הצטברו אצלי קצת עבודות מהעבודה

איולי

New member
טוב, עכשיו אני לגמרי מבולבלת, כבר ל

לא יודעת מי יותר יפה מה שכן החום, בגלל הטבע שבו הוא נהדר

aliner

New member
אירית, התוצרים מושלמים!

אני מאוד אוהבת את העבודות שלך, אין לי אפילו מילים. לגבי התיק החום, לדעתי הייתי עושה רצועות מעור. יש לצמר הרבה מאוד נוכחות בתיק הזה ואני חושבת שעור וצמר הולכים טוב מאוד ביחד. זה יתן איזשהיא תוספת מעניינת. רצועות עור שטוחות יעשו יופי את העבודה. ולסיכום, מדהים!

aliner

New member
כמובן, אני מעבירה את אותה מחמאה

גם להדס - שיתוף הפעולה שלכן מאוד פורה ומוצלח!

תודה אלין גם הנטייה שלי היתה

רצועות מעור לכן חיכיתי עם זה לפני שסגרתי את התיק. תודה

michal_sil

New member
אירית והדס, עבודות מושקעות ומקסימות

יופי של שיתוף פעולה והתוצרים- נהדרים.

גאיליי

New member
איזה תיקים מופלאיםםםםםםםםם

מה אתן עושות עם כל התיקים? מוכרות אותם?

טלושקלה

New member
../images/Emo82.gifאירית והדס../images/Emo82.gif

מה יש לדבר הכל כבר נאמר העיצובים מדהימים שילוב צבעים מנצח שלא לדבר על הרמה המקצועית דוז פואה מתי אגיע לרמה הזאת? הדרך ארוכה ארוכה.............

jul jul

New member
גמרתי להזיל ריר על המקלדת...

(במיוחד התיק הצהוב)

אור224

New member
חזרתי שוב לראות את היצירות

נפלאות אחת אחת, איריתתתתתתתתתתתתתתת--מה עשית לי... עכשיו אני לא ארדם בלילה ואחלום על תיקים משגעים ונעליים.

את הצהוב אהבתי הכי הכי../images/Emo70.gif

ועכשיו לא נעים לי אבל תצטרכי להגיד לי מי זו הדס, אני רואה תמיד שאת מכינה איתה עבודות אבל לא מצליחה לקשר את השם לכינוי בפורום

תודה אורית על המחמאות

לצערי הדס עסוקה בקייטנה שהיא עורכת אצלה השבוע וגם בשבוע שעבר כך שאנחנו לא עובדות יחד היום. במקום הזמנתי שתי חברות מקסימות מהפורום אלי לליבוד משותף. את סליסמה ואת אלין. נראה מה ייצא לנו בסוף היום. רצה לנקות את הסוכה בחצר לקראת... כבר מזמן לא עבדתי שם (אין כמו אצל הדס) והמקום די מוזנח.

יאמה

New member
מקסימים. הסגול מאוד יפה בעיני

והחום מעלף. אהבתי את הרעיון של רצועות מעור חום.

yesss

New member
אין לי מספיק מילים לתאר את היופי של

התיק הצהוב הזה, הוא פשוט מדהים, שילוב הצבעים פשוט הורס, אני יושבת מסתכלת ומסתכלת קשה לי להוריד את העיניים ממנו. כמה שהייתי רוצה תיק כזה....

למעלה