הצאת שירשור...

One Echoe

New member
תודה../images/Emo13.gif...

אז ככה, ראש השנה-חג נחמד לאללה...חג פותח כזה שנה, חג שמח. סוכות-אחלה חג. שמחת תורה-לא מכיר. פורים-חג שולט!#!@#@! חחח רק שמכיתה ה' אני כבר לא מתחפש
. פסח-חג נחמד אבל אני לא אוהב יותר מדי זמן בלי לחם :( למרות שאני כבר לא שומר. שבועות-חג יפה, אבל מה שנהיה ממנו בארץ פשוט מבחיל-זריקת ביצים...ושמעתי על שיטות יותר אלימות מאלה. ל"ג בעומר-אממ...חג נחמד כשיש עם מי לעשות...חחח

spoop

New member
הנה:

תשרי- ראש השנה סוכות שמחת תורה שמחת בית השואבה כסלו- חנוכה שבט- ט"ו בשבט אדר- פורים
ניסן-פסח אייר- יום העצמאות ל"ג בעומר סיון- שבועות

One Echoe

New member
אליה שכחה 2 חגים.

ט"ו בשבש-חג גאוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בשביל העצים! יום העצמאות-חג גאוני! אבל שוב..מה שנהיה ממנו בארץ, עם כל האלימות, הספריי, זה שמפחיד ללכת למקומות בגלל כל האלימות. אבל חג כ"כ יפה, במיוחד היום שאחרי הזיקוקים שעושים על האש ! :)

אופס בושות, חשבתי הכוונה רק

לחגים דתיים. אם גם יום העצמאות בפנים, אז ברור שזה החג האהוב עלי.

spoop

New member
תורי!

ראש השנה-לא נעים לומר,אבל אני לא כ"כ אוהבת. סוכות-פשוט חג מדהים! אין אין אין בעולם על סוכות! שמחת תורה-פשוט חגיגה ענקית ושמחה של כל היהודים! שמחת בית השואבה-כנ"ל,רק בקטן יותר. חנוכה-רק בשביל הסופגניות תאמינו לי. ט"ו בשבט-רק בשביל הנטיעות. פורים-משנה לשנה נהיה פחות כיף...רק השנה היה קצת יותר שווה,נשארנו עד 4 לפנות בוקר אצל חברה ומישהו אפילו השתכרה! שיקצה! פסח-לא אוהבת...טוב אולי רק כי סבתא שלי מצחיקה אותי בליל הסדר
יום העצמאות-לא יוצא לי לחגוג כמו שצריך. ל"ג-אחרי סוכות זה החג הכי מגניב! מדורות,גיטרות,שעה מאוחרת,על האש-מה צריך יותר מזה? שבועות-הפשטידה השולטת של סבתא שלי!

spoop

New member
אה יש גם את יום ירושלים!

אים על הריקוד דגלים~ למרות שהשנה כמעט נמחצתי למוות!
תכונת אופי שאני אוהבת? תושיה. גם אם זה סתם לאלתר או להסיח את דעתו של מישהו.

../images/Emo60.gif חג אהוב

אם הייתם שואלים אותי שנה שעברה אז הייתי עונה חנוכה. עכשיו לא יודעת אני אוהבת הכול. אבל החג שאני שונאת זה פורים. שונאת את כל התחפשויות

אמממ בסוכות?

בדרך כלל נוסעים לטבריה לסבתא שלי(היא תוניסאית אז בדרך כלל זה עולה לי ב2-3 קילו ) ואחר כך סתם, יוצאים כל המשפחה. אבל השנה סבתא שלי בבית חולים אז אנחנו לא נוסעים ויש עליה ל4 גבעות אז נראה לי שאני ילך לשם. בכל מקרה חג מעולה לכולם!!

למעלה