הפרק של היום -

DarlingAdam

New member
הפרק של היום -

הפרק הראשון של קרייצ'ק - אני היחיד פה שהיה מאושר? :)

rach5

New member
זה לא בדיוק

הפרק הראשון שלו.... הוא הופיע בפרק gender bender.... אבל אם אתה מתיחס לפרק הראשון בו מופיעה הדמות שלו - קרייצ'ק - אז צודק

dylan

New member
יאאאא אתה פה! ../images/Emo13.gif

כשראיתי את הפרק חשבתי עליך
כבר תכננתי לכתוב הודעת דאגה לשלומך כי אם אחרי הבכורה של קרייצ'ק לא היית כותב.. אבל כתבת
אני אוהב מדי את מאלדר בשביל לאהוב את קרייצ'ק.. אבל סתם חשבתי שהיה יכוליות מעניין אם מערכת היחסים בין סקאלי למאלדר היתה בין קרייצ'ק למאלדר כולל כל המתח המיני וההריון (נראה לי אפשרי כשמדובבר במשו חייזרי)

DarlingAdam

New member
אתה מדבר כאילו זה דבר נדיר...

אז אני מבין שאתה לא מכיר פנפיק... ;) טוב, אז אולי אין *הרבה* סיפורים שבהם מאלדר או קרייצ'ק בהריון... רק כמה עשרות... אבל המתח המיני? אוי, כמה פנפיקים/תמונות/וולפייפירים/וידים יש שמתעסקים בזה... :) מאות אלפים. שמחה וששון. דרך אגב, "חשבתי עליך כשראיתי את אלכס" מתקבל אצלי בתור מחמאה די גדולה :)

scoutlavie

New member
מחשבות על הפרק

זה פעם ראשונה שראיתי אותו , וגיליתי מלא דברים חדשים. זה הפעם הראשונה שהציגו את x,ובכלל לא ידעתי את זה .. גם לא ידעתי שכבר מהפרק הזה קריצק חבר לאיש הסיגריות, דרך אגב , מישהו מבין את האג'נדה של שניהם? הם גם ממש רמזו לחטיפה, ואם הייתי יודעת את זה בכלל לא היתי חושבת שאולי חיזרים חטפו אותה, כאילו , ברור מפה שזה הסינדיקט.... בכל מקרה - לגבי הסיפורים - אני קוראת m and s בלבד, בלי שום סלאשים , תקראו לי מיושנת , אבל כל דבר אחר נראה לי קצת מוזר...

DarlingAdam

New member
לא עניין של "מיושנת", :)

פשוט טעם שונה ומבט שונה על הסאבטקסט :)

dylan

New member
כן.. אני לא ממש טיפוס של פנפיקים../images/Emo3.gif

אמממ.. אולי תעלה כמה תמונות כאלה לפורום? מה זה וידים? יופי, זה היה אמור להתקבל ככה

DarlingAdam

New member
אני קצת עצלן,

אבל הנה לינק לתמונות באיכות נהדרת. רק להיכנס לגלריה הספציפית של אקס פיילס, בין הלינקים למטה. וידים הם music vids, כלומר, עריכה של סצינות מהסדרה לצלילי שיר מסוים שתואם מבחינת מילים ומוזיקה את הרעיון שהיוצר ניסה להעביר - לדוגמה, tainted love , ויד של מאלדר/קרייצ'ק. יש כמה ממש מעולים - והרבה בריטני, שנראה שהמון משיריה המוקדמים מתאימים למערכת היחסים הזו: hit me baby one more time. and oops i did it again ;)

dylan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

הכי אהבתי את התמונה הזו
גם על ההסבר בקשר לוידס.. יש סיכוי לקבל לינק tainded love (או לאחרים.. אני לא קטנוני..)?

DarlingAdam

New member
נכון שהם מתוקים?

בכל מקרה, עצלנותי הידועה מופיעה שוב. אני לא מתכוון ללכת לחפש עכשיו וידים. *אבל*, בגלל שאני בחור נחמד ובעיקר אוהב להשחית את נשמותיהם הרכות של ילדים תמימים, אני אתן לך לינק לקבוצה ביאהו שכולה מוקדשת לוידים של כל הפנדומים, ושם תוכל לשאול איפה אפשר לראות וידים טובים של אקס פיילס: vidder

1Shir

New member
מה שבטוח זה שאתה היחיד

שהגיע להופעת אורח בפורום במיוחד בגלל זה :) וכן, גם אני חשבתי עליך כשראיתי אותו, מה לעשות, שטיפת המוח עבדה למה אתה כ"כ אוהב אותו בכלל? איזה מלשן שהוא!

DarlingAdam

New member
כי הוא יפה?

אוקיי, זו היתה תשובה שטחית משהו. כי הוא מורכב. כי הוא אולי "רע" אבל הוא גם עובד נגד "הרעים" ובזה יש לו מורכבות. כי הוא מוכר סודות *לכולם*, בשלב זה או אחר. כי הוא סלאשי בטירוף, והמילה "בטירוף" היא לא מילה שאני נוטה להשתמש בה ללא סיבה מוצדקת. כי מערכת היחסים שלו עם מאלדר - אני מתכוון בקאנון - מרתקת. כי בכלל התחלתי לראות אקס פיילס בגללו, ובגלל הפנפיק. כי הוא ניק לי, ונכון שהכרתי את קרייצ'ק לפני שהתחלתי להתעסק עם ניק לי, אבל מאז למדתי והתפתחתי ועכשיו אני אצפה בכל זבל מעוך אם ניק לי נמצא בו בטעות לתפקיד של חצי דקה. וחזרנו לסיבות השטחיות ;) כי אני בד"כ לא אוהב את "הטובים", ואת הרעים אני אוהב רק אם הם באמת מרתקים, כך שבד"כ אני נמצא עם אלה שהם ambigously shadowy , ותרגמה לי אשתי, "בעלי מוסריות מעומעמת". כי יש לו עיניים מדהימות עם ריסים כמו של בובת חרסינה. כי יש לו פנים כמו של ציור אנימה, עם עיניים גדולות ואף קטן ופה קטן ומתוק. כי יש פנפיקים שמסוגלים להביא חמש פסקאות מלאות רק על איך נראה התחת שלו, ופה אני אפסיק להסביר כי את ההסברים העמוקים שכחתי בתחילת הדרך וכל ההסברים מכאן והלאה לא מתאימים לילדים ;)

1Shir

New member
סחתיין על ההסבר המפורט

רואים שהנושא קרוב לליבך

בכית כשהוא איבד את היד?

וכשהוא מת? אז בכית? הוא ממש מתאים לדמות של נינה מ24, גם היא בדומה לקרייצק עובד עם הרעים וגם נגד הרעים, היא מוכרת סודות לכולם ובשורה תחתונה היא דואגת רק לעצמה. ממש כמו קרייצק.

DarlingAdam

New member
לא בכיתי... :)

הלכתי לפורומים שתומכים בי וביחד התגברנו, בעיקר כשהבנו שאם כריס קרטר אומר משהו אחד, וכמה אלפי מעריצים אומרים משהו אחר, וכריס קרטר התייחס אל הסדרה שלו עצמו בצורה מחפירה, אז .. טוב, כאן באות כמה תיאוריות שנוגע לדמויות שמתנהגות out of character ומה זה אומר בנוגע ל alien clones וכו' וגו'.

yoooni

New member
אדם, אם אתה כל כך אוהב אותו...

יש משהו מאד תמוה! אני מסתכל למעלה ורואה שבפורום אין גלריות!!! יאללה הגיע הזמן לפתוח גלריה שמוקדשת לאהוב ליבך היחיד
חחח

DarlingAdam

New member
אני בנאדם איום ונורא.

בדיוק בגלל זה השגתי מנהלת שותפה :) וגם, פסססט, אלכס הוא רק אחד מאהובי לבי המרובים. ;)

למעלה