הציונות בעוד 30 שנה

מכושפת15

New member
הציונות בעוד 30 שנה

מה דעתכם? תעלם? תתחזק? אני אישית לא אופטימית לגבי זה

M e g g i

New member
אני חושבת שהיא תתחזק.. אנשים יבינו שבלעדיה

סופינו מר...

StrengthHonor

New member
תתחזק~!

מה שמחליש את הציונות היום זה השלומעכשיוניקים ומה שקרוב אליהם , ו אני מאמין שבכל העולם מתחיל להמאס מהם פה בישראל מוקדם , בארה"ב מאוחד יותר אחרי שיבינו שקלינטון לא יותר טובה מבוש בהרבה. באירופה זה כבר מתחיל עכשיו עם נצחון מפלגות הימין בבחירות האחרונות במדינות שונות.

מכושפת15

New member
היום אנשים רוצים לרדת הארץ

כי ישראל לא מספיק טובה..

noamgk

New member
הייתי חולק עלייך,

אבל אני עייף לויכוח. קבלי את סליחתי.

StrengthHonor

New member
טוב נצתרך לסדר את זה בעצמינו נכון

לטפל בערבים ובחרדים להשיג בטחון להרחיב את השטח שלנו ובטל את הסוציאליזם , לטפל בגאידמאק והאוליגרכים האחרים , להביא לפה השקעות , לטפל בחינוך , לטפל בממשלה בממשלה ובבית המשפט (הראשונה מושחטת , השנייה פושעת והשלישי אקטיביסטי דיקטטורי , שמעתם את פרשת בייניש האמיצה ומגנת הדמוקרטיה בעיתונים ובעלה שהעלימה עין מהפשעים שלו?) ואז נוכל להראות לאירופים מה הם בידיוק הפסידו כשהם העיפו את היהודים החוצה.

antreprize

New member
למה צריך להרחיב את השטח שלנו?

כווית, קטאר, איחוד האמירויות, סינגפור, אנדורה, מונקו, מלטה ולוקסמבורג מסתדרות טוב מאוד ושטחן לא גדול(וגם ישראל היא לא מדינה כושלת).

StrengthHonor

New member
אתה מודע לזה שכל המדינות שציינת

הם מדינות פוליס שתלויות לחלוטין במדינות שסובבות אותן?

StrengthHonor

New member
אין באמת דוגמה

לפוליס משגשגת שלא חברה באיחוד האירופאי או עשירה במשאבים טבעיים ועצמאית רק בגלל שהיא הייתה היסטורית תחת שליטה של משפחת אצולה מסויימת(UAE לוקסנבורג מקאו וכו')

StrengthHonor

New member
להלן פירוט:

קטאר - יש להם את ה▲ והיא בכלל חברה בפדרציה של הUAE מדינה אחרת דומה שקוראים לה קווית שהייתה לה רק מדינה אחת עויינת - עיראק ליד הגבול שלה תראו מה קרה לה. איחוד האמירות - הפדרציה שקטאר נמצאת בה , את האמת המדינה הכי חזקה שמה היא דובאי. היחידה שהשכילה להבין שהנפט יגמר בקרוב והעבירה את הכלכלה שלה לכלכלת השקעות ותיירות סינגפור - מוקפת במלזיה לגמריי הכרתי הרבה סינגפורים ממשחקי רשת הם העתיקו מישראל את החינוך והצבא יש להם איקיו לאומי יותר גדול מישראל ואין להם מיעוטים פרזיטים(עערביםחרדים) והם לא מצליחים יותר טוב מאיתנו אנדורה? אין מדינה כזאת , פעם הייתה היום זה איזה גרגר באיחוד האירופאי בדרך בין ספרד וצרפת. מקאו? אוקיי קודם כל תשגי אוליגרכים שישיו את הכסף שלהם בבנקים שלנו לפתוח קזינו ותן לי את איטליה וצרפת כשכנים לוקסמבורג : יש להם את ה═ ░ פלדה , שוב הם לא באמת מדינה אלא ריבונות באיחוד האירופי , אמרו הרבה פעמים שטקסס או צ'צ'נה יותר עצמאיות מהשמורות האריסטוקרטיות האלה באירופה טוב שלא הבאת לי את פאקינג הונג קונג כמדינה עצמאית השטות של "מודל סינגפור" זאת התעלמות מוחלטת מהמציאות עוד אפשר יהיה לשקול אותו ברצינות אם ישראל הייתה מדינה הומוגנית השטויות האלה יורידו לנו את הHDI לפאקינג 3\4 אחרי שכל מי שיש לו השכלה יעזוב מפה לאירופה

antreprize

New member
אבל הסינגפורים כן מצליחים,

אולי לא יותר מאיתנו, אבל הם כן מצליחים למרות שהם לא מוקפים בחברים ואין להם משאבים. כתבתי מונקו, לא מקאו. נ.ב.: ישראל מצליחה(אפילו מאוד מצליחה) למרות(לדעתי בלי קשר) שטח הקטן, ואם מוספים שבשטחים היחידים שישראל יכולה להתרחב אליהם גרים אנשים שאין צורך ולא כדאי לשלוט בהם.

StrengthHonor

New member
כבר אמרתי מה הולך עם סינגפור

אתה נשמע כמו הסוציאליסטים שממציצים לארה"ב ללכת בדוגמה של קובה. זה עוד נתון היה לדיון כתאוריה שולית אם לא היו בתוך הסימגפורום מוסלמים מאלזיים לאומניים שמשום מה לא נמצאים בצפון אבל מסרבים לעזוב למרות אהבתם למולדת וכמובן עושים את כל הבאלאגנים. סינגפור היא מדינה קפיטליסטית סמיי-דיקטטורית , אתה מקבל שמה מכות בתחת בפומבי עם ענף במבוק על זריקת עטיפת מסטיק על המדרכה.

StrengthHonor

New member
אם זה כמות הגורמים שאתה יכול

לחשב כדי להגיע למסקנה המצב שלך אבוד.

S h a y D u

New member
בזה אני מסכים ../images/Emo13.gif

אילו יכולתי, הייתי עוזב את הארץ ואת משפחתי כאן לטובת חיים באחת ממדינות אירופה או לחזרה למולדתי(ארה"ב)...

למעלה