הפרק של היום...

היא כבר ככה דודה של קמילה..

ואם אין מי שיכסה אותה כאילו היא בת 3 זה בגלל שהיא יתומה לא בגלל ההתנהגות שלה. ולא..היא לא חלאת המין האנושי... אני דווקא חשבתי על מישהו אחר..

איריס שולטת

סליחה איריס היא הדמות היחידה ששווה בגללה לראות את הסדרה הזאת לולא איריס ממזמן הייתי מפסיקה לראות אני אישית חושבת שהשחקנית עושה עבודה נפלאה וכן תתפלאו אני אשכרה אוההיא ביצ'ית והיא חמודה

spiralla m

New member
איריס בתמונה

מה היא בלונדינית או צבעה? (או שאני לא רואה טוב
)

GINGA11

New member
../images/Emo66.gif

אשמח מאוד לדעת מאיזה אתר,נמצאו התמונות של השחקנים בקרנבל

ElinorL

New member
אור

זה נכון שהיא לבד כי היא יתומה אבל לא כל מי שיתום הוא לבד אלמה היא דודה של אסטלה ולא אמא שלה והיא כיסתה אותה כאילו היא הבת שלה... המטרה כאן הייתה להמחיש את הבדידות של איריס ולאו דווקא כי היא יתומה! הראו שאין לה איש בעולם ואף אחד שיכסה אותה כי הורים אין לה וגם לא אנשים אוהבים... קאפיש?

ElinorL

New member
פאצ'י

זה לא בדיוק שחשוב לקפיטו רמת חיים אבל חשוב לה שיהיה להורים ולילד שלה הכל וזה שהאמא מעודדת את זה ולא בעמדה של האבא לא ממש עוזר... תאמיני לי היא ממש סובלת ואם לא היה לה את ברונינו וההורים שלה לא היו זקנים וחלשים היא הייתה יורקת לאורלנדו בפרצוף! היא פשוט נשמה והיא תסבול למען המשפחה שלה (למרות שאני חושבת שהיא תצליח להסתדר גם בלי אורלנדו אבל היא עוד לא קולטת את זה...)

אורלנדו המגעיל!

לאורלנדו אין טיפה של אנושיות....איך הוא הציג את קמילה כמו חפץ שקונים אותו......או שהכי קרע אותי זה שכשהוא רצה סקס ואז היא אמרה לו שאין לה כח אז הוא אמר כזה הרצון שלך לא נחשב פה......אני רוצה את זה עכשיו....איכססססססס היה בא לי להקיא כשראיתי את זה!!!....מה אתם אומרים?

צדק צדק = הוא מגעיל דוחה דביל וגס

רוח.גבר טיפש מתנשא - מסוכן - אפס מאופס שצריך לשלוט על אישה כדי להרגיש גבר. דפוק = מטומטם = אימפוטנט ריגשי = פסיכופט עם תעודות = שקרן בלתי נלאה = תככן . יש עוד מילים נרדפות לפרצוץ גועל נפש הזה?

ElinorL

New member
ופאצ'י המילה הכי טובה היא

חסר חיים! כנראה הוא רוצה לפצות על דברים אחרים שהוא צריך להרגיש כזה חזק וגיבור ושליט... מי יודע, אולי אישתו מחזיקה אותו קצר

אור G

New member
בעע

איכס הוא פשוט חזיר!! אני לא סובלת את האיש הזה.. והוא באמת חושב שקפיטו היא חפץ... הלוו בנאדם!! קפיטו היא אישיות בפני עצמה.. ולא רק נערת ליווי..

ElinorL

New member
כן, לא חשבתי שהוא יהיה ככה וכנראה ש

גם קפיטו לא חשבה שזה יהיה ככה... בכל אופן אני מקווה שהיא תעוף משם ומהר!

למעלה