הוא ניראה כל כך חסר ישע בחוץ כשהיא בפנים יולדת. איך זה שהדמות שלו לא מועסקת בכלום?אין לו עבודה,והוא לא ניראה מוטרד... וגם הקטע שהמשפחה של קתרינה פצחו בריקודים, זה ניראה בגלל שהיא ילדה זכר. מעניין מה היתה התגובה אם היא היתה יולדת נקבה? ומישהי יודעת איך יוצרי הסידרה משיגים לצילומים ממש תינוקות בני יומן אמיתיים,בניגוד לסדרות האמריקאיות ששם לא מראים ממש את פני התינוק, רק אם מדובר על ילדים קצת יותר בוגרים. לגבי זוג שמקיים יחסים ונקלט בפעם הראשונה להריון-זה לא מפתיע. גם במציאות אנחנו רואים על זוגות שהם בסדר מבחינה מינית ולא נכנסים להריון המון שנים, ואפילו ניזקקים לטיפולי פוריות. לעומת זאת בחורה שמקיימת פעם אחת יחסי מין בלתי מוגנים מסתבכת בהריון....

בקשר להכנסות להריון,

"אדם תמים" צודק. זה תלוי בהמון גורמים, בספירת הזרע של הגברים (יש משהו לא בסדר ב"בחורים" של מרצ'לו?
), בזמן הביוץ של האישה ובעוד מלא דברים - יש נשים שלא נכנסות להריון במהירות ויש נשים שכן. והייתי חייבת - תינוק

אם זו היתה בת, הם בטח עדיין היו

שמחים - בכל זאת, תינוק ראשון במשפחה! נראה לי שהם עדיין היו מאושרים עד הגג. זה שהוא בן רק הוסיף לאושר, אבל היה די והותר אושר גם בלי זה, רק בגלל שיש תינוק במשפחה
וכן, אני הולכת להשים גם פה תמונה של תינוק

אז בסוף לפיצי "איליי"?

שם יפה
ומזל טוב לך ולכל המשפחה על החזרה הביתה עם התינוקצ'יק. איך בר מתמודד? ומתי נקבל עוד תמונות של פיצי?

איזה פיצי ../images/Emo6.gif איזה מצחיקים הם שהם

קטנים ומעוכים כאלה
ובר הוא כזה חתיך

הפרק הטוב ביותר עד כה..........

ומריה ראתה את טוני בחשמלית......... וקמילי שמחה שטוני חזר ביתה והוא היה בטוח שהוא צריך לעזוב...... וכמה פעמים ג'נרו עוד יעבור ליד הביית של טוני ולא יפגוש אותו???. עד שהבמאים יחליטו שנמתחתנו מספיק....... הלידה--------הבעל שלי בכה כמו שהוא בכה כשהבכורה שלנו נולדה....... אוי אוי איזו סדרה. הוליבוד יכולה רק לפטנטז על איכות כזאת !!!!!!!!

פרק 50 - 18.11.2004 ../images/Emo95.gif

תינוק!!!! תינוק, תינוק, תינוק, תינוק!!!!
תינוק!!!!! ועכשיו שהוצאתי את זה, אפשר להמשיך הלאה
הפעם בלי סדר, כי אני מאושרת מדי בשביל לכתוב את זה מסודר
אני מחייכת כ"כ שהפנים שלי כואבות
מאוריסיו ביאטריס, מרצ'לו, וינצ'נזו וקונסטנסיה - כולם היו חמודים בטירוף היום, עם השמחה המתפרצת על התינוק החדש במשפחה!!!! שמרצ'לו ווינצ'נזו קפצו וצרחו שהתינוק עומד להיוולד - הם היו כ"כ מושים! שקתרינה ליטפה והסתכלה על התינוק, זה היה כ"כ מתוק ומרגש. כנ"ל שמאוריסיו פחד להחזיק אותו ואז שהוא נדנד אותו שירגע
וכשביאטריס הסתכלה על התינוק - נראה לי עכשיו היא תרצה גם אחד משלה - יאלה, מרצ'לו - לעבודה! וביאטריסו'ש שהביא את העגלה והקטע שגם קתרינה וגם מאוריסיו אמרו ביחד "על שם אבא שלי" ואז צחקו - היה כזה מתוק! ווינצ'נזו שבכה כי הוא לא יכול ללכת לחווה של פרנצ'סקה כדי לראות את הנכד
אוף! שישמו פס כולם על יד הברזל הזאת! חלק מהחוווה היא של קתרינה ובעלה - שיבואו לבקר את התינוק! היה היום פרק ממש טוב - לא הייתי צריכה לעשות אף FAST FARWARD. ממש נס, אבל הפעם לא היו קטעי מעבר מעצבנים - רק קטעי עלילה. אני מקווה שהם ימשיכו כך
קטעי קנאמילי וטוני - למה היא רוצה שהוא ישאר? אני הייתי מעדיפה שיעזוב, היא צריכה להמשיך את החיים שלה בלעדיו - היא לא קולטת שהוא אף פעם לא יאהב אותה? וזהו - יש לי רק עוד הערה לסיום:
תינוק!!!!
ועוד תינוק חמוד

הלידה של נינה

ממש פרק יפה קודם כל מצא חן בעיני מאוד שבעלה רצה להיות נוכח בלידה ולא הבין מדוע לא הרשו לו. אחר כך התגובה של אבא שלה ואח שלה ששמעו שהיא יולדת השמחה הספונטנית שלהם, ומיד נעצרו והחליטו סתם לשתות כי הלידה עוד לא הסתיימה בשלום. כל הכבוד ממש פרק נהדר אחד הטובים שהיו עד עכשיו בסדרה. ואחר כך הצער שלהם על כך שלא יכולים לראות את התינוק.

כן, זה שהם לא יכלו לראות את התינוק,

היה עצוב ביותר
אבל קתרינה לא רק לא נתנה לבעלה להכנס - היא לא נתנה לאף אחד להכנס, חוץ מלמיילדות עצמן, ניאה ריטה ואמא שלה.

למעלה