Cling And Clatter
New member
הא וואלה../images/Emo122.gif
נעלמתי:$ סתם נזכרתי שלאחותי יש ידיד שמאוד דומה לטום. אבל ממש. קיצר אז לפני שנה בערך הוא עוד פעם בא לעשות התנחלות וזה. בכל מקרה אני מסתכלת עליו וזה, כבר הגעתי למסקנה שהוא מאוד דומה לטום אבל אף פעם לא אמרתי לו. אבל פשוט אז הוא היה נראה מאוד דומה. יש להם אותו שיער. אותו פנים שמנמנות. והוא מאוד רעשני ומצחיק וטום אמר שהוא עושה מלא רעש
אניווי, אמרתי לו שאני מכירה איזה סולן בלהקה שמה זה דומה לו! אז נכנסתי לאינטרנט והראתי לו. הוא היה המום.|: נגעל. נעלב רצח. הסתכל עליי במבט של-אל-תדברי-איתי-יותר-בחיים, ואם אני לא טועה הוא אמר לי שזה גם לא יפה
אבל התכוונתי דבר טוב!! טוב, אחרי זה הוא נרגע
אני חייבת להראות לך אותו
הוא עבר לחיפה אבל אחותי אמרה שהוא בא לבקר שבוע הבא אז אני אשאל אם אני אוכל לצלם אותו
אני פשוט זוכרת ממש דומה לו. היא טוענת שהוא דומה לדודידו. ושטום בכלל מכוער ושקין מזעזעים. אבל מי מקשיב לה
טוב חפרתיייייייייייייייייייייייייייי. זה העייפות. לילה!
נעלמתי:$ סתם נזכרתי שלאחותי יש ידיד שמאוד דומה לטום. אבל ממש. קיצר אז לפני שנה בערך הוא עוד פעם בא לעשות התנחלות וזה. בכל מקרה אני מסתכלת עליו וזה, כבר הגעתי למסקנה שהוא מאוד דומה לטום אבל אף פעם לא אמרתי לו. אבל פשוט אז הוא היה נראה מאוד דומה. יש להם אותו שיער. אותו פנים שמנמנות. והוא מאוד רעשני ומצחיק וטום אמר שהוא עושה מלא רעש