הצטברו פה הרבה דברים קטנים על קונס-

• פותח הנושא toty1
  • פורסם בתאריך

toty1

New member
אתר נוסף של קונסטנטין

www.constantinemarulisonline.net/media.html

toty1

New member
כל הראיונות עם קונסטנטין

עוד אתר מצויין שמכיל את כככככככככככככל הראיונות עם הכפרה www.constantinerocks.com

../images/Emo9.gif משעשע...

כנסו לקישור

הכנתי רקע נוסף..

הרקע הזה דורש הסבר קודם כל תבינו התמונה של קונס גדולה יחסית לשל בו קארי ווונזל כדי להראות שהוא הרבה יותר טוב מהם. וחוץ מזה שימו לב לכותרת:constantine the great! למי שלא יודע היה אל מיתולוגי שקראו לו קונסטנטין לפני הרבה שנים וקונסטנטין שלנו לא פחות טוב ויהיה אפילו יותר אל יווני ממנו!

הבעיה היא שבפורום של בטי

אין ארכיון אז שרשורים נעלמים כל הזמן, אז ברגע שהשרשור נעלם מהלוח הקישור לא עובד.. אבל זה היה ממש חמוד, כאילו לקחו תמונה של קוני עם הטי שירט של ג'סטין גואריני ומחקו את התמונה של ג'סטין ושמו כל מיני כיתובים מצחיקים במקום. אני מצרפת דוגמא...

darklighter

New member
אהבתי../images/Emo6.gifומסכימה../images/Emo3.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

חחח רואים שזה לא הוא כי הוא יותר רזה אבל חפיף... ותודה לך על העזרה בפורום קווין

SHTRUDIDI

New member
עוגייה טעימה ביותר

שתי שכבות שוקולד כשבאמצע קרם וניל כזה. תאכלי,דחוף!

darklighter

New member
מורן את גדולה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

רקע מהמם
ומה שאמרת על האל יווני מזכיר לי את החתימה שלי
ונראה לי שידעתי שהיה אל כזה איכשהו חחח...

תודה מתוקה!

הקטע הוא שאני לומדת תולדות האומנות ולמדנו על קונסטנטין שליט אחד ואני קפצתי ישר ותיחקרתי את המורה עליו ומסתבר שהוא בכלל מרומא השליט הזה ויש לו פסל כזה שלמדנו עליו.. בכל מקרה חשבתי שיהיה נחמד שלעשות את קונס{שלנו} גדול לעומת המתמודדים האחרים שבעיני הרבה פחות טובים ממנו אבל זאת דעה שלי.. שמחה שנהנית.. דרך אגב אני צריכה לבקש מגו'ליאן את המסנג'ר שלך ושל חנה.. רציתי אותו באמת..

למעלה