הפרק של היום...

ElinorL

New member
הפרק של היום

קודם כל איריס! מה הקטע שלה? זה באמת היה רשעות מצידה! לא הבנתי מה קמילה עשתה שהיא רצתה שהיא תקרא את המכתב מזל שאלנה הגיעה בזמן... אם מדברים כבר על אלנה, מישהו כאן חושבת שהיא באמת כזאת סקסית? אני פשוט לא רואה את זה... היא נראת לי כזאת מגודלת :/ איזה חמודה קמילה, זכרונות הילדות מחזיקים אותה בתקופה הקשה שלה איזה חמוד שאלנה סיפרה לה סיפור ושימו לב שהיא ישנה עם הכרית שהיא אוהבת כבר הרבה שנים איזה חמוד היה בסוף שכולם כיסו את הילדים שלהם ונישקו אותם בהתחלה זה היה חמוד ואז חשבתי שזה סתם קטע עד שהראו את איריס ובעצם כל הקטע הזה היה להדגיש את זה שהיא לבד ושאין לה אף אחד שהיא פוחדת ואין לה מי שישמור עליה ויחבק אותה בלילה... שיעורי ספרות משתלמים :) אבל איך היא יכלה לשכב שם שהסוס חופשי? אני הייתי מתה מפחד שידרוך עלי או משהו! חחח
אפילו שהוא מכיר אותה והיא אוהבת סוסים עדיין חייה ואי אפשר לדעתא יך היא תתנהג.. אני בחיים לא הייתי שוכבת שם גם אם היו משלמים לי! בטח שלא ישנה שם בלילה... זהו להכל, בי בי כולם

T00L

New member
הפרק של היום...

קודם כל איריס עיצבנה אותי (שוב) עכשיו יש לי שאלה.. נכון בסוף שראו איך משכיבים את כולם לישון? (חח זה נשמע דבילי) בכל אופן היה זוג שלא הצלחתי להבין מי אלה היו היה את אלנה וקמילה מיגל וסיסה אלמה ואסטלה רקל ואיווטי מי עוד?

T00L

New member
אהה.. טנקס../images/Emo9.gif

בעע אבל אני שונאת את קלרה. כלבה.....

ElinorL

New member
אבל הוא כיסה אותם בגלל נינה, מה את

חושבת מאמי? חי חי חי :)

T00L

New member
חחח כן הבנתי את זה..

אבל עדיין למה לא לזרוק איזה מילה רעה על קלרה? או שמא זה קלרע? או אולי קללה? עמוק...

ElinorL

New member
כי הן ישנו

למה סתם להרוס את האוירה המתוקה? הוא ראה את הבת המתוקה שלו ישנה מחובקת עם אמא שלה וזה מה שחשוב שהילדה הייתה שלווה ומתוקה

קפיטו

New member
מה הקטע?

היום בפרק, שכל אחד מכסה את השני? פרדי את קלרה ונינה אלמה את אסטלה ... ... רק את איריס המסכנה כיסה הסוס...

ים כחול

New member
../images/Emo5.gif ----------->> אורלנדו

אחד היצורים המחרידים שראיתי מעודי
זה היה מזעזע לראות איך קאפיטו הופכת לבובת סמרטוטים על חוטים
מתי היא תתעורר ?? מתיי ?? ... כמה מפניני הלשון של אורלנדיניו
למה את בלי נייד ? מי החברה שהיית איתה ? תיכנסי לחדר כשאני צריך אין לך זכות לסרב שילמתי על זה...
הערב יגיעו חבריי תתכונני .. תקומי ותסתובבי שיראו אותך.. תפיסת צוואר בכוח ונשיקה כפוייה -
תראו איזו עיסקה טובה עשיתי (מצביע על קאפיטו ) העלמתי אותו שלא יטריד אותנו (על לועס המסטיקים מאוריניו) ועוד ועוד .... מחזה מצמרר

ים כחול

New member
הלנה ../images/Emo6.gif

בעלת כושר המצאה מדהים
איך בטבעיות קראה לקאמילה מהמכתב של פדרו משפטים שלא היו ולא נבראו , בשטף קולח ובלי למצמץ חחחחחחחחח יפה
אני הייתי מגמגמת בטוח . .... איריס ממשיכה לאכזב אותי
אבל ליבי איתה בכל פרק
ניקרע הלב לראות אותה ישנה עם סוס (רק שלא יטיל מיימיו עליה בשנתה ...
...... הרג אותי התסריטאי , עם השמיכות בסוף
הוא פיספס את הרגע הקסום בו מיגל בא לכסות אותי ב-רכות ונשק לשפתיי
נו טוב, פעם באה ...

ElinorL

New member
חחח

אבל ראסמי זה לא קשה כ"כ לחרבש מה כבר אומרים למישהי שהיא חולה? את כל זה...

קפיטו

New member
פחחח

זה באמת היה מה זה הורגג כולם מכסים את כולם ופתאום מראים את איריס לבד עם הסוס... חשבתי שהסוס בא להוציא שמיכה ולכסות אותה...

T00L

New member
חחח זה היה יכול להיות מצחיק!

זה באמת בא להראות כמה שאיריס לבד.. בעע אני שונאת אותה.... היא פשוט מציקה כל פעם היא באה וחושבת שיש לה סיכוי עם פדרו כאילו תביני רמזים בהמה..

אני שמחתי שהפעם "לא הלך" לאיריס

לחרבש לכולם את הנשמה אלנה - גדולה.אמא שמגוננת על ביתה.חייבת היתה להמציא משהו......הייתי בטוחה שקמילה תשים לב ללחץ שלה אבל לא...... כיסויים......קטע מאוד יפה = להראות את הרגע הזה שההורים מכסים את הילדים באהבה - נותנים נשיקה מלטפים. זה בימוי 10 לדעתי ולתסריטאים = תודה לקפיטו- תשמעי קפיטו - את יודעת בסתר ליבך שזה לא זה.את רואה שעשית טעות גדולה....די.תביני שהמוצא היחיד שלך זה לרדת ברמת החיים אבל להרגיש נקי בנשמה.כמה את מוכנה שאורלנדו ישפיל אותך?איזה מניאק האורלנדו הזה.דפוק בשכל - מסוכן לציבור = מגעיל...... יאללה תתפסי כיוון = כנסי אלייך אנשים שאת חשובה להם ותבקשי עזרה ותתחילי דף חדש. נו קפיטו !מספיק כבר !!!!

spiralla m

New member
בקשר לקפיטו- אני גם חושבת כך, אבל..

לאורלנדו יש כח, הרבה כסף וקשרים, ולעשות לקפיטו כמו שעשה למאוריניו, לא תהיה בעיה עבורו והיא מפחדת ממנו מאוד. לא נראה לי שהיא גרה אתו רק בגלל הכסף והחיים ה"טובים", אלא בגלל הפחד ממנו, כי כמו שראינו הוא מסוגל להכל.
בקשר לכיסויים, זה היה קטע מאוד יפה ומרגש, ואפילו ריחמתי על איריס, למרות כל מה שעשתה לכולם.
ובקשר לאלנה וקמילה, קודם כל רציתי לחנוק את איריס, והייתי בטוחה שקמילה תקרא את המכתב ותגלה הכל, אבל במזל אלנה המציאה תירוץ בשנייה האחרונה. הפרקים האחרונים התקדמו נורא מהר, זה כיף לראות הכל בבת אחת, אבל חבל שהסדרה נגמרת.

eti Gianecchini

New member
כן בהחלט חבל

מעניין אותי עם אלנה תישאר, וכל כך חבל לי שהסדרה עןומדת להסתיים אין לי ספק שאני אתגעגע לפרצופים של השחקנים הנהדרים שמשחקים ובמיוחד לפרצוף של אדו. עם מי לדעתכם אלנה תשאר בסוף? לדעתי היא תהיה לבד בסוף, כמו שהיא הייתה בהתחלה

קפיטו

New member
בהחלט נכון...

הקטע עם הכיסויים היה גדול, זה ממש הראה כמה איריס בודדה... אלנה- פשוט ענקית, יפה איך היא מגוננת על קמילה! ובקשר לקפיטו- ללא ספק היא עשתה טעות, ועכשיו היא מבינה כמה הטעות הזאת גדולה...

גילגולה

New member
לדעתי איריס הגזימה בשטנות שלה...

בנושא המכתב - ומזלנו שהיא לא הצליחה ואלנה תפסה את זה בזמן ומדהים איך היא הקריאה לקמילה וגוננה עליה. ושמישהו יגיד לי שאיריס השטן והמכשפה לא חלאת המין האנושי בהתנהגותה. - המסכנה לא יודעת מה לעשות מעצמה באהבתה לפדרו. ולראייה תראו איך נשארה לבדה באורווה עם הסוס כשכולם דאגו לכסות את ילדיהם. זה מה שמגיע לה לחיות באורווה עם הסוס כמעט מת שלה. ותתארו לכם שבסוף הסידרה היא תשאר עם פדרו הרי שהיא תהיה ה"אם חורגת" של מושא אהבתה קמילה- חבל על הזמן.

למעלה