הפתק אמיתי??????????

רוזן71

New member
שירן...

בס"ד. בכלל לא כעסתי, שאלת, ועניתי כמיטב ידיעתי ואמונתי שדומה לרב רובם של חסידי ברסלב (ולמען הגילוי הנאות, אני לא חסיד ברסלב, לא זכיתי). קיבלת גם תשובות נוספות, שיפטי לפי מה שעינייך רואות. בברכה, רוזן.

כל עוד זה לא מזיק

זה בסדר ואין סיבה שתדחף ת'אף שלך נגד זה. "כשנתגדל שם הצדיק נתגדל שמו יתברך" העיקר שמפרסמים את הצדיק ולא משנה איך... יא חתיכת טמבל מה זה משנה לך אם בנאדם יתקרב לרבינו ע"י הפתק או ע"י "יסודות מוצקים" אחרים ברסלב, העיקר שיתקרב לרבינו ובכלל לקדוש ברוך הוא.... כי לפני שבאים לברסלב משאירים את השכל בחוץ ואף אחד לא מעניין אותו אם זה "יסוד מוצק" או לא... לברסלב צריך אמונה תמימות ופשיטות כמו של ר' ישראל. אז את כל הכפירות והאפיקורסות שלך אתה יכול לדחוף ל*****

sade1234

New member
מה נפק"מ

בכל הענין של הפתק נניח שזה נכון ונניח שלא נכון מה הפסדנו אם כן אמרנו לדעתי לא צריך להיכנס עם זה לויכוחים .... דרך אגב אני ראיתי כמה פעמים את חתנו של הסבא שפר ואני יוצא לי לראות אותו בכל שבוע אני ידבר איתו בעז"ה על זה ואני מקווה לכתוב לכם מה הוא אמר לי .....

הרשי

New member
הסבא היה יהודי צדיק ומפה נתחיל....

ואם הסבא אמר שהפתק זה נכון, והוא קיבל אותו מרבינו, למה צריך לשבת ולהאמין לאיזה לץ מסלונים, שכידוע כת לצים לא מקבלת פני שכינה? כשמשה רבינו הביא את התורה, גם אז את היה את עמלק שהעיזו לקרר ולצנן את העם כפי שכתוב "אשר קרך בדרך", ואותו דבר אנשים שמתנגדים לסבא, וע"פ רוב גם לרבינו יושבים ומפיצים דברי לצים. אנשים יכולים לצחוק, ואם רוצים גם לזלזל, אבל המפיצים הפיצו כבר למעלה מ-7 מליון ספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מה שאף אחד בברסלב לא עשה קודם), והם מקיימים במפורש את צוואתו של רבי נתן "תהיו חזקים בטרחה ובממון"!!!!!!!! וכגודל המניעה מיזה אנו רואים את גודל המעלה!!!!

למעלה