הפרש גילאים ........

הפרש גילאים ........

היי...הייתי שמחה לשמוע כמה דעות בעניין.. אני בת 31 רווקה... היתה לי זוגיות של 4 שנים עד גיל 25, שלאחריה התמקדתי בקריירה, ודי הסתגרתי. בשנתיים האחרונות התחלתי לצאת שוב..אבל לא מצאתי את מה שמתאים לי, לפני חודש בערך פנה אלי בג'י דייט בחור שתחת הגיל רשם 98... הוא צירף תמונות מהן הסקתי שהוא בערך בן 40 ומשהו... גם בטווח גילאים שהוא רשם שהוא מחפש הוא רשם 25-40 אז זה הסתדר לי עם זה שהוא בן 40 +... הוא גרוש בלי ילדים, ובכרטיס הוא נשמע נחמד רגיש ומעניין ומחפש להקים משפחה. החלטתי שאני נותנת צאנס, להכיר את הבנאדם, בלי לדעת או לשאול לגילו..כי הנחתי מה-"98" שזה משהו שמציק לו. אז בחודש האחרון יצאנו די הרבה...ויש חיבור טוב..ביקשתי להמשיך להיפגש באופן חברי..כשני אנשים שנהנים לעשות דברים ביחד (ספורט, הופעות, סרטים וכדומה) כי זו הדרך שאני תמיד מעדיפה להתחיל בה ולראות אם יש חיבור טוב..והחיבור טוב..אין זיקוקי דינור..אבל עדיין מוקדם ובסך הכל כיף לנו לעשות דברים ביחד. היום נכנסתי להציץ בכרטיס שלו..וראיתי שהוא רשם שהוא בן 51.... די התבאסתי.. כי אתמול חשבתי על זה שלא נפגשנו כמה ימים ואני די מתגעגעת..ועכשיו אני לא יודעת..הוא יותר קרוב לגיל של אמא שלי מאשר לשלי.. אני יכולה לשער שיש שיגידו..שאם זה מתאים אז הגיל לא משנה ממש בגילאים הללו... אבל בגלל שעדיין לא נכנסנו לקטע רומנטי אני שואלת אם עדיף בכלל לא להכנס לזה? אני אומרת לעצמי שאם הוא היה בן 47למשל. אז הייתי ממשיכה לצאת איתו ולראות איך זה מתפתח..אז בגלל עוד 4 שנים לא ?..אבל עדיין.. יש למישהו תובנות בעניין ?

Old Girl

New member
אין גיל לאהבה בלה בלה

בלה בלה אין גיל לאהבה בלה בלה ועכשיו לדעתי הלא מעודנת: סבאל'ה מחפש מישהי בגיל של בת/ אחיינית. אני חושבת שאם לבן 51 יכול לחפש בחורה שגילה חצי משלו - את בטח ובטח יכולה לצפות למישהו שהוא בגילך... לא 51 ולא 47. כולנו נחווה את תהליך ההזדקנות, אבל זה לא תפקידו של אף אחד להאט תהליכי הזדקנות של אחרים, וגם לא כדאי להאיץ את שלנו... זו דעתי לפחות. אני חושבת גם, שיש הבדל בין מצב בו פוגשים מישהו בגיל אחר לגמרי והקשר מתפתח, לבין מצב בו אדם שהוא מבוגר מאוד מתעקש שגיל זוגתו יהיה לכל היותר 10 שנים מתחתיו. או שזו יוהרה, או שאלה תסביכים, או שזה קצת משניהם.

תסביכים

אני נוטה לקבל את דעתך..ברור לי שמדובר בסתביך, אבל אני לא פוסלת על תסביך כי גם לי ולהרבה אחרים יש תסביכים.. בשורה התחתונה הוא מאד נחמד אלי..בנתיים יותר ממה שבני גילי היו עד עכשיו..ואני כן התרשמתי שהוא רוצה משפחה... אבל אני מסכימה שיש בזה משהו מאד בעייתי..כאילו דרך בחורה יותר צעירה..הוא מנסה לעצור את ההזדקנות שלו... אני מניחה שהכנסתי את עצמי למצב בעיניים יחסית פקוחות... רציתי להאמין שהוא בן 42 נגיד ואז אמרתי מקסימום אני אגלה שהוא בן 47..אז 5 שנים זה ההבדל ?..אבל מסתבר שזה לא נעצר כאן.. בכל מקרה תודה על התשובה..

Old Girl

New member
את יודעת מה,

גם לי לא מפריע באופן כללי שלבן הזוג יהיה תסביך כלשהו. לבן זוגי לחיים יש אלפיים תסביכים ואני מסתדרת אתם. אבל יש הבדל בין תסביך אישי קטן לבין תופעה גורפת למדי של גברים מזדקנים שמניחים שרק אישה צעירה ראויה להם. כבר סיפרו לי כמה ידידות, שקשה מאוד ל"דוג" באתרים האלה מישהו בגילך כשאת בת 35 - 50, כי ברגע שהגעת ל - 35 ואת באתר, בני 50 חושבים שאת מספיק נואשת כדי לחשוב שהם האופציה האולטימטיבית בשבילך. רוצה משפחה, לא רוצה משפחה - לי אישית נראה שהוא רוצה שדרוג סטטוס. מעניין האם הוא היה יוצא עם אותה בת 40, אם היה מתברר שהיא פקידת שירות לקוחות תפרנית, אבל הדרישות שלה מבן הזוג מתחילות משני מיליון בבנק.

Miss Thang

New member
לא הבנתי אבל מה זה ה-98?

בן 51 שנראה כמו בן 98? או שמא יליד 98?

טל קר

New member
זה המצאה של גברים מבוגרים

שמעונינים בצעירים/ות מהם בהרבה, שכדי לא לכתוב את הגיל האמיתי הם כותבים גיל מופרך בגובהו, שברור שהוא לא הגיל האמיתי, אבל לא ברור בני כמה הם. אגב, לא רק שהם כותבים גיל מופרך, ככה הם גם לא עולים בסינונים לפי גיל, כך שלא פונים אליהם, הם אלו שפונים לאחרים. לדעתי ולאור נסיון חברים (זו תופעה שקיימת גם באטרף) זו נורה אדומה מלכתחילה (שמתממשת בדיעבד).

זה כמו בפורום כשבכרטיס תאריך דמיוני

ואז פתאום מגלים אנשים מצ'טטים בגיל 3,4, 100,120 סתם תאריך שהוכנס לכרטיס ,אף אחד לא אמור לחשוב שזה גיל אמיתי ותמיד אפשר לשאול לכשזה מעניין מישהו

שירס36

New member
51 זה כבר באמת גדול...

לא בטוח שהוא מעוניין בהקמת משפחה. גם אם נשמע מכרטיסו. את צריכה לברר איתו מה מטרותיו בחיים. (לא מטרותיו כלפייך - אל תעשי מזה שיחת יחסינו לאן) הוא גם ממשיך להיכנס לכרטיס אם שינה מ 98 ל 51... עוד סיבה לחשוב שהבחור לא רציני. לא אתפלא אם הוא בן 53 בעצם. למה את חושבת שעדכן לגיל האמיתי שלו?

אין לי בעיה עם כניסה לאתר

לגבי זה שהוא ממשיך להנכס לגי דייט - גם אני נכנסת לאתר, ואין לי בעיה לצאת לעוד דיטים אולי אצלי תהליך הדיטינג הוא מעט שונה אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון..אני מאמינה שאהבה מתפתחת מחברות. ולכן לרוב אני מנסה באמת להכיר את האם שמולי ולזרום ולעשות דברים ביחד. כך שייתכן שנצא במשך חודש..ניפגש בערך פעמיים בשבוע..בלי סק וכאלה..פשוט הכרות, שיחות וכדומה, ומבקביל אפשר לצאת עם אחרים. רק ברגע שנופל איזשהוא אסימון - ולאחר היכרות יחסית - אני חושבת וואלה הוא יכול להיות האחד אני ממש מתחילה לפתח רגשות ולא רוצה לראות אחרים..רק ברגע זה תהיה בלעדיות וגם לא אכנס לאתר יותר. עד שאין בלעדיות..זה לא אומר שאני לא נותנת צאנס..אלא שהחיים ממשיכים..מבחינתי להכנס לאתר זה כמו להכנס לבית קפה ולהכיר עוד אנשים. ולגבי ה-98 , הרי זה לא שקר, זה לא שהוא חשב שמישהי תחשוב שהוא בן 98, אני ראיתי בזה יותר מעין הצגה של רגש וחולשה, זה כאילו הוא אומר.."תפסיקו לשפוט אותי לפי הגיל שלי".. ואני נמשכת לגברים עם חולשות.. אני לא יודעת אם הוא עדכן את הגיל שלו בכרטיס בשבילי..אני הנחתי שבשלב מסויים הוא ירצה בעצמו שאני אדע בן כמה הוא.. אולי זו הדרך.. אני מסכימה ש-51 זה באמת גדול....בגלל זה אני מבואסת. לפי אים שאני מרגישה עכשיו. אני לא אפתח את זה.אבל קצת חבל לי בכל מקרה, תודה על התשובה.

Old Girl

New member
הוא רוצה שיפסיקו לשפוט

אותו לפי הגיל שלו, אבל הוא בעצמו שופט וחצי לפי הגיל... עד כדי כך שאישה בת 41 (!!) כבר לא מתאימה לו. בכל אופן, אם את מקבלת את החולשה הזו - אז מה בעצם נשאר להפריע לך?

cheshire9

New member
הערה קטנה לפרוטוקול :

כל מי שהוא לאבגדר ילד עד גיל 18 הוא "מבוגר" ולא "גדול". בן 50 עם בת 30 הוא לא גדול יותר - הוא מבוגר יותר. בעצם הוא זקן יותר ..... מספרים על נפוליאון שניסה להגיע לספר על מדף בספריה. הגיע אחד הגנרלים שלו ואמר לו : אני אעזור לך - אני גדול יותר. ענה נפולאון : אתה לא גדול יותר - רק גבוה יותר .....

BABELICIOUS

New member
מה שנראה לי מוזר.....

זה שאת מתראה איתו ולא מבררת את גילו??? וגם... אם הוא היה בן 47 היית מסכימה אבל 51 לא? זה נראה לי תמוה ש- 4 שנים עושות לך הבדל. אני אישית נרתעת מפער גילאים גדול כך שגם גבר בן 44 היה נראה לי מבוגר מדי. תמיד יצאתי עם בחורים לא יותר מ- 3-4 שנים מעליי. אבל זו אני. אני לא תמיד חושבת שגיל זה רק מספר, זה משהו נורא אינדווידואלי. אם לך טוב איתו וכיף לך איתו ויש התאמה וקליק אז לדעתי לא בגלל 4 שנים לזרוק את הקשר.

אני יודעת שזה נשמע מוזר

ניסיתי להסביר שזה נובע מכך שהרגשתי שיש לו בעיה עם עצמו והגיל שלו, אז ניסיתי להיות רגישה לעניין...ותארתי לעצמי שהוא כבר יעלה את זה בעצמו כשהוא ירגיש בנוח עם זה.. וגם הקטע של..נו אז עוד 4 שנים זה ההבדל..? הרי גם לזה אין סוף. כלומר על 47 הייתי אומרת ניחא,,כי זה רק 5 שנים יותר מגיל 42 שדווקא מתאים לי... תודה בכל מקרה..

aviavram

New member
אולי יש לו בעיה אבל היא נובעת

רק מכך שמצאת חן בעיניו והוא לא רצה לשמוע לא אחרת לא היה אכפ]ת לו

שירס36

New member
לפי התאוריה שלך

הגיל לא משנה בכלל. כי אם היית יוצאת בגילך (נניח גיל 30) ושנה אחת לא עושה את ההבדל, אז בשיטת האינדוקציה גם גיל 120 זה בסדר.

aviavram

New member
כן אבל יש גם דדוקציה בחיים

ואקסטרפולציה לגופו של עניי ן לא לגופו של גיל

cheshire9

New member
היתה לי

(הלפני אחרונה) בדיוק מישהי בת 31..... ואני עכשיו בן 45. הבעייה היתה לא בגיל אלא בציפיות - היא רצתה משפחה תקנית כולל 3 ילדים וכלב ומבחינתי לא בא בחשבון. אולי בעצם גם בגיל. זה יהיה טפשי להכחיש. הנוכחית בת 40 עם שני ילדים. יצאתי כבר גם עם מישהי מבוגרת ממני בשנתיים. וגם עם בת 22 אבל זה היה די "בצחוק" .... אין חוקים - אבל יש קומון סנס. אם את רוצה משפחה ילדים וכל הסיפור - כנראה לא מתאים. ואת לא רוצה להיות בשיא אונך, בגיל 45, בתפקיד הפיליפינית של גבר בן 65 או יותר .... נכון ?

magenta73

New member
מרגש.

חטיאר בן 50 שרוצה לצאת עם בנות 25-40 רק לי זה עושה זיקפה? אין מה להיכנס לזה. את מין הסתם רוצה משפחה וכו'. אני מבטיחה לך שהגיוני מאוד שהוא לא. אם הוא רוצה להיות אבא, זה הכי הרבה שוגר...

אישון36

New member
את מזמינה את זה

למעשה את הזמנת את זה. נכון זו בושה לשאול איך קוראים לבחור או בן כמה הוא.....במיוחד שהוא מסווה את זה.....אבל אפשר להתגבר על הבושה ולשאול. אבל השאלה היא פשוטה, את מוכנה לקשר ? לדעתי לא, לדעתי את חייבת ללכת לייעוץ אישי שיכשיר אותך לקשר - אל תזניחי, אל תראי בעיצה שלי עלבון, את חייבת את זה לעצמך. אישון. סורי.

למעלה