הפרק של היום -

mulder for ever

אני אוהבת את מאלדר מאשר את קרייצ'ק חץ מזה הוא חמוד יותר יש לו פרצוף כזה של איש מוזר ולקרייצ'ק יש פרצוף של איש מעצבן כזה ניג'ס קרציה אפילו בתמונה מי מחייך???מאלדר אני בכל מקרה אוהבת אותו יותר אבל אין בעיה שתאהב את קרייצ'ק עד רבה ועד רבה ותר טוב מישהו שמתנגד למוסכמות חברתיות אני מתה על תופעה כזאת!!

DarlingAdam

New member
כל אחד וטעמו הוא..

זה לא בדיוק הפורום המתאים ל"מי יותר חתיך" ;) חוצמיזה, שנערות ונערי סקינר לא הרימו קולם עדיין ;)

בואו נקים גלריה פיצוצית...

יוני בלוך -הרוקר הכי טוב בארץ איך מקימים דבר כזה?

Chens15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנימה? טוב שיהיה אני שונאת פרצופים כאלה זה כאילו הוא נראה כמו חצי בת כזה הווא בן אם כבר היו ציריםכ לאפר מישהו להסוואה אז קרייצ'ק עדיף כי הוא נראה יותר בת ממאלדר......:) אתם יודעים שאת מאלדר ממש קשה לצייר אוף זה קשה ליצור משהו מיפה ממישהו לא יפה........ניסיתי אתמול לצייר את סקאלי ומאלדר תוצאות: סקאלי נראית כמו חייזר מאלדר מכוער ואז יוצא לי ציור שממש לא דומה לו..:) לא נורא בסוף אני אצליח אני בטוחה אפילו שזה הניסיון השלישי שלי לצייר את ga רקוואים לחלום=> סרט יפה

DarlingAdam

New member
הקבוצה ביאהו לא קשורה לפורום,

אלא רק לוידים של כל הפנדומים. ומה שאמרת קודם, שהיו צריכים לאפר את קרייצ'ק - נכון מאוד.

Chens15

New member
:) אגב מה זה וידים?

ואתם חושבים שכיאלו אם דוקובני וזה שמשחק את קרייצ'ק היו יודעים על התמונות האלה שעושים המחשב וכל אלה....של הוידים האלה בין קרייצ'ק ומאלדר הם היו שמחים אם זה? לדבי דוקובני זה לא ממש מעניין אותי -הוא בטח היה מסכים בגלל הקטע של הפורנו

DarlingAdam

New member
הם יודעים, שניהם,

דוקובני בסדר גמור עם זה וניקולס אמנם נראה קצת נבוך וקטן ותמים ומתוק, אבל הוא דווקא מעריך את מה שהמעריצים עושים. מה זה וידים הסברתי, בשרשור הזה למעשה, אבל שיהיה לך קל, הנה לינק להודעה הספציפית. דרך אגב, למה את שמה את אותן תמונות שוב ושוב? כלומר, ברור לי למה את שמה תמונות חדשות, אבל את ממחזרת.. יש לזה איזו סיבה? *תוהה*

אלה שחוזרות על עצמך הן אלה שאהובות

עליי יורת מאחרות....................למה זה לא בסדר העובדה שנאי ממחזרת.....וזה היה ברור שדוקובני יהיה בסדר עם זה

נראה לי שאני הומופובית

זה פשוט נרה מוזר לי כל הרעיון של דוקובני וקרייצ'ק אני מקווה שזה לא רק אני ברעיון הזה...........אני גם מקווה שאני לא הומופובית כמו אמא שלי המעצבנת.... מכל הוידים שהיו שם זה הכי נראה לי די נורמלי או בסדר=>

DarlingAdam

New member
זו תמונה, לא ויד.

ויד זה כמו - וידיאו קליפ באמ-טי-וי? קובץ וידיאו עם מוזיקה ברקע. אלו רק תמונות. בקשר להומופוביה: יכול להיות שזה נראה לך מוזר כי לא נתקלת בזה בעבר. לי לדוגמה נראה מוזר פורום שאני הסלאשר היחיד בו. האם יש לך בעיה עם תמונות של בנים אחרים עם בנים אחרים? או רק מאלדר וקרייצ'ק? האם "מוזר" פירושו "איכסה" או פשוט "אני רגילה לראות את מאלדר עם סקאלי ולא חשבתי אף פעם על אופציות אחרות"? אם תרצי להמשיך לנהל את הדיון הזה בפרטי, אני אשמח לעזור :)

סבבה......

אבל אין לי ג'אווה מאיפה מורידים בלי כסף???? שכחתי מאיפה הורדתי פםע ראשונה שחסמו לי את הצ'אט אבל אני חכמה יותר אז גיליתי איך מפעילים מחדש....:) זה לא איכסה כי לדוגמה כשראיית שני הומואים באודם מתנשקים וכאלה זה לא מגעיל אותי זה סתם מוזר לי מאלדר עם קרייצ'ק והוידים לא ממש עבדו לי....:) התכוונתי תמונה אבל יצא לי ויד אין לי לי מושג למה..:) תמונות חדשות=> לא ממחזרת הרבה

DarlingAdam

New member
מערכת המסרים של תפוז,

איפה שכתוב כשאת נכנסת "שירלי 24 מחכים לך 1 מסרים" :)

DarlingAdam

New member
שני דברים.

א', תגידי לה שהמסר ממני בא אלייך, וב', תיכנסי מהניק שלך מדי פעם? זה יכול להועיל.

למעלה