חחחחחחחח נראה לי שהסתדרת יופי! יפה יפה... עושה יחצנות לקונסי ובטי
F Fairywitch New member 10/5/05 #10 הצטברו פה הרבה דברים קטנים על קונס- אז שירשרתי אותם במילים אחרות- שרשור קונסטנטין חדש (טוב, חלפו יומיים שלמים בלי שרשור קונס... )
הצטברו פה הרבה דברים קטנים על קונס- אז שירשרתי אותם במילים אחרות- שרשור קונסטנטין חדש (טוב, חלפו יומיים שלמים בלי שרשור קונס... )
C constantine girl New member 10/5/05 #13 חחחח חנה אף פעם אל תתנצלי על פתיחת שרשור קונסטנטין. ואם כבר אני מצרפת תמונה מההופעה שלו בניקולודיאון!
חחחח חנה אף פעם אל תתנצלי על פתיחת שרשור קונסטנטין. ואם כבר אני מצרפת תמונה מההופעה שלו בניקולודיאון!
D darklighter New member 10/5/05 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif וכן אל תתנצלי!!!
D darklighter New member 10/5/05 #23 מי זאת המגעילה הזאת?../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif רקלה משהו... בעע פקאצה ג'ינג'ית שטוחה..
D darklighter New member 10/5/05 #24 קוני מאמי היא לא מצלמה../images/Emo115.gif אז למה אתה מסתכל עליה ככה????? *מקנאה*
F Fairywitch New member 10/5/05 #32 תאריך יום ההולדת של קונס../images/Emo70.gif האליל נולד ב-14/9/75. נא לרשום ביומן
C constantine girl New member 10/5/05 #34 אממ לא האמת שעוד לא נסגרנו אם זה ב-14.9 או ב-17.9, כל אחד אומר משו אחר, אני דווקא זוכרת ב-17
F Fairywitch New member 11/5/05 #39 מסכן../images/Emo7.gifחשבתי על משהו---- ב11.9, 3 ימים לפני יום ההולדת שלו- הוא איבד את גיסו באסון התאומים פשוט נוראי חיבוק גדול לקונס מכולנו (הוא לא יכול לקרוא את זה, אבל בכ"ז... )
מסכן../images/Emo7.gifחשבתי על משהו---- ב11.9, 3 ימים לפני יום ההולדת שלו- הוא איבד את גיסו באסון התאומים פשוט נוראי חיבוק גדול לקונס מכולנו (הוא לא יכול לקרוא את זה, אבל בכ"ז... )