תודה
B Bordeaux Tale New member 5/11/06 #17 Hooverphonic - Blue Wonder Power Mi lk. ואהבתי גם את הראשון של רונה קינן, שהאזנתי לו כמו שצריך באיחור של שנתיים. np - Hooverphonic - Eden
Hooverphonic - Blue Wonder Power Mi lk. ואהבתי גם את הראשון של רונה קינן, שהאזנתי לו כמו שצריך באיחור של שנתיים. np - Hooverphonic - Eden
B Bordeaux Tale New member 6/11/06 #22 וגם.. האלבום של Black Box Recorder (אלו מ-Child Psychologist) לא-רע בכלל. שגם אותו גיליתי באיחור של כמה וכמה שנים (מה יהיה?).
וגם.. האלבום של Black Box Recorder (אלו מ-Child Psychologist) לא-רע בכלל. שגם אותו גיליתי באיחור של כמה וכמה שנים (מה יהיה?).
E eddies gun New member 6/11/06 #28 הוא מושלם אבל אני עושה לעצמי טובה ולא מנסה בכלל לחזור להאזין לו. למען בריאות הנפש שלי
H hospital_food New member 6/11/06 #29 באמת מושלם. בקרוב אלבום סולו לשרה ניקסי, נראה איך היא מסתדרת לבדה. אם אני לא טועה את רוב הטקסטים כתבו 2 הגברים בלהקה. הנה הסינגל הראשון מהאלבום, שלא מבשר בשורות כאלה טובות לדעתי.
באמת מושלם. בקרוב אלבום סולו לשרה ניקסי, נראה איך היא מסתדרת לבדה. אם אני לא טועה את רוב הטקסטים כתבו 2 הגברים בלהקה. הנה הסינגל הראשון מהאלבום, שלא מבשר בשורות כאלה טובות לדעתי.
B Bordeaux Tale New member 6/11/06 #24 Eden הוא האהוב עליי. הוא אפילו הסיבה העיקרית שקניתי את האלבום הזה לפני כמה שנים. ו-Electro Shock Faders מעולה אז וול.
Eden הוא האהוב עליי. הוא אפילו הסיבה העיקרית שקניתי את האלבום הזה לפני כמה שנים. ו-Electro Shock Faders מעולה אז וול.
E eddies gun New member 6/11/06 #27 agent orange - living in darkness אחלה אלבום לחורף שלא מדכא בכלל.הגיטרות ככ אפורות . והליריקה ככ כייפית באוזניות כשהולכים בתל אביב ליד כול האנשים אני רוצה להתקדם לאלבומים אחרים שלהם אבל פשוט לא מצליחה.
agent orange - living in darkness אחלה אלבום לחורף שלא מדכא בכלל.הגיטרות ככ אפורות . והליריקה ככ כייפית באוזניות כשהולכים בתל אביב ליד כול האנשים אני רוצה להתקדם לאלבומים אחרים שלהם אבל פשוט לא מצליחה.