הצדדים

dorit11111

New member
שאלה

יכול להיות ששני צדדים "פגועים"?איך הומאופטיה יכולה לעזור במקרה כזה?

שלום דורית

ברוכה הבאה. סליחה על התשובה המאוחרת, יהוצאתי לחופשה ואני כותב משם. יתכן ששני הצדדים יהיו פגועים. הומיאופתיה יכולה לעזור בכך שכשהאדם מקבל את הרמדי שלו, הסדר מתחיל לשוב על כנו. הקלקול האמיתי נמצא ברמה של הרוח כלומר במקום שבו הרצון וההבנה נפגשים. כאשר יש מאבק בין שניהם פורצת המחלה. הרמדי ההומיאופתית בגלל היותה הומיאופתית ( הכנסי למאמרים ותקראי קצת ), מסוגלת להכנס לרמה הזו ולחולל שינוי אמיתי. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

הקלקול האמיתי

"הקלקול האמיתי נמצא ברמה של הרוח כלומר במקום שבו הרצון וההבנה נפגשים" חודש אחרי לקיחת הרמדי, אני מבינה מה המשמעות המילים האלה. אין בעולם תחושה יותר טובה מאחדות!! השכל והרגש נפגשו, הם בתקופת הכירות!!! מה שלא עשה אף טיפול פסיכולוגי - עשתה הרמדי כיף אמיתי...

דנה שמעתי את זה המון

שכמו שאמרת "מה שלא עשה אף טיפול פסיכולוגי עשתה הרמדי" חברה של אמא שלי סיפרה לי כמה הבת שלה בילתה אצל פסיכולוגים ואחרי ביקור אחד אצל הומאופתית, עוד לפני לקיחת הרמדי, רק מהשיחה עם ההומאופתית - כבר הילדה אמרה שהיא מרגישה יותר טוב וציינה שהרבהיותר מאשר עם השיחות עם כל הפסיכולוגים מדהים שגם אצלי, אחרי שיחה אצל ההומאופתית שלי אני מרגישה אושר גדול, אפילו עוד לפני שהיא בחרה לי רמדי

אמת. תפשת את הפואנטה.../images/Emo45.gif

הומיאופתיה מקצרת תהליכי טיפול שיחתי בצורה דרמתית. ויש לי לא מעט נסיון בטיפול משולב שכזה. זה מומלץ ומוצלח מאוד.

מעניין

אני הולכת לספר לאמא שלי כי אצלה ואצלי יש בעיות בריאות כאילו תורשתיות שזהות אצלנו בחצי גוף ימיני

למעלה