TCH_ma
Active member
בבקשה UTY.איך ניתן לדעת אם התבלין שרכשתי מעוקר? האם יש סימול כלשהו לתבלינים מעוקרים?
זה פשוט וקל....על אריזת המוצר יש מדבקה מיוחדת ואינדיקטור כימי המשנה
את צבעו מצהוב לצבע אדום או כתום (בהתאם לכמות ההקרנה) אחרי ההקרנה.
הסימון הוא על אריזות גדולות, לא קיים בקופסאות התבלינים הקטנות.
עלות תוספת ההקרנה למארז היא שולית והיתרון הוא עצום.
זיהום מזון נובע בחלקו משימוש בתבלינים מזוהמים בחרקים, חיידקים, עובש,
פטריות ושאר מיני מיקרו אורגניזמים, ההקרנה מחסלת את הכל ומצריכה רק שמירה
באריזה הרמטית לאחר פתיחת המארז המוקרן.
ניתן להשיג את התבלינים המוקרנים אצל כל הסוכניות לאספקת חומרי גלם לבישול
כאן למשל (לבקש תבלינים מעוקרים) ויש גם אצל אחרים.
נערך לאחרונה ב: