הצטרפתי אליכן

כן, ניסיתי את כל מה שאת כותבת

והיא ישנה רק על הבטן כבר חודשיים. את התינוכיס היא פתאום התחילה לשנוא ולצרוח כשאני מכניסה אותה לתנוחת עירסול ובטן לבטן היא מסתכלת עלי במבט של "למה אני ליד הציצי והוא לא בפה שלי?!" לא יודעת מה קרה ולמה, אבל זה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, אני לא לגמרי מצטערת על זה שהיא בוכה, כי זה פשוט עושה לה טוב. אתמול בערב למשל, היא בכתה 5 דקות, ואח"כ בכלל לא היתה עייפה אלא חזרו לה החיוכים. פשוט היתה צריכה לפרוק.

mummy

New member
נשמע שאתן מתחילות למצוא את הדרך

שלכן. אני שמחה ומקווה שזה ימשיך ככה. אני מאוד מאמינה שהבכי - ככל שלא נעים לנו לשמוע אותו ובעצם יותר מזה, קשה מאוד - זו הדרך שלהם לתקשר ולהביע קושי תסכול או אי שביעות רצון מכל סוג שהוא. ולכן זה לא נכון לנסות לסתום להם את הפה בכל מחיר. מה גם שדי ברור שפז לא נותנת לך לעשות את זה (וטוב שכך). מה שחשוב זה להיות שם איתה ובשבילה ברגעים הקשים האלו, ונשמע שזה בדיוק מה שאת עושה. שימשיך ככה (טפו, טפו, חמסה, חמסה
)

u z a

New member
כבת של ג'ינג'ית

נראה לי שפז פשוט פורקת אנרגיות... קראתי בספר "תינוק בוכה" של שילה קיצינגר שיש תינוקות שבוכים פשוט מעודף אנרגיה, וזו הדרך היחידה שלהם בעצם לפרוק אותה (בהעדר יכולת לרוץ / לרקוד וכיו"ב). נראה לי שזאת הסיבה לבכי של פז, במיוחד כשאת מציינת שאחרי כמה דקות של בכי הגון היא חוזרת לחייך או נרדמת. אני מקווה בשבילך שהבכי ייפסק לפני שפז תהיה בגיל שהיא יכולה לרוץ, אבל מה שבטוח זה שככל שהיא תגדל יהיו לה דרכים נוספות לפרוק אנרגיה, היא תוכל יותר להגיב לגירויים, ואני מניחה שהבכי יהיה פחות נחוץ מבחינתה.

מקווה גם

ואגב היום היא הפגינה אנרגיות משונות ביותר כשכל היום עד 17:00 ישנה בערך 15 דקות, אבל היתה חביבה להפליא ושיחקה יפה. אפילו לא צרחה כמעט בכלל בכל הנסיעות באוטו. בבית היא נשפכה, ונראה לי שנכנסה כבר לשנת לילה. האמנם אוכל בקרוב להתחיל לצאת איתה בלי שזה יהיה סיוט???

אביטלתל

New member
גם שלי הייתה כזו בגיל הזה

הייתה יונקת כל שעתיים ונרדמת למקסימום רבע שעה הפיתרון היה מנשא, טיולון במנשא הרדים אותה לשעה לפחות נכון שאז היא "תקועה" עלי אבל לפחות היא ישנה ואחרי שהיא מתעוררת היא פחות עצבנים ובזמן שהיא ישנה עלי אני יכולה לקרוא או לראות טלביזיה או כל דבר סטטי אחר החדשות הטובות הן שזה עובר אצלנו בגיל 4 חודשים כבר היה שינוי, אני יודעת שאצל אחרים זה היה ב 3 חודשים היא התחילה לישון יותר במהלך היום, המרווחים בין ההנקות גדלו והיא הייתה רגועה יותר והעסיקה את עצמה יותר תעזבי תינוקות של אחרים - את אף פעם לא רואה את התמונה כולה חזקי ואמצי, זה ישתפר

למעלה