הפתעה 3

willo1

New member
הפתעה 3../images/Emo77.gif

במסגרת ההפתעות השבועיות.. הרי לכם התמונה של אפרת עם יהודה יקיר הפורום

פוליקר

New member
ומה קונדסון היה אומר על זה?

"אני שונא הפתעות"... \סתם סתם... אנ'לא רואה כאן תמונה.... בכל מקרה, יהיה נחמד שתתארי מי זו אפרת כי אני לא מהקומונה-מאפיה :) מרסי

תגיד "פוליקר" בא לך

להפסיק לקרוא לנו מאפיה ? זה ממש מעצבן ואתה מתייחס לזה כאילו אנחנו חבורות חבורות תרגע אנחנו כולנו פורום אחד!!!! ותפסיק לקרוא לנו ככה!

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני כזאת סתומה אלוהים. שכחתי לשים את התמונה. זה מה שקורה שמסתובבבים ביד ושם כל היום.. בעע הרי לכם התמונה

פוליקר

New member
WILLO

אחלה תמונה ואחלה פוליקר... אגב, הורדתי צילצול של יהודה באיכות 40 פולי... חח סתם סתם בקיצור, מה שרציתי להגיד זה שכשאת שמה לנו הפתעות כאלה תשתדלי לפרט יותר כי תמונה זה סבבה אבל מעניין יותר מי המצולמים (ולא רק "אפרת", אלא מי היא...) ומתי היא צולמה וגם במסגרת איזה אירוע... כל זאת כמובן בתנאי שאת יודעת...

ליהית 32

New member
מי זה מאחור?

מי זה עם המסטיק הלבן בפה מאחור, מבסוט על העולם... ונתקע בתמונה? האם זה אשר פדי?

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח יו אני לא יכולה חחחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחח טוב *להירגע*. אריק, התמונה צולמה (אני יודעת מי צילם אבל אני אחוס עליו) במפגש קומונה שהיה לנו ( "מפגש קומונה" כולה 5 אנשים הגיעו בסוף) היינו אמורים להיפגש עם יהודה מאחורי הקלעים לאחר ההופעה בהיכל התרבות בת"א (אותה הופעת התרמה לנכים מבית נועם) בסוף רק דיברנו איתו בחוץ כשהוא יצא אבל מה שכן- כשאמרנו לו שאנחנו הפורום (אז הקומונה) הנאמן שלו הוא אמר :"אההה, אתם הקומונה!". אכן. מרגש. ואפרת הלא היא הבת של השכן. והמשוגע מאחורה זה א-ס-פ חחחחחח הלא הוא "גנב באפילה"

אשר פדי?חחחחקרוב קרוב....חחחח

חחחחח זה היה קורעעע.... "המשוגע מאחורה זה אספ"...חחחחחחחחחחחח אני לא עומדת בזה... מאחורה עומד ?? שם אספ שתסלחו לי אבל מי שראה את כ-ל התמונות יודע שהוא פשוט נתקע לו ב-כ-ל תמונה (לפחות בכל ה 2 תמונות שלי ואחת של שירן)ולא עושה רושם שזההפריע לו. וגם לא עושה רושם שהוא עמד שם "במקרה"...חחח בגלל שזה ספי אני סולחת לו! והאם כאן המקום להזכיר את סאגת : "היי הנה חיים רומנו", "בטח שזה חיים רומנו" של ליזי? או שנוותר לך אחותי מה את אומרת? חחחחחח עד היום אני נזכרת בזה וצוחקת לעצמי (לא נורא, גם ככה חושבים שאני לא שיא הנורמליות עם הפור-קומונה הזה, אז שיהיה). ופוליקר- (קצת קשה להתרגל כינוי- ליזי זכויות יוצרים חחחחח הפכת שנונה לאחרונה אה??), אני שמחה שהבנו היכן הדברים עומדים או איך הם עובדים כאן (לא מעליבים חברי קומונה) אז עכשיו אפשר להגיד לך בפה מלא: "ברוך הבא!!". חוץ מזה, תודה על המחמאה, זה לא לגמרי דומה לעצמי (אמרתי שהמציאות יותר אופטימית מהתמונה אבל יש כאן אנשים שברוב חוצפתם אומרים שדווקא לא (זה אותם אנשים שגומרים לי את המים החמים בחורף, נכון גולדי), אבל חליק. יהודה יצא יפה.ויש עליי אינפרומציה נוספת בשרשור פור-קומונה שהכרחתם עותי לעשות. וסליחה שירן, למה לא לקרוא לילד בשמו? הצלם המוכשר של התמונה הזו הוא אלירן ! לא פשוט שפעם הבאה כשנפגשים עם יודה, שתדעו למי לתת את המצלמה (להלן מופע שנות ה- 70 בשביל אסף)...
סתאאאם אלירן (במלעיל). ואגב, איפה פה איתמר ירום הודו ממייסדי הפור-קומונה?????? נרדם בשמירה??

willo1

New member
../images/Emo12.gif

אלירן. אני לא אשמה! נשבעת לך שלא. זה לא אני אמרתי! ואיתמר עושה עלינו חרם. הוא בעיצומים. וליזי חחחחחחחחחחחחחחח אני ב-ח-י-י-ם לא אשכח איך צרחת חחחחחחחחחחחחחחח את כאילו הצבעת לבנאדם בעיניים ואמרת לו בפנים "היי הנה יהודהל'ה לבדנסקי" רציתי למות על המקום חחחחחחחח ועוד הייתי צריכה להתקשר אליו אח"כ.. אה כן, הייתה גם הצעקה המפורסמת. "הנה חיים רומנו!!!!" חחחחחחחחחחחח יו. ליזי. תמיד טענתי שאת גנובה

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

איזה פאדיחות ידעתי שזה יקרה שירן
ידעתי שתגלי לה
בטוח שזה אני צילמתי?? טוב אני זוכר שהייתי מסטול וסבלתי מבעיית קור קשה

willo1

New member
אלירן תיזהר ממני

ואני חשבתי שתגיד. לא שירן זה בסדר. אל דאגה אני בסדר בעע "בעיית קור"
וחוצמזה שלא גיליתי! היא ידעה את זה עוד קודם בעעע וכן . בטוח שאתה צילמת
*לא מדברת איתך זמנית*

אוקיי אם כבר הזכרתם אז....

אני לא אשמה בזה של ידעתם שסינגולדה זה סינגולדה ואשר פדי זה אשר פדי מישהי שם צעקה מה זה אשר פדי? אהההמממ שירן אההממ אפרת ואני אמרתי כןןןןן זה שר פדיייי ועוד מישהו שצעק שם אההההממממ אסףףףף ליז לא שר פדי אלא אשררררררררררררר פדיייייייייייייייי ולפני כן היה את חיים רומנו שעל המזל שלי איך שצעקתי חיים רומנו הוא עבר הקשוח הזה. אבל הוא דווקא נראה טוב!

willo1

New member
חומד

את בעיקר עשית לכולנו בושות. אבל בואי נגיד שהפכת את העניין לחוויה האאמממ בלתי נשכחת? חחח משעשע. וליז, בכלל אני חושבת שהזית. אבל זה כבר עניין אחר..

אוקיי חמודה אני...

אזכיר לך מי באמת עשה בושות!!! אני אספר לכם סיפור קטן! מי שמכיר את היכל התרבות בת"א והוא קצת אדם תרבותי לא הרבה קצת חחחח יודע שליד ההיכל יש את מסעדת אפרופו...מכיוון שהיינו{אני אלירן אירית ושירן}אמורים לחכות לאסף ואפרת שיועילו בטובם להגיע והיה קור אימים בחוץץ מן הראוי היה שנשב במסעדה ויסכימו איתי כולם שאם קר בחוץ וליידך יש מסעדה אז אתה פשוט נכנס!!! אפילו אם זה להתחמם אוקיי החלטנו להיכנס הגענו לשומר שבדק אותנו ופתאום מנהלת הקומונה הלא היא שירן החליטה שלא בא לה להיכנס אתם יודעים מה זה שחמש חבר'ה רוצים להיכנס ואחד לא רוצה אז פתאום נמצאים במצב לא נעים כי אנחנו כבר בכניסה אנשים מסתכלים. ורואים שפתאום אנחנו נעלמים משום שמנהלת הקומונה פתאום החליטה לא להיכנס זה היה בושות שיש!!! יותר מאשר לצעוק הייי הנה חיים רומנו!!! ויסכימו איתי כולם!

willo1

New member
אני לא מגיבה מצטערת

זה לא נקרא לעשות בושות. וחוצמזה שאלירן התקרר בגללי אח"כ אז לא מזכירים את האירוע הזה. בעעע

למעלה