הצגות וסרטים ב
אנשים

Song or Suicide

New member
אמג#%~!$../images/Emo79.gif

פתאום אני כלכך אוהבת את הקליפ הזה.
שיו, תארו לעצמכם שכן היו רואים את כל האנשים, זה היה כמו קיפיורהנדסאופמייגירל של גודשארלוט. או, תודה לאל שזה חסרתקציב ודפוק לגמריי. ;; הרבה יותר טוב מאשר שיראה כמו קליפ של גוד, כי אז, רשמית, הם היו פשוט מאבדים את זה.

inbal287

New member
תודה../images/Emo25.gif. ודעתי [שחייבת להיות שונה כמובן]

סתם
. אממ אז ככה, אני דווקא אהבתי את הקליפ, ברור שיש להימ יותר טובים, אבל אני נורא נהניתי לראות את וילה מחייך ונראה כאילו הוא נורא נהנה ולראות את כל הלהקה בסבבה מנגנת כזה. ולדעתי מה שכולכן רואות כחובבנות וחוסר השקעה הוא בדיוק מה שהלהקה או המפיקים רצו להציג; בתכלס השקיעו הרבה בקליפ הזה כדי שהוא יראה כזה לא מושקע וכזה סבבה-זורם. הדבר היחיד שמפריע זה השפתיים העקומות של וילה
.

בקטע של החיוכים של וילה והלהקה אניבאמת

מסכימה
אבל לא יודעת..מצפייה ראשונה זה די מאכזב, כי ציפיתי למשהו אחר, אולי בגלל ה30 שניות האלה שראינו..אבל כשרואים את זה עוד פעם[ועוד פעם ועוד פעם
], הוא בסופו של דבר נחמד.

milkshakit

New member
../images/Emo4.gif

היתרון זה שהשיר ממש ממש ממש טוב, וזה מחפה על הקליפ הזה. מה זה? דל תקציב? נגמר להם הכסף?! =/ וגם אהבתי שמראים את הלהקה בקליפ יחסית "אפל" ושונה כזה.. ובמה בדיוק זה דומה לקילינג לונלינס? אין שום דימיון What so ever. אכזבה טוטאלית מהקליפ, חוץ מהסולו המעולה
ואם זה לא הספיק לכם, אז הנה העטיפה המזעזעת של הסינגל

milkshakit

New member
אה ו-

הוא ממש ממש ממש מזכיר שם את תקופת 2001, עם השיער, וההבעות פנים, והצרחות.

Song or Suicide

New member
אוי באמאשלכם../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

לא יודעת למה אבל לעומת קליפים אחרים, פשוט רואים שהשפתיים של וילה זזות, וזה לא הוא שר.. לא יודעת, זה נראה כזה בולט, בעיקר בהתחלה. בכל מקרה, קליפ מיותר לגמריי. משעמם, דפוק, והגיבו שם שב2:58 או טיפה אחרי זה רואים מישהו עם מצלמה, וזה נכון.
אולי זה קצת דפוק, אבל אני כלכך מעדיפה קליפים מיותרים ומגניבים, כמו פריטנדינג או הגרסא השיכורה לוויקאד גיים. ;; זה פשוט נורא וזהו. בא לי לקחת את הראש של וילה ולתקוע אותו במשהו כדי שיתעורר כבר.

DropDeadAlice

New member
תקעי אותו בפרצוף שלי!!!../images/Emo11.gif

*מצביעה על שני צידי הראש שלי* חח סתם נראלך?:p בכל אופן, אני דיי מסכימה. ואפילו וילה בעצמו אמר שהם יעשו לבליד וול קליפ שיהיה זול...אז.. זה גם נראה כמו שזה עולה|: [הוא אמר את זה בראיון הראשון שסוויט ריבנג' שמה.]

Rose131

New member
השפתיים של וילה עקומות אחושלינג או שזאת אני?

ותכלס באמת קליפ משעמם. ולהקה בכזה סדר גודל צריכה לשים לב לפשלה כמו צלם שנכנס בשני שוטים[שאני ראיתי.. אולי יש עוד?] לפריים.. והליפסינג באמת לא הכי אמין בעולם.. הממ.. ואם עוד היה וילה חסר חולצה, אז מילא..*מגלגלתעיניים*

CyanideSun

New member
../images/Emo6.gif יואו גם אני שמתי לב לזהXD

הוא כל הזמן מעקם ת'שפתיים לצד ימיןXD וגם בעיניי הקליפ לא משו... אבל הסולו של ליילי מדהים

linkintrance

New member
=/

נכון, וילה אמר בראין שהקליפ יהי דל תקציב, אבל עד כדי כך? למה סתם לשחרר ת'30 שניות ולפתח צפיות? אבל אהבתי את החיוכים שלו ושכל הלהקה מנגננת ביחד, הליפסינג גרוע עד בכי, בקיצור לא אהבתי. תודה רבה על הקישור!

FFTL

New member
קליפ נחמד...

לא משו כזה... קליפ נחמד. (:) ואני דווקא אהבתי את ה30 שניות

5ifi

New member
pardon me

וואו לא הייתי פה שבועיים. אני היחידה שאהבה את הקליפ? הוא חתיך!! לינדה עשה צמה עם הראסטות! מיג'ה הגלח קצת והוא לא נראה כמו כדור בצק!! (רק כמו כדור...קצת פחות רופס!) לברטון יש משקפי זבובים ואפילו לגס מחמיא שחור-לבן!! אז שנתחיל להתלונן שלוילה יש שפתיים עקומות? זה מהעישון או וואטאבר... שנתחיל להתלונן שהוא לבוש בפיג'מה שלו? (טי שירט ומכנסיים צמודים...בע.) שנתחיל להתלונן שהליפסינג לא אמין? זה תמיד ככה. תגידו מה שבא לכן... שנתחיל להתלונן שהקליפ דל-תקציב? זה הרי לא שחסר להם, פשוט אנחנו חבורה של בנות מקובעות שתקועות בריזורבלייד רומנס וכל דבר אחר יהיה רע. שורה תחתונה- וילה חתיך. השיר מושלם. הקליפ כיפי. אנחנו חיות בריבוע שעשוי מבדידים. מסקנה: להתרענן!!!! יהיה כיף!!

DropDeadAlice

New member
השורה היחידה בהודעה שלך שאני ../images/Emo11.gif

מסכימה איתה.. היא השורה התחתונה ביותר. [בחתימה!!!!!!!!]

מדHIMה

New member
מיג'ה ניראה כמו סבא שלי ><

ברצינות חהחהחהחהחהחה וילה ניראה יפהה והם יכלו להשקיע יותר על הקליפ

5ifi

New member
יכלו זאת מילת המפתח.

יכלו, אבל לא רצו. מסיבה כלשהי. אולי נמאס להם. אולי בא להם לשנות כיוון. אולי זה מומלץ לכולנו.

למעלה