הפתעה 3

irit500

New member
חחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו.......... את לא מבינה- לא נכנסנו בגלל שבמסעדות האלה בדרך כלל אם יושבים חייבים להזמין משהו- אי אפשר סתם, ולא רצינו כלום, לכן לא נכנסנו.... וחוץ מזה שלא היה שם אף אחד אז זה היה מוזר..

willo1

New member
ממש לא

אני נכנסתי ולא הזמנתי כלום... ( כי כל מה שרציתי היה להקיא . במחילה מחברי הפורום. אבל חשבתי לתומי שאני הולכת לפגוש את יהודה ל-ב-ד בלי כל האנשים מההופעה שהסתבבו שם) וחוצמזה שהשומר להזכירך אמר לנו שאנחנו יכולים להיכנס בלי שום קשר לשומדבר. וחוצמזה 2 זה היה ממזמן. יאללה עברו הלאה.

טוב כמה הבהרות לכל הפנטזיונרים

ראשית, מה זה "עד שאפרת ואסף הואילו לבוא"? את מתכוונת עד שאסף הואיל לבוא נכון? את מודעת שהוא הבוס כבר ממזמן לא? דבר שני, הסיפור היה כזה: חיים רומנו (ממש חמוד נראה הרבה יותר צעיר מכפי ששיערתי) יצא ראשון ועבר ממש בסמוך אלינו. יוץר נכון בסמוך לליז שהשתלטה על העמדה הטובה ביותר ואיך שהוא עובר החכמה הזו אומרת ממש באוזניים שלו: "היי! הנה חיים רומנו" (במקרה שהוא בבעית זהות- שהוא יידע פשוט שהוא הוא זה חיים רומנו). מכיוון שלא היינו בעמדה נוחהה ואל ראינו טוב מישהו אמר לה :"זה לא חיים רומנו" והכל תוך שניות אז ליז התחילה לצעוק : "בזה חיים רומנו בטח שזה חיים רומנו" ושוב כל הדיאלוג הזה באוזניים של הבחרו המסכן, הוא פשוט שם כזה טיל ויצא. אותו סיפור חזר על עצמו עם אבי סינגולדה שמאד השתנה אגב (גידל שיער אני זכרתי אותו רק עם קרחת) וגם הוא ואשר פדי ברחו כל עוד נפשם בם מהצעקות של ליז. זה באשר אלייך. אולי כאן המקום לציין שחשבנו ששי יארגן לנו מפגש (ומכאן התחילה להתדרדר כל סאגת הקור-חום-להכנס-לא להכנס) אבל בסוף נתקענו בחוץ, מחוץ לאולם כאחד האדם (וזה עוד אחרי ששירן חטפה צעקות מיהודה'לה המפיק או מה שלא יהיה ושמה את נפשה בכפה בשביל הפורום, שאנשים יעריכו) ואני תמיד חיה בתחושה שהוא עבד עלינו (ועל החלקים הצעירים של הפורום עדיין עובד). חבר'ה זה בסדר, הוא ממילא לא נכנס לפה לקרוא, הוא ע-ז-ב. בתקווה שהמפגש הבא יהיה מוצלח יותר (יש רק 17 שורות בנס ציונה!) אפרת

willo1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif סיכום מעולהה

חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הבעיות זהות חחחחחח ושהם ברחו על נפשם חחחחחחחח וואי, כל כך נכון חחחחחחחחחחחח ענק. קבלי ח"ח

אגב, עכשיו כששי לא כאן

את רוצה לספר לנו ליזי מה את ב-א-מ-ת חושבת עליו?....או שאת מעדיפה להגיד לו את זה ישירות?

דווקא עכשיו את שואלת

אמרתי לך שהלכתי לשתות משהו וכשאדם שיכור הוא אומר את האמת אז ככה זה ששי עזב ל אומר שהוא לא קורא כאן את ההודעות והוא כבר יודע מה אני חושבת עליו אההההממממממממממ שירן אולי תאמרי לכולם מה אמרתי לך מהתחלה עליו?

למי אכפת מהשומר המסכן הזה../images/Emo6.gif

ממש לא אכםת לי מה הוא חושב עלינו יותר חשוב מה יודה חושב עלינו

irit500

New member
כן

אבל בכל אופן, השומר הסתכל עלינו כאילו נפלנו מהירח, אבל לא חשוב.... זה כבר עבר...

willo1

New member
חחחחח כן. הוא בכלל היה מוזר

כשנזכרתי ששכחתי את הדפים שהבאתי ליודה ( כן, שכחתי אותם באפרופו אז מה? קרה משהו?? רק נשפך עליהם קצת קפה לבן. לפחות ככה זה היה נראה) אז הוא ראה אותי רצה (אני רצתי בשביל דפים. שונאת לרוץ) אז הוא שאל מה קרה אמרתי ששכחתי דפים חשובים אז הוא אומר "רוצי רוצי! הם בטח בפנים" חחחחחחחחחחחח כאילו שזה לא מה שעשיתי... וכשיצאתי הוא שאל אם מצאתי (לא, לא מצאתי.. רק הייתי עם הדפים ביד..) אבל סה"כ הוא היה נחמד

למעלה