הצגות וסרטים ב
אנשים

just adiki

New member
לא נעים לי לפוצץ את הבועה../images/Emo40.gif

אבל-בום. הכותרת שלך יכולה להלחיץ אנשים רבים
. בכל מקרה אם היא תהיה בארץ, נארגן משהו
ויסעדו איתה כל חברי הפורום החפצים בכך

MoRaN SaShA

New member
אני מקווה שאת צוחקת.. ../images/Emo6.gif

חחחחח איזה בן אדם יאמין למה שרשמתי? חחחחחח מה הן איבדו בישראל.. חחחח חחחח מה גם שרשמתי שנתעורר מהחלום

just adiki

New member
אני חושבת שדווקא יבוא היום וג'ניפר כן תבוא

לארץ. תתפלאי אבל הרבה אנשים "איבדו" בישראל דברים. ארץ הקודש.

MoRaN SaShA

New member
אם יהיה לה סרט שתרצה לקדם או משהו

אבל מה יש לה ככה סתם לחפש פה? לא יודעת.. נכון הרבה מפורסמים סתם באים לפה, או כאלו שהתחזקו בקבלה כמו מדונה ודמי מור או בגלל משהו אחר.. אבל אני לא רואה את היום בו ג'ניפר באה לישראל. מצידי? הלוואי ושתבוא גם קורטני חחח אבל אני לא רואה את זה קורה.

just adiki

New member
הרבה אמנים באים לפה...

אין סיבה שדווקא היא לא תבוא. ישראל לא מדינת עולם שלישי יש לה אתרים ויש מה לראות פה... אולי את לא מאמינה בזה בגלל שאת אוהבת אותן ואז זה לא הגיוני עבורך.

MoRaN SaShA

New member
מממ לא זה לא קשור בכלל. אני לא בת 12 חח

אני לא ילדה בת 12, שתגיד "לההההה.. הן לא יגיעו לפה.. לא הגיוני שאמנים שאני כל כך אוהבת יגיעו למדינתי הקטנטונת!!!!"....לא.. ממש לא. את אומרת "אין סיבה שהיא לא תבוא" . אנג'לינה ג'ולי באה? בראד פיט בא? ג'וליה רוברטס באה? יש עוד מלא אמנים שלא באו חח בלי לדבר בהכרח על ג'ניפר וקורטני. אני לא אומרת דווקא ג'ניפר או דווקא קורטני. שיבואו חחח לא מפריע לי , באמת שלא. וגם לא אמרתי ש100 אחוז סיכוי שזה לא יקרה. אבל כרגע זה לא נשמע לי ממשי. נכון. ישראל לא מדינת עולם שלישית, אבל היא דיי חור, כל הזמן יש סיפורים על מלחמות עם ערבים.. ויש מספיק דברים רעים להגיד על ישראל (כן יש גם דברים טובים). אני לא אומרת שזה לא הגיוני בעליל. אבל האמנים שבאו לפה עד כה- הייתה להם מטרה או סיבה.... - אם זו מדונה ודמי מור שבאו בגלל הקבלה. או סיינפלד שבא בגלל הסרט החדש שלו. או בלאק אייד פיז שבאו להופיע וטוקיו הוטל שכנ"ל. או לאונרדו דיקפריו שבא לפה בגלל חברה שלו. אם סיינפלד הגיע, גם פרנדס יגיעו חחח למה לא. היפוטטיקלי סיינג(hypothetically saying) - אני חושבת שיש יותר סיכויים שאני אלך לי ברחובות לוס אנג'לס ואראה אותן מאשר שיגיעו לפה
איזה ויכוח על כלום מהנה

just adiki

New member
../images/Emo6.gifלא קשור לגיל.

יש אנשים שהם פסימיים. חברה שלי כל מה שהיא רוצה שיקרה היא מאמינה שלא יקרה
. ריצ'רד גיר היה פה, רוברטס מזכירה לי אותו פשוט. וברור שיש מלא, הרבה יותר קל למצוא כאלה שלא באו מאלה שכן... ג'וליה רוסרטס לא היתה פה מתישו? אני החלטתי להאמין לזה אחרי הכתבה שמור [אם אנני טועה] שמה פה על השיחה של ג'ודי וג'ן. אל תדאגי, עוד כמה שנים-שיהיה לי ספא. היא תבוא.

MoRaN SaShA

New member
חח אה את מתכננת לפתוח ספא?

ספא רק לכוכבי קולנוע/טלויזיה הולווידים?
ג'וליה לא הייתה פה למיטב זכרוני חחח ... וריצ'רד גיר זכור לי שכן ולא מזמן אפילו, לא? צודקת אני יכולה להיות לפעמים בן אדם פסימי אבל משתדלת שלא חחחח יאאלה נהייה אופטימים

just adiki

New member
../images/Emo45.gifריצ'רד גיר היה.

החלום שלי זה לפתוח ספא. מגיל קטן אני משחררת לאנשים את שרירים... תמיד שהייתי קטנה חשבתי שסתם אומרים לי את זה אבל בתקופה האחרונה קלטתי שאולי יש משהו חח.. כי למשל בת דודה שלי באה אליי והיא בקושי הצליחה ללכת איזה שבוע אחרי שעשיתי לה היא הרגישה יותר טוב ויום למחרת לא היו לה כאבים בכלל
. ובכלל אנשים שאני עושה להם אומרים לי שאני צריכה לעסוק בזה, אז החלטתי שזה מה שאני רוצה לעשות. בתקופה האחרונה נכנס לי ג'וק כזה שכשאני אהיה גדולה אני רוצה ספא. אני באמת מקווה שזה יצא לפועל, כבר תכננתי אותו והכל
.

Koala Girl

New member
עצם זה שהוא "עתיד" לפתוח

אומר שזה לא יהיה בעתיד הקרוב
בכל מקרה, כשג'ניפר תהיה עתידה לפתוח משהו בארץ תודיעו לי

למעלה