הצורפת
שרה שחק באירוח מיוחד בפורום!

הטבעת הענקית של כברה..

פה יש סיפור משעשע.. כברה הרי רוקדת על הבמה...ובעת ביצוע אחד השירים, השקטים דווקא, בדואט עם עידן, כברה הניפה יד והטבעת עפה כמעט אל פניו של עידן..
כמובן שהקטנתי לה אותה אחרי הטראומה הזאת..:)))

גם לי יש שאלה

ידוע לכולנו שעידן דקדקן בעבודתו כראש "הפרויקט של עידן רייכל".
האם זה התבטא גם בהזמנת התכשיטים עבור חברי הפרויקט?
האם למשל הוא זה שהחליט אלו תכשיטים כברה תענוד ואיך פחות או יותר הם יהיו מעוצבים?

התכשיטים לחברי הפרוייקט

אכן עידן דקדקן, מדויק ובעצם מושלם בכל מה שהוא עושה.
אבל, בחירת התכשיטים היא לפי טעם של כל אחד ואחד. תכשיט הוא אביזר אישי ואין מי שמכתיב טעם. הדבר היחיד שמכתיב, הוא החיבור של כל אחד לתכשיט,

mbauman

New member
שאלה :)

רציתי לשאול על הקשר האישי שיש לך עם כברה שגרם לך לעצב לכברה תכשיטים לחתונה.
בכ"ז, לא כל אחד זוכה לזה...

הקשר לכברה

נכון! כברה עבורי היא חברה, בת, אחות קטנה. הכרתי אותה אחרי שהכרתי את עידן (על זה בהמשך..) ממש בתחילת הדרך שלהם. נוצר קשר אישי הדוק וחם והמון אהבה. אני מקשיבה לה כשאנו יושבות לתכנן את התכשיט. עושה כמה סקיצות, ובסוף הכל מתחבר נכון...לעולם אין מצב בו התכשיט אינו מתאים לסגנון שלה, לבגד, לגוף. ברוב המקרים יש גם התיעצות קודמת עם ששון קדם המופלא - חבר יקר- כדי להתאים באופן מושלם את התכשיט לבגד.
בעניין תכשיטי החתונה, נו אמרתי שיש פה הרבה אהבה וקרבה..

הצמיד לכברה

למופע "רבע לשש", עיצבתי לכברה צמיד ארוך המסתלסל לה על היד. נראה כמו כמה צמידים, אך הוא אחד... העגילים כסופים גם הם ובצורת מוט ארוך היורד מתנוך האוזן

הסיכה לשושנה דמארי ז"ל

עידן הפגיש אותי עם שושנה דמארי, מעט אחרי שהתחילו להקליט את השירים שכתב עבורה. שהיתי במחיצתם ביום צילום משעשע. היתה הרגשה שזו אשה צעירה, מצחיקה ומקסימה. נפגשתי עמה שוב בביתה ותכננו יחד את עיצוב הסיכה: שושנת קורל אדום בתוך שושנה הסרוגה מחוטי כסף. דמארי אהבה מאד את התוצאה הסופית, אך לצערנו, לא הספיקה לענוד אותה בהופעה החגיגית אליה היתה מתוכננת.

omribra2

New member
שאלה

איך עובדת העבודה שלך עם עידן?הוא נותן לך הסבר לסוג הדברים שהוא רוצה או שאת מציעה לו כל מיני סוגי תכשיטים והוא בוחר?האם גם שאר חברי הפרויקט מעורבים בעיצוב התכשיטים?

עיצוב התכשיטים.

כל אחד (עידן, כברה, רביד - שאיבד את הטבעת שעיצבתי לו...) מעורבים בעיצוב. לעיתים מציעה עיצוב זה או אחר שנראה מתאים, והרבה מקשיבה לטעם האישי של כל אחד.

omribra2

New member
שאלה

אני לא יודע כמה זה קשור לנושא..אבל אני ישאל את זה כי כתוב כאן שאלות הקשורות לקשר אישי עם עידן.
איזה שיר או איזה שירים את הכי אוהבת מהשירים של הפרוייקט?

השיר המועדף

וואו, איזו שאלה....לא פשוט כי הרי אתם יודעים כמה השירים שלו קסומים, נוגעים ומרגשים.
וכמו שעידן אומר, ברגע שאני מסיים את כתיבת השיר ומפרסם - הוא הופך לנחלת הכלל.
השיר המועדף עלי, הוא "בין קירות ביתי". הוא מתחבר לחוויות אישיות שלי. אבל, בדרכי שלי החזרתי את השיר לעידן כשחרטתי מאחורי החמסה את השורה: "מוגן מכל אורב בפתח". כאיחול. באהבה גדולה, ואני תמיד אומרת לו: שים את החמסה הזאת בכיס...:)
מדהים איך הוא נוגע בכולנו בשיריו!

omribra2

New member
גם אני מאוד אוהב את בין קירות ביתי..

בין קירות ביתי והכל עובר הם שני השירים הראשונים שאהבתי של עידן והפרויקט..

בין קירות ביתי

צודק. כבר בשם השיר יש אמירה הכי אישית שיש. בין קירות ביתו הופך לבין קירות ביתינו

omribra2

New member
כמו שההופעות של עידן הפכו לבית השני שלי...

הייתי עד עכשיו ב-7 הופעות ויש לי כרטיסים ל-2.8 בבית האופרה!!

למעלה