הצטרפו למאבק המדיני!

בונא אתם באמת משועממים

הקלקתי עוד 324 (בנסיון להגיע להישגים שלכם ... חח) גמני משועממת

mantrix

New member
אם כל העולם היה מקליק

אז כבר לא היו אנשים משועממים בעולם, ואז לא היו מלחמות אמיתיות

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

הרי מי צריך? כזה בזבוז של חיי אדם ויכולת כלכלית... היתה תקופה בימי הביניים או רנסנס שהמלכים נלחמו על גבי שח מט... יותר יעיל...

מתן4ל

New member
במקום מלחמות אמיתיות היית בגיל 18 -

מגיע לבקום והיו אומרים לך שב כאן תלחץ על הכפתור הזה 0.1 מילארד פעמים ואז אתה משוחרר (וכנראה תיהיה בן 21 כשתסיים)

RichardSmith

New member
0.1 מיליארד?

עדיין חייבים לעשות טירונות!
(קורא עכשיו את הספר של פיינמן. בתחילת הוא רצה להתנדב לצבא אבל הם דרשו ממנו לעשות טירונות...)

מתן4ל

New member
תוך 3 שנים בקצב של לחיצה לשניה

אתה מגיע לטיפה יותר מ0.1 מיליארד (ואם אתה מהיר אתה יכול לסיים משליש מהזמן לפחות). ובשביל מה טירונות אנחנו נלחמים בשיטת בן גוריון...

RichardSmith

New member
השאלה היא...

למה לא מאה מיליון?
לא... אם אתה מהיר, מנקים לך שליש על התנהגות טובה.
מה היא שיטת בן גוריון?

מתן4ל

New member
אה...

כשיש לי כמה אפשרויות אני בדרך כלל הוחר בזו בהכי מהירה (זו שיש בה הכי פחות תויום) האפשרות הכי מהירה הייתה כמובן 8^10 אבל: א) אני רציתי ליהיות בטוח שזה יהיה מובן, ב) תפוז לא אוהב חזקות יש לו תחביב לשגע מתמתיקאים עם הכיוונים של הסוגריים ככה שאתה צריך ליהיות גאון כדי לכתוב (f(x)+f(x ושזה יצא טוב...
יכול ליהיות - אבל אז לאנשים לא תיהיה סיבה כ"כ גדולה להתאמץ... את שיטת בן-גוריות הסברתי בהודעה הקודמת: בעוד כמה שנים, אם תהיה מלחמה, היא תתנהל *רק* על ידי לחיצת כפתורים. מספר אנשים ילחצו על כפתורים, ויטוסו מטוסים וטילים בלי אנשים.

MajorWinters

New member
בשלב מסוים ויתרתי...

ואגב, יש לי שני עכברים אז היה טיפה יותר קל.

מתן4ל

New member
נו תשלח לנו...

שנשתמש בזה גם... (וואו, יש לו נשק להשמדה המונית [נראה לי שזה פשע מלחמה להשתמש בדברים כאלה
])

mar blue sky

New member
אני חושבת שזה גובל בפשע מלחמה!

אני הקלקתי רק 2000 בערך... די עלוב אני מבינה...

MajorWinters

New member
זה לא פשע זה פשוט לא כיף

הרי אין כאן שופ פרסים ששווה לרמות בשבילם. הסך הכל זה הכיף הבלתי מוסבר של לנצח בתחרות מוזרה. ואם אנחנו מרמים, אז אמנם ניצחנו, אבל זה לא שיש פה איזה תגמול שמרמים בשבילו. ואם התגמול זה רק "הכבוד", אז רמאות מאבדת את האפקט.

למעלה