הפתחה גלרייה ל לאוליביה ווילד

איימיס

New member
לדעתי

לפי דעתי היא גם שחקנית טובה... יש יותר טובים ממנה בסדרה אבל גם היא טובה ויש הרבה יותר שהצליחו לרגש אותי אבל מה לעשות היא כזאת שקל לאהוב אותה גם לפי איך שהיא נראית, היא מדהימה, וגם איך שהיא מתנהגת...

אז בעצם מה שאתה אומר

היא שחקנית טובה- אבל יש יותר טובים. ושיש שחקנים אחרים (אולי פחות יפים) שהצליחו לרגש אותך. ובעצם אתה אוהב אותה כי היא יפה. אוקיי אין לי בעיה עם זה- פשוט תגידו שאתם אוהבים אותה כי היא יפה ולא בגלל משהו אחר.

איימיס

New member
לא נכון

אמרתי שפשוט קל לאהוב אותה (לא רק בגלל שהיא יפה) יש אנשים שפשוט יש יותר נטייה לאהוב אותם ד"א- אני בת (אם דיברת אליי...)

Aviad1987

New member
תזכירי לי של מי השיר שבחתימה שלך

שכחתי פשוט וזה עומד לי על קצה הלשון :| (ואין לי כח לגגל LOL)

אני מניחה שאין טעם להמשיך להתווכח

כי אני לעולם לא אבין מה זה "אנשים שפשוט קל לאהוב אותם" שאוהבים מישהו בד"כ יש סיבה...

ayala65

New member
חחחחחחח

את אוהבת את בן מקאנזי בגלל שהוא כוסון ובגלל שהוא משחק טוב... כנ"ל לגבינו... [לא אני והפיצול.. אני והפורום..] קאפיש?

אבל עם בן זה הרבה מעבר לזה../images/Emo58.gif

כי מלבד זה שהוא כוסון ומשחק מדהים, בן הוא שחקן מרכזי בתוכנית, למעשה הוא הגיבור, ולא סתם איזה שחקן אורח שולי. וגם כל הסיפור מאחורי הדמות שהוא משחק מאוד מאוד מעניין- שתראי את הפרקים המתקדמים של העונה השנייה, את תראי שברגע שהעבר של ראיין נכנס לתמונה הכול הרבה יותר מעניין. בטוח יותר מעניין מאיזה נשיקה לסבית עם מריסה הבכיינית ואלכס ה- so callמגניבה.

ayala65

New member
ושוב,

את מתייחסת לדמות- ואני בעיקר לשחקנית... את אומרת על מה שקורה לראיין בהמשך בעונה, ואני מדברת על ההערצה שלך לבן...

אבל אני אוהבת את השחקן גם ובעיקר

בגלל הדמות שהוא מגלם, ולכן הזכרתי אותו. מה גם שהשוותי את רמת העניין שהדמות שבן משחק מספקת לעומת רמת העניין שהדמות שאוליויה משחקת מספקת, ואמרתי שמבחינתי, מכיוון שלא אני ולא את באמת מכירים את השחקנים, ורוב הרושם שלנו מהם מגיע מהדמויות שהם משחקים ראיין הרבה יותר מעניין מאלכס. בהתייחס לשחקן עצמו- אני יודעת עליו דיי הרבה ממאמרים שקראתי עליו, וממה שהוא מספר על עצמו בראיונות וכאלה, וממה ששמעתי וקראתי או ממה שהעמיתים שלו אומרים עליו אני מאמינה שהוא בן אדם טוב, מישהו ששווה להעריץ אותו, מעבר לעובדה שהוא חתיך ושחקן טוב. וזו הסיבה שאני אוהבת את השחקן. בעוד שההתיחסות שלכן היא בעיקר חיצונית- אתן/אתם מעריצים/ות את היופי שלה, או את רמת ה"מגניבות" שלה ( שזה דרך אגב לא בטוח משהו שיש באוליויה עצמה אלא בדמות שהיא מגלמת). או לפחות זה מה שמשתמע מהתשובות שניתנו לי פה.

f10

New member
בואו נבהיר טוב טוב

אני לא מהכת של מעריצי אלכס/אוליביה. אני סתם חושב שהיא פצצה.

Tinty

New member
אחרי צפיה חוזרת בפרק אני שוב מסכים:

ריאן ולינדזי הם זוג חמוד ביותר
פליטה פרוידיאנית שולטת ^_^

ayala65

New member
ת'אמת

אין לי מושג מה מיחד אותה.. אני מניחה שכשאני רואה ת'עיניים שלה אני פשוט לא שולטת בעצמי

משמיוחד בה לדעתי זה שהיא נראת נורא

חזקה וקשוחה אני מתה על המבטים שהיא עושה מצד 1 היא נראת גבר כזו(בהתנהגות) ומצד שני היא פשוט יפיופה,כוסית

אוקיי אז מה שאת אומרת זה

שאת אוהבת את אלכס כי את חושבת שהיא-"אישה חזקה" אם כן,אני מסכימה איתך, אלכס בהחלט אישה חזקה, שוברת מוסכמות,מורדת ובנוסף לכל אלו, היא גם נורא יפה. אבל אם תחשבו על זה, גם לינדזי "אישה חזקה", היא לא מחכה לראיין שיבוא להציל אותה, כמו מריסה, והיא לא כמו כל הבנות הבכייניות והמפונקות בניופורט, היא חכמה והחלטית ויודעת מה היא רוצה מעצמה ומהחיים שלה. הבעיה היא- שהיא לא כזו "מגניבה" כמו אלכס, אין לה מועדון מגניב, ושיער סגול, וכן היא דיי לפלפית, אבל לדעתי זה הקסם שלה...או לפחות זו הסיבה שאני אהבתי את הדמות (זה והעובדה שלה ולבן מקנזי יש כמיה מדהימה, הם נורא מתאימים ביחד, הרבה יותר ממריסה וריאן).

אני אוהבת גם את לינדזי אבל אלכס הדמ

ות שהכי אני אוהבת לראות בסדרה היא פשוט מהשחקנים שרואים ופשוטים מתאהבים בהם

ayala65

New member
את קובעת אבל

שאנחנו אוהבים את מריסה.. או שאת ריאן ומריסה ביחד או משהו. אני אישית, לא סובלת את מריסה.. לא סובלת ת'בכיינות שלה, ת'עובדה שהיא מנסה לשחק אותה מסכנה תמיד והכל. אני ממש לא סובלת אותה.. ואין לי כלום נגד לינדזי... היא נחמדה והכל .. אבל כשמשווים בין הדמויות מבחינתי, אין מחליפה לאלכס...

למעלה