אשר פדי?חחחחקרוב קרוב....חחחח
חחחחח זה היה קורעעע.... "המשוגע מאחורה זה אספ"...חחחחחחחחחחחח אני לא עומדת בזה... מאחורה עומד ?? שם אספ שתסלחו לי אבל מי שראה את כ-ל התמונות יודע שהוא פשוט נתקע לו ב-כ-ל תמונה (לפחות בכל ה 2 תמונות שלי ואחת של שירן)ולא עושה רושם שזההפריע לו. וגם לא עושה רושם שהוא עמד שם "במקרה"...חחח בגלל שזה ספי אני סולחת לו! והאם כאן המקום להזכיר את סאגת : "היי הנה חיים רומנו", "בטח שזה חיים רומנו" של ליזי? או שנוותר לך אחותי מה את אומרת? חחחחחח עד היום אני נזכרת בזה וצוחקת לעצמי (לא נורא, גם ככה חושבים שאני לא שיא הנורמליות עם הפור-קומונה הזה, אז שיהיה). ופוליקר- (קצת קשה להתרגל כינוי- ליזי זכויות יוצרים חחחחח הפכת שנונה לאחרונה אה??), אני שמחה שהבנו היכן הדברים עומדים או איך הם עובדים כאן (לא מעליבים חברי קומונה) אז עכשיו אפשר להגיד לך בפה מלא: "ברוך הבא!!". חוץ מזה, תודה על המחמאה, זה לא לגמרי דומה לעצמי (אמרתי שהמציאות יותר אופטימית מהתמונה אבל יש כאן אנשים שברוב חוצפתם אומרים שדווקא לא (זה אותם אנשים שגומרים לי את המים החמים בחורף, נכון גולדי), אבל חליק. יהודה יצא יפה.ויש עליי אינפרומציה נוספת בשרשור פור-קומונה שהכרחתם עותי לעשות. וסליחה שירן, למה לא לקרוא לילד בשמו? הצלם המוכשר של התמונה הזו הוא אלירן ! לא פשוט שפעם הבאה כשנפגשים עם יודה, שתדעו למי לתת את המצלמה (להלן מופע שנות ה- 70 בשביל אסף)...
סתאאאם אלירן (במלעיל). ואגב, איפה פה איתמר ירום הודו ממייסדי הפור-קומונה?????? נרדם בשמירה??