הצאת שירשור...

k e l l y 1 8 1

New member
הצאת שירשור...

אולי נעשה עוד שירשור שמח ונחמד כמו שהיה פה לא מזמן... נימאס יש לי כמה הצהות 1) מה אתם עושים בד"כ בסוכות? 2) חגים, איזה חג אתם הכי אוהבים? 3) כול אחד יספר על תכונה טובה שלו..(בלי שמשהו אחר יצת איזה ויכוח על התכונה..) אם למשהוא יש עצאות שיתן... לפני השלום עם הערבים שיהיה שלום בננו למרות אי ההסכמה על נושאים מסוימים
לויכוחים מה אתם אומרים?

k e l l y 1 8 1

New member
נו כדימה חברה....

כן לדיבורים לא לויכוחים כדימה על תהיו כאלה...בבקשה...

k e l l y 1 8 1

New member
אוקי

בחג אצלנו כמו כל חג זה עם המשפחה אבל בסוכות באם אלנו גם משפחות שלא יכולות לבנו סוכה אז יש משהו כמו150 איש הסוכה שלנו ענקית אז יש מקום בחול המועד אנחנו לרוב נוסעם לטייל בארץ הקטנה שלנו... נחמד החג שאני הכי אוהבת זה פסח למרות שאני לא אוהבת מצות אבל אני חולה על קניידאלך תכונה טובה שלי...אני נדיבה אם משהו זקוק למשהו אני יעשה מה שאני יכולה לעזור

../images/Emo13.gifבטעות עשיתי שליחה לפני

הזמן...תסלחו לי.. אז ככה...אה...סופסוף יש חופש ..אני מתה על חג סוכות.. איי כולי מתרגשת...כמו שכתוב לי בחתימה בא לי כבר להיות עם הגיטרה על החוף או במדורה ולנגן...איי זה כזה סטלני..חחח למרות שלא נראטה לי שהחלום הקטנטני שלי יתגשם בסוכות..כבר יורד גשם. אה...חוץ מזה מטיילים לי בחג, הולכים לטייל ברמת הגולן וסתם עושים מסיבות חמודות במושבינו הקט. תכונה טובה..אה אני לא מוצאת ממש...יש אולי אנשים שיסברו שהתכונה הזאת לא טובה...אבל אני מאוד פלורליסטית, לפעמים אנשים מחליפים את זה בלא מאמינה וזה מעצבן, אבל טוב לי עם התכונה הזאת ואני נשארת איתה. היה סבבה לכתוב..אה...והחג שאני הכי אוהבת...למרות שהוא רק יום יומיים והוא לא ממש נקרא חג..אני אוהבת את ל"ג בעומר...בקרוב במדורה עם גיטרה.(-:

spoop

New member
כבר סיפרנו מה אנחנו עושים בסוכות../images/Emo6.gif

אני תמיד יכולה לספר שוב
מה אני אגיד לכם... רוצים בדיחה על פוליטיקה?(איך אפשר בלי?) יאסר ערפת מתקשר לג'ורג' בוש ואומר לו: אני ממש מצטער על האסון הנורא שפקד אתכם,כל העם הפלשתינאי איתכם בצערכם. ג'ורג' בוש שואל:תודה,אבל אין לי מושג אל מה אתה מדבר אז יאסא ערפת עונה:שיט! שכחתי שיש הפרשי שעות...

בבקשה

1. כל סוכות משהו אחר, שנה שעברה הייתי באנגליה השנה אני בגולן. 2. אין לי חג אהוב, אבל שונא את פסח. 3. נאמנות

One Echoe

New member
הנה, אני עונה, למען השלום../images/Emo13.gif.

מה אתם עושים בד"כ בסוכות? לא משהו מיוחד... 2) חגים, איזה חג אתם הכי אוהבים? אם מישהו ירשום לי פה את כל החגים אני אשחמ לענות על זה. כי אני לא זוכר את כולם בעל פה... 3) כול אחד יספר על תכונה טובה שלו..(בלי שמשהו אחר יצת איזה ויכוח על התכונה..) את זה אני אעדיף שאנשים אחרים יספרו...

k e l l y 1 8 1

New member
חגים...

ראש השנה יום כיפור סוכות חנוכה ט"ו בשבט פורים פסח לג בעומר שבועות יכול להיות ששכחתי לא נראה לי יש גם את יום העצומת/הצמאות לא בדיוק חג יותר יום שמח..מה שכן יש בו הרבה בשר...

One Echoe

New member
אני צמחוני../images/Emo3.gif

איזה דתיים חמודים
, כל אחד רשם רשימת חגים! חח אתם מרגישים ממש מסיונרים אה? חחחח :)

k e l l y 1 8 1

New member
החגים שלי

ראש השנה - אוהבת את התפילות בבית הכנסת לא יותר.... יום כיפור - יום קשה... השנה די קל.. מה שכן הרגליים "הלכו" לי סוכות - נחמד לא ממש מיוחד חנוכה - משמין פחד כל הסופגניות היתי מעדיפה בלי.... ט"ו בשבט - לא מרגישה אותו בכלל פורים - חג מהמם במיוחד בירושלים זה חוויה מי שלא היה מפסיד ממליצה מאוד פסח - אוהבת אבל שונאת מצות... לג בעומר - כיף כל הלילה במדורה עם כל החברה... שבועות- אוכל טעים יום העצמות/עצמאות - על האש כמו כל עם ישראל...

../images/Emo8.gif

ראש השנה סוכות שמחת תורה פורים פסח שבועות ל"ג בעומר זה בערך החגים שמצויים על לוח השנה העברי.

למעלה