אני גם אבל לא בטוח שאבוא
T tamarulik New member 22/10/05 #25 ../images/Emo45.gifתחזיקו אצבעות שאני אשתחרר מהצבא זה כנראה גם היום של המופע של עברי אז נקווה שהם לא יפלו ביחד... אבל אם תהיה לי את האפשרות לבוא אז אני בעד
../images/Emo45.gifתחזיקו אצבעות שאני אשתחרר מהצבא זה כנראה גם היום של המופע של עברי אז נקווה שהם לא יפלו ביחד... אבל אם תהיה לי את האפשרות לבוא אז אני בעד
D dabnir15 New member 21/10/05 #22 אני ופסקלית בטח נבוא אם זה יסתדר לנו מבחינת בית ספר אה והמחשב שלה שוב קרס-בעיות בוינדאוס
D dabnir15 New member 21/10/05 #23 אני ופסקלית בטח נבוא אם זה יסתדר לנו מבחינת בית ספר אה והמחשב שלה שוב קרס-בעיות בוינדאוס
B booksmeller1 New member 21/10/05 #24 עוד הופעה שלא אוכל לבוא אליה..זה זה יוצא בדיוק על הקורס המתקדם שלי בלנדמרק שמה-9 לחודש עד ה-12 לחודש. גררר.
עוד הופעה שלא אוכל לבוא אליה..זה זה יוצא בדיוק על הקורס המתקדם שלי בלנדמרק שמה-9 לחודש עד ה-12 לחודש. גררר.
נ נוף המקורית New member 22/10/05 #27 טוב, זה לא הוגן... אני בטיול שנתי האחרון שלי.... אבל אנשים אתם הולכים? תהנו תבלו ותביאו תמונות וביקורות!!!!!!!!!!!
טוב, זה לא הוגן... אני בטיול שנתי האחרון שלי.... אבל אנשים אתם הולכים? תהנו תבלו ותביאו תמונות וביקורות!!!!!!!!!!!