הציור השבועי לילד 135

קזאר

New member
הציור השבועי לילד 135 ../images/Emo107.gif ../images/Emo45.gif

)*($*)&%$#@%^%)*($*)&%$$#@%^%)*($*)&%$#@%^%)*($*)&%$#@%^%)*($*)&%$#@%#@%^%)*($*)&%$#@%^%)*($*)&%)(*&^&_!++~+*#&*@(!(!(#&T@!*^!@*&_!*@+_!)_L:AKS()!@&@!&@!_(!_(_@^^!@()&*!%#(!_(*!@^ משפחת כהן יצאה לטיול בגליל העליון המפוחם, לפתע חלף מעליהם מסוק סורי, בכל הרעש וההמולה הלך לאיבוד הדוד בואי. ילדים יקרים, אנא סמנו בציור את הדוד הנחמד. מי שלא מצא שיכתוב מה אלבום השבוע.

ArsaWhat

New member
Squarepusher - Hello Everything

אלבום אלקטרוניקה מפותל, מפולפל ומשובח. למיטיבי לכת.

Pink Roses

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

יחסית... אלבום השבוע בשבילי הוא ללא ספק Foo Fighters - In Your Honor בעיקר הדיסק הראשון, הכסאחיסטי יותר.. למרות שאני מאוד אוהבת להקות שיכולות לעשות מוזיקה רועשת מצויינת וגם שקטה כמו הפו פייטרס לעניין זה (ד"א אתמול גיליתי עוד להקה כזו - איטליז) באלבום הזה - In Your Honor יש שיר ספציפי מצויין לפי דעתי שבזמן האחרון אני מאוד מתחברת אליו The Best Of You אז זה האלבום שלי

high k

New member
כמעט מיסטי,גם אני גיליתי אותם השבוע

בדיוק את האלבום הזה ובדיוק את השיר הספציפי הזה שחרשתי עליו עד תום. ואז היתה הגירסא החיה שלו ברדיו, לטעמי הרבה פחות טובה אבל מגוונת.

eyeCoof

New member
הרבה אוסטרלים

the drones - gala mill birthday party - hits (תודה לבחורה היפה ששיחררה לי את זה דרך פורום השחרור של השרת העיוור!) the devastations - coal

smat

New member
Grizzly Bear -Yellow House

האלבום הזה רץ בהילוך נמוך ככה שצריך קצת סבלנות בהתחלה. אין נפילות לאורך כל האלבום.אלבום מאוד מלודי ויפה. וגם: Comets On Fire - Avatar

חולוני

New member
חלוצי החלל - חלוצי החלל

סוף סוף קניתי השבוע ב-20 ש"ח את אלבום ההיפ-הופ הישראלי הכי טוב שיצא עד היום. הפקה ענקית של רע מוכיח. ועוד אלבום שחרשתי עליו השבוע - Amy Winehouse - Back To Black אלבום הסול של השנה. מארק רונסון וסאלם רמי (שהפיק הרבה לנאס בין היתר) מתחלקים חצי-חצי בהפקה והתוצאה פשוט ממכרת. הנה הקליפ לסינגל הראשון מהאלבום - Rehab (הפקה של רונסון והלהיט הכי גדול בקריירה שלה עד עכשיו, מקום שביעי במצעד הבריטי)

למעלה