הפרש גילאים ........

בכלל לא התביישתי שאול

זה שלא שאלתי אותו לגילו, לא נבע מבושה אלא נבע מרגישות שלי למצב שלו, הבנתי שהגיל זה כנראה קטע רגיש אצלו..אז העדפתי שזה יגיע ממנו כשהוא יהיה מוכן... כשבנתיים היו לי דברים אחרים כגון תמונה ושאר הפרטים בכרטיס מהם הערכתי שהוא בן 42 נגיד. אני לא ביישנית. ולהפך אני מאד ישירה ובוגרת, דווקא הוא זה שהתבייש כאן, ואני זרמתי איתו. אני מסכימה שלקחתי סיכון במודע ויכול להיות שזה מצביע על כך שאני נמשכת למצבים "בלתי אפשריים", מתוך פחד מסויים מקשר אמיתי.. אבל פחד מסויים יש כמעט לכולם..אז אני לא חושבת שזה אומר שאני לא מוכנה לקשר..אני מאד מוכנה לדעתי... בכל מקרה ממש לא נעלבתי.. אני מודה על כל התייחסות אשר בסך הכל עוזרת לי להסתכל על המצב מנקודות מבט שונות.

Old Girl

New member
הקיצר אנחנו כוססים ציפורניים

ספרי בן כמה הוא היה בסוף.

aviavram

New member
ממש לא מעניין -ספרי אם היה לך טוב א

אם נהנית ואם זה היה חד פעמי או יש עתיד אלו הדברים היחידים שאולי ישכנעו פה משהיא שהכיף שלך קובע ולא הגיל שלו וסליחה מקווה שלא פגעתי באיש או אישה באשר היא

הוא בן 51 ...כפי שרשום עכשיו בכרטיס

בסך הכל נהנתי בכל המפגשים איתו..אבל השארתי את זה במישור החברי, הלכנו לראות סרטים, שיחקנו טניס, בתי קפה..לא פגישות ליליות..וללא מגע פיזי בכלל. לאחר ההתיעצות איתכם..החלטתי שלא לנסות לפתח את הקשר למחוזות אחרים...אני מניחה שבכל מקרה זה לא היה מרגיש לי נכון. אנחנו נמשיך להפגש כחברים..עד שזה לא יתאים למי מאיתנו.. בנתיים יש לי דייט מחר עם ילדון בן 36

aviavram

New member
מעולה ואחלה כנות

נהנית , היה טוב לשניכם , אחלה ויכול להיות שאחרי ה"ילדון" עם החצקונים תרוצי אליו חזרה והנכון הוא הנכון הפנימי שלך ולא מה נכון לחברה מזכיר לי את ההוא שמייד אחרי הפעם הראשונה רץ לספר לחברה וכל "צרי העין" שמנסים להעביר אותך חינוך מחדש אולי ינשכו קצה לשונם ומגע פיזי חשוב אבל לא רק על זה בנוי העולם ואני בטוח שאם יהיה לך טוב גם זה יבוא כי זה בכל זאת חלק מהעולם

Old Girl

New member
הילדון לא ילדון

הוא בחור בן 36, מבוגר ממנה ב - 5 (!!) שנים אבל קרוב לגילה בצורה סבירה. די כבר עם ההערות הכעוסת האלה, עינו של אף אחד בפורום אינה צרה בבחורה שיצאה לדייט עם מישהו בגיל של אבא שלה שעוד מסתיר את גילו... להיפך, כולם רוצים שהבחורה הזו תמצא מישהו ראוי לה, ויש הסכמה בין הרבה אנשים שהגבר הזה אינו עונה להגדרה.

אישון36

New member
אני שמח שכול ה שלושה שבועות הצלחת

לצאת אתו לטניס ובילויי יום וחלילה לא סקס בלילה. אישון.,מאושר בשביל הפסיכיאטיר - פרנסה.

יש לי ניסיון בענין וההפרש

לא מתאים למערכת יחסים זוגית. מעבר לזה שב jdate יש המון גברים נשואים שמחרטטים בקשר לזהות שלהם הכרטיס וסביר להניח שאם הוא שינה פרטים בכרטיס יתכן שהוא לא פנוי אלא מחפש ריגושים.אני לא אומרת שאני צודקת אך בהחלט שיש לשקול את עניין האמינות כאן.מעבר לזה שזה באמת הפרש ענקי שבמשך השנים יתברר לך כמעיק בהחלט.

aviavram

New member
מה ניסיון של מקרה אחד , ממש מדגם סט

סטטיסטי סטיית תקן 100 אחוז

aviavram

New member
פרי החיים אכזריים וקצרים תחליטי

1 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1379756 או 2 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912 רק אל תשכחי את הרמקולים

למעלה