הפרק של היום!

The Dirty Half Dozen

זינה "משחררת" מהכלא 3 גברים ואישה אחת שהיה לה קשר איתם בעבר האפל שלהם, והיא זאת שבעצם "הפכה" אותם להיות רוצחים. היא עשתה את זה כי הייתה צריכה להילחם בארס <שכחתי את הסיבה> והיא הייתה זקוקה לכמה שיותר עזרה ומהטובים ביותר. תוך כדי הפרק, היא הרגה שניים מהגברים כי הם בגדו בה, והגבר והאישה הנותרים צעדו ביחד אל עבר עתיד ורוד יותר (?!) לא להתייחס, יש לי חום

shanyz

New member
אהה נכון!

מה שהם הולכים לעשות זה למנוע מאחד שמייצר שריון מאוד חסר, בעצם לא רק שיריון, גם חרבות ומגנים, שהחרבות הרגילות לא מצליחות להילחם בזה... בקיצר סוג של פלדה, ברזל, לא יודעת..:) הוא בלונדיני כזה...רזה...מעצבן! =9 חההה

ברודי

New member
הקומדיה של ארוס../images/Emo98.gif

אחחח כמה בורות, המתרגמים האלה. מממ...קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאף פעם- היה פרק משעשע לחלוטין (משעשע... רייט...) קודם כל, קופידון--->
נראה הרבה יותר טוב במחומצן!!! אהבתי כ"כ את הדמות של זינה בפרק היה לה מוטיבים של דיאנה. כשהיא רצה אחרי דראקו לתוך המקדש (לקראת משחק המחבואים של כולם שמה) היא כזה עשתה את הנסיכה דיאנה וזה הורג אותי!!! (מצחוק
) ואממ... לחדי ההבחנה שבינינו(ולמחפשי הסאבר למינהם), סתם נו זה היה קטע ברור- החץ פוגע בגבי ואז בסלואו מושן איך המבט שלה מפספס את זינה בשנייה, זינה קוראת לה- גבריאל... היא מסתובבת, וטראח. ג´וקסר. אחחח איך הפרק היה נראה אם גבריאל היתה דלוקה על זינה. בטח הוא היה משעשע פלוס. אגב גבריאל שרה!!! מי אמר שהיא לא שרה?!
סתם מאחר וזה היה יותר דקלומי אני משערת שזה הקול שלה. חמודה.
ובכל זאת עד כמה שהיה פרק קליל וחביב זה בהחלט לא דרך לסיים עונה. במיוחד לא עונה שנייה שלפי הבנתי הצנועה בתקופת הזמן ההיא זינה התחילה לתפוס תאוצה ולקבל יותר פידבק. אבל חפיף.

BUG LOVE

New member
תודה רבה...

חחחח... אני זוכרת את הפרק הזה ראיתי אותו פעמיים חבל שהיום לא בפעם השלישית לא נורא ובקשר למה שעושים שהממיר נתקע אז כן הכנסתי והוצאתי את השקע ואת הכרטיס שעקרונית אסור להוציא בקיצור בצעתי את כל האפשרויות ונכשלתי אז נשארתי בבית מול הטלויזיה ולא הפסקתי לקלל המשך 45 דקות

shanyz

New member
חהההה=)

לא נרוא, קורה... התבל האלה מטומטמים.. זה קורה גם לי מידי פעם וזה מזה מעצבן! הרבה פעמים אני מסיימת מאחור אז אני מקליט זינה... ואז בלילה, אני באה לראות לי, כולי שמחה ומאושרת שאני הולכת לראות עוד פרק מהנה בזינה.. ואז פתאום, באמצע שאני רואה (ובדרך כלל זה ב-5 דקות הראשונות) ההקלטה כאילו נתקעה על תמונה אחת!! וזה בגלל שהממיר בזמן ההקלטה נתקע!! מטומטם! ואז יש לי את הביאוס של החיים:(

shanyz

New member
ועוד משהו לכולם

יש למישהו אתר בעברית? כל האתרים שיש לי הם באנגלית, ואני לא מוצאת אתר בעברית... למישהו פה יש?

למעלה