הצטברו אצלי קצת עבודות מהעבודה המשותפת שלי עם הדס בליבוד רטוב
א אירית דולמן New member 8/7/06 #3 תיק נוסף שעוד לא החלטתי איזה רצועות להוסיף לו. הדילמה בין רצועות מעור או רצועות מלבד באותו הצבע וסוג הצמר ממנו עשוי התיק. מה דעתכן?
תיק נוסף שעוד לא החלטתי איזה רצועות להוסיף לו. הדילמה בין רצועות מעור או רצועות מלבד באותו הצבע וסוג הצמר ממנו עשוי התיק. מה דעתכן?
א אירית דולמן New member 8/7/06 #9 תודה סימה והזדמנות זו אגיד שהדס ואנוכי שותפות לכל יצירת הליבוד הרטוב. אנחנו מעלות רעיונות ביחד, עובדות יחד על סקיצות, מבצעות יחד והכי חשוב נהנות מאד יחד. הדס לא נוכחת בפורום בינתיים משיקולים שלה.
תודה סימה והזדמנות זו אגיד שהדס ואנוכי שותפות לכל יצירת הליבוד הרטוב. אנחנו מעלות רעיונות ביחד, עובדות יחד על סקיצות, מבצעות יחד והכי חשוב נהנות מאד יחד. הדס לא נוכחת בפורום בינתיים משיקולים שלה.
S smady a New member 8/7/06 #12 אירית אז זה התיק המדובר.הוא מקסיםם ואני רואה שהצמר הזה עושה נפלאות ומקפיץ עבודות. מה גודלו של התיק?
א אירית דולמן New member 8/7/06 #15 די גדול. מתאים לאישה עם נוכחות פיזית. בניגוד אלי. התיק הסגול תפור בדיוק למידותי.
S smady a New member 8/7/06 #17 אז אולי תייעדי אותו למשהו אחר?אולי לחוברות? ואם זה לתיק גדול הייתי מחברת רצועה רקומה רחבה.
א אירית דולמן New member 8/7/06 #18 התבלבלתי כבר לגמרי. כנראה לא הבנתי על איזה מבין התיקים את מדברת. אם על התיק הטבעי אז הוא בגודל של תיק נורמלי ואם על החרדל עם הפרחים אז הוא גדול וזו מתנה לטל ומתאים בדיוק לגובה שלה.
התבלבלתי כבר לגמרי. כנראה לא הבנתי על איזה מבין התיקים את מדברת. אם על התיק הטבעי אז הוא בגודל של תיק נורמלי ואם על החרדל עם הפרחים אז הוא גדול וזו מתנה לטל ומתאים בדיוק לגובה שלה.
א אור224 New member 8/7/06 #10 איזה שירשור קסום לשבת --אין מילים הכל כך כךךךךךךךךךךךךךך יפה-- תענוג לעיניים.
S shukpuck New member 8/7/06 #11 פשוט מקסים! גם התיק הזה וגם הקודם - שני סגנונות שונים, אך כל אחד יפה ומדהים בדרכו.
S smady a New member 8/7/06 #13 אירית התיקים מקסימים.והפרחים המלובדים פשוט יפיםםםםםםםםםם מיסרי גם להדס ממני.
S Sימה New member 8/7/06 #14 היגבתי מהר מידיי עוד לפניי שניגמר השירשור , התיקים מדהימים, הפרחים מושלמים, נעליי הבית מהממים ! בקשר להדס -- בסדר מתי שתירצה שתיצטרף Sימה
היגבתי מהר מידיי עוד לפניי שניגמר השירשור , התיקים מדהימים, הפרחים מושלמים, נעליי הבית מהממים ! בקשר להדס -- בסדר מתי שתירצה שתיצטרף Sימה
M mayosh 15 New member 8/7/06 #16 ../images/Emo140.gif התיק האחרון מאוד יפה, ממש עדין והצבעים נהדרים. כל הכבוד..!