הצורפת
שרה שחק באירוח מיוחד בפורום!

הצורפת
שרה שחק באירוח מיוחד בפורום!

מאז ומתמיד הסמלים המסחריים של עידן רייכל היו הראסטות ותליוני החמסות אותן הוא עונד בהופעות ובראיונות.
כמה פעמים שאלתם את עצמכם- מהיכן תליון החמסה
?
מה מיוחד בחמסה אליה עידן קשור כל כך

מהי הייתה ההשראה לעיצובה?

הגיע הסוף לשאלות ולספקות כי מחר (18/6) בשעה 20:00 תתארח ממש כאן בפורום, הצורפת שרה שחק אשר אחראית ליצירות האמנות אותם עונדים חברי הפרויקט בהופעות.

רוצים לדעת כיצד ומתי הכירה שרה את עידן

אילו תכשיטים ענדה כברה בחתונתה
ובהופעות השונות?
זה הזמן

העלו כבר עכשיו את שאלותיכם על הקשר המקצועי והאישי בין שרה שחק לעידן, כברה וחברי הפרויקט.

החמסה

זו החמסה אותה עיצבתי לעידן. הצילום גרוע...מצטערת. צולם בטלפון בזמן ארוע החתונה של כברה.
החמסה שונה מהחמסה שעידן עונד תדיר. היא גם נושאת משפט אותו חרטתי מאחור :"מוגן מכל אורב בפתח"...מזהים?

צלIשקט

New member
בהחלט

אחד השירים היפים, והמחשבה לחרוט את המשפט הנ"ל על החמסה נראית לי מתאימה במיוחד..

אלה א9

New member
איזה כיף..

באמת הרבה פעמים שאלתי את עצמי מאיפה החמסות של עידן ושאר התכשיטים המקסימים שחברי הפרויקט עונדים בהופעות. הם פשוט מדויקים ומתאימים באופן מושלם כל כך להופעות, לאווירה ולחברי הפרויקט
אז הנה כמה שאלות
(המשך אולי יעלו לי עוד כמה) : איך הכרת את עידן..? מתי ובאילו נסיבות..? איך עלה הרעיון ליצור תכשיטים במיוחד לחברי הפרויקט ולעידן בפרט..? ושוב, תודה שאת מתארחת כאן ומסכימה לענות לשאלותינו

הי אלה א9..

המון שאלות שאלת. אנסה לענות אחת אחת..
תודה על המחמאות שלך. אכן אני מנסה להתאים את התכשיטים לטעם, לאווירה ולסגנון של המופע כולו. קודם כל שאפו לששון קדם, מעצב הבגדים לפרוייקט וחברי היקר. הוא מהווה את הצעד הראשון בעיצוב. לפיו אני ממשיכה. אמשיך לענות ליתר שאלותייך בהמשך.

ההכרות עם עידן

את עידן הכרתי בסטודיו של ששון קדם, מעצב הבגדים לחברי בפרוייקט- מיומו הראשון.
קדם הוא חבר יקר, לו אני מעצבת תכשיטים באופן קבוע לחנויותיו.
הכרתי את עידן, כברה, יוסי ודינדין אביב ומיד נוצר הקשר החם. זה היה ממש במקביל לפרסום הדיסק הראשון שלהם- והתרגשתי לפגוש אדם מוכשר, צנוע ומרתק.

העגילים והצמיד לכברה

אם תשימו לב, כל פעם העיצובים לכברה משתנים. תמיד בהתאם לגוף, לעובדה שהיא רוקדת לאורך כל המופע. לכן העגילים, למשל, צריכים להיות נוחים, קלים אבל נראים. כך גם הצמידים.
מעצבת לכברה רק בכסף וכך לעידן. אלו צבעי הפרוייקט מבחינתי...

omribra2

New member
שאלה

איך הגיע הרעיון ליצור את שרשרת החמסה לעידן?מה היא מסמלת בשבילו?מתי היא יוצרה לו והאם הוא עם אותה שרשרת מאז שייצרו לו אותה?

החמסה

גילוי נאות, החמסה האתנית הוא תכשיט אישי של עידן. מההתחלה. נוצר בינו לתליון חיבור ומאז הוא איתו. אני עיצבתי עבורו חמסה 'מודרנית' מכסף, אותה קיבל ממני (ראו צילום למטה..) בארוע החתונה של כברה. חרטתי לו מאחור משפט מ"בין קירות ביתי".. - 'מוגן מכל אורב בפתח'. איחול מלא אהבה ממני לעידן.

צמיד לחתונה של כברה

פה כבר הסגנון צריך היה להיות כזה שיתאים לכברה ולשמלת הכלה שלה. סרגתי בחוטי כסף טהור + 300 פנינים לבנות...
היה מושלם על היד של כברה

mbauman

New member
עיצובים מדהימים !!

האמת ששאלו כבר את כל השאלות שרציתי לשאול :)
אם יעלו לי עוד אני יעלה

צלIשקט

New member
שאלה

האם יש תכשיט מסוים שקרוב ללבך במיוחד? אם כן, איזה, ולמה?

התכשיט הקרוב ללבי

התכשיט הקרוב ללבי הוא/הן טבעות הכסף שעיצבתי לעידן ממש בזמן שהוציא את הדיסק הראשון.
הן התאימו לו באופן מושלם והוא היה מחובר אליהן וגם אם הפריעו לו בנגינה, המשיך לענוד אותן...:)))

למעלה